Chaos Knights

lentavakoira
Viestit: 2
Liittynyt: La 17.11.2012 02:38

Chaos Knights

Viesti Kirjoittaja lentavakoira » Ti 27.11.2012 19:04

Vihdoinkin päätin uskaltaa ladata jotain. Mutta kuitenkin, kolme suhteellisen nopeaa Goauche-maaleilla tehtyä luvaa (n. tunti per kuva ja siitäkin valtaosa kului maalin kuivumista seuratessa, joka on muuten erittäin jännittävää ajanvietettä, suosittelen hartaasti.)

http://nopointinthisone.deviantart.com/ ... /#/d5mfnml
http://nopointinthisone.deviantart.com/ ... /#/d5mfnw2
http://nopointinthisone.deviantart.com/ ... /#/d5mfo82

Ensimmäinen on noin 20 x 20 cm kokoinen ja kaksi muuta n. 12 x 16 cm.
Kuvien laatu on vähinttänkin jäätävä johtuen siitä että kuvat on otettu kameralla paremman puutteessa (siis kamerassa ei ole mitään vikaa mutta kuvaajassa kylläkin)

Pitemmittä puheitta (anteeksi, kirjoituksitta) olkaa hyvät ja tuomitkaa.

Avatar
Natura
Viestit: 233
Liittynyt: Su 04.06.2006 09:58
Paikkakunta: Kouvola
Viesti:

Re: Chaos Knights

Viesti Kirjoittaja Natura » Ti 27.11.2012 19:54

Ihan liian hiljaista aina täällä rustaus osiossa... Koitan antaa jotain rakentavaa palautetta.
Jos sanoisin niin ehkä omaan makuun vähän liikaa kumikulma-tyyliä (anatomia ja mittasuhteet aika suoraan figuilta.) Eniten tossa ekassa kuvassa tulee turhan kovasti sivellintyyli esille ponien fluffy jaloista (liian paksut karvoitukset ja niiden ääriviivat.) Kyseisiä asiota kannattaa varmaan parantaa ja sitten keskittyä varjostukseen yms.

Tasapuolisuuden vuoksi postaan kohta jotain omaa projektiani muiden haukuttavaksi.
"That which is unknown and unseen always commands the greatest fear." -Culexus Temple

lentavakoira
Viestit: 2
Liittynyt: La 17.11.2012 02:38

Re: Chaos Knights

Viesti Kirjoittaja lentavakoira » Ke 28.11.2012 12:55

Hiljaista todellakin. Mutta kai se on ihan hyvä, uskaltaa tavallinen poropeukalokin lähettää jotain lipaston syvyyksistä. Yleensä jää omat omat lataamatta silkasta häpeästä siinä tiedossa että maalaamiseen ja piirtämiseen liittyviä foorumeita kansoittavat yleensä visuaalisen taiteen puolijumalat.

Usermaatra
Viestit: 433
Liittynyt: Pe 31.03.2006 00:08
Paikkakunta: Turku

Re: Chaos Knights

Viesti Kirjoittaja Usermaatra » Ke 28.11.2012 15:52

Hienoa että joku sanoo täälläkin jotakin!

Sanoisin, että ritaritöissäsi terää voisi tehdä se, että ensin luonnostelee mallista ajan kanssa lyijykynällä ja vasta sitten lähtee siveltimillä maalaamaan varsinaista työtä. Myös tusseja voisi ehkä harkita jossakin välissä, saa paljon tarkkuutta myös maalauksiin. Suoraan pensselillä maalatessa kun usein saattaa käydä niin että jotkut osat ns. "leviävät" silkasta viivan paksuudesta vähän luonnottoman kokoisiksi. mm tuon erään konin jalat ehkä ovat tähän sudenkuoppaan astahtaneet.

Piirrustukset ja maalaukset -henkiin taas!

Avatar
Remos
Viestit: 1217
Liittynyt: La 31.10.2009 19:18
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Chaos Knights

Viesti Kirjoittaja Remos » Ma 03.12.2012 23:14

En tiedä kuinka hankalaa tuo siveltimen käyttö on, mutta itseltäni ei ainakaan suju yhtään. Nihdit 2 ja 3 ovat aika nätin näköisiä, joskin ehkä itse haluaisin nähdä enemmän käytettyä mustetta = tummempia hahmoja. Kyseessähän on kuitenkin kaaosnihdit.
Kuvassa 2 nihdillä on oikea käsi hieman hassusti miekan johdosta ja kolmannessa kuvassa istuu oudossa kohdassa. Kolmonen on paras.

Ymmärrän toki jos ei ole koskaan oikeasti nähnyt hevosta, niin ei sitä ihan kuvien perusteella välttämättä tajua, mutta ykköskuva kertoo hyvin siitä, että hevosen ja M-L-Ponyn rakenne ei ole samanlainen.
Näissä kahdessa kuvassa: 1 ja 2 huomaa, kuinka paljon hevosen rotu vaikuttaa istuma-asentoon ja satulan paikkaan. Ensimmäisessä kuvassa nähdään, että satula on hyvin lähellä etujalkoja, mikä johtuu siitä, että kaula alkaa vasta pitkältä verrattuna kuvan 2 hevoseen. Pääpointtina on se, että satula laitetaan aina kohtaan heti-kaulan-päätyttyä. Tämän takia piirroksesi 1 kaveri istuu liian takana. Huomauttaisin myös piirrustuksesta 1, että ritarin jalustimet säädetään niin pitkiksi, että ratsastaja voi seistä suorassa ja olla samalla "kenttäistunta"-tyyppisessä asennossa, eli perse pikkasen satulan yläpuolella. Jos jalustimia pitää edessä ensimmäisen kuvan ratsastajan tapaan voi käydä niinkin hassusti että heppa pomppaa itsestään laukkaan, mikä voi aina tiputtaa ratsastajan, ihan vain jos se tulee todella yllätyksenä.
Olisko siinä jotain mietittävää.
"Sotun sääntö numero kahdeksan: Ignooraa Remos aina."

Avatar
Terminator Sergeant
Viestit: 1613
Liittynyt: Ti 10.05.2005 15:39
Paikkakunta: Helsinki, henkisesti ikuinen savolainen

Re: Chaos Knights

Viesti Kirjoittaja Terminator Sergeant » Ma 10.12.2012 09:57

Täällä on kovin kuollutta ajoittain mutta toivon pilkahduksiakin näkyy.

Itse aiheeseen: ensimmäisellä on sikahieno kasarifleda. Tykkään tyylin graafisuudesta siinä ettei tavoitella valokuvarealismia vaan tehdään ronskimpia vetoja. Rohkeasti vaan kokeilemaan kovempaa kaikenlaista, siveltimenjälki saa näkyä tuloksessa. Aiemmin viitattuun ponimaisuuteen sanottakoot että hepan jalat ovat tosiaan aika kookkaat karvapallot mutta eivät vielä niin isot että se menisi täysin tyylivalinnan puolelle. Kannattaa joko isontaa sitten kunnolla tai koettaa skaalata vähän luonnollisemmiksi.

Usermaatra: toi on jännä juttu toi luonnostelu, esimerkiksi itseltäni ei onnistu lainkaan. Jos vedetään pensseleillä ( niinkuin on oikein ja armollista) niin mulle ainakin alla olevat lyijykynätuhrut tuottaa lähinnä ongelmia. Tietenkin täysin subjektiivinen juttu, saatan hyvinkin edustaa vähemmistöä.
"The inhabitants of this earth are of two types. Those with brains but no religion, and those with religion but no brains."

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Piirrustukset ja maalaukset”