Pohjanmaan 35p WM/H-turnaus 20.10.

Seinä- ja Kauhajoen yhteinen peliporukka

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Avatar
IRiaD
Peliporukkavalvoja
Viestit: 3969
Liittynyt: Ti 26.09.2006 19:24
Paikkakunta: Joensuu

Pohjanmaan 35p WM/H-turnaus 20.10.

Viesti Kirjoittaja IRiaD » Su 07.10.2012 21:42

Seinäjoella järjestetään 20.10 Warmachine/Hordes- turnaus. Tämä on ketju siitä turnauksesta!

Paikan päälle mahtuu pelailemaan alustavasti 12 osallistujaa. Jos ilmoittautumisia tuntuu kuitenkin tulevan uhkaavasti enemmän varapaikoille asti, saadaan määrää hätätapauksessa lisättyä muutamalla. Turnaus järjestetään Seinäjoen Fantasialinnassa jonka lahjakortteina palkinnot myös jaetaan. Paikan päältä saa mm. Privateer Pressin tuotteita.

Turnaus pelataan kahdella eri 35p listalla, joita kumpaakin pitää turnauksen aikana käyttää vähintään kahdesti. Listoissa pitää olla eri warcaster / warlock ja ne rakennetaan Steamrollerin character-rajoitusten mukaisesti. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että samaa character-valintaa ei saa olla kuin yhdessä listassa. Eeppiset- ja noneeppiset versiot hahmoista lasketaan eri versioiksi.

Turnauksessa pelataan neljä kierrosta. Ruokataukoa ei turnauksessa valitettavasti pystytä liikkeen aikatauluista johtuen järjestämään, joten käykää syömässä ennen turnauksen alkua mikäli koette ettette jaksa turnausta ilman ruokaa. Tämä varoituksena varsinkin kauempaa tuleville automatkoja mietittäessä. Aikataulu on seuraavanlainen:

12.00 -- Ennakkoilmoittautuminen
12.30 -- Ensimmäinen kierros
13.45 -- Toinen kierros
15.00 -- Kolmas kierros
16.15 -- Neljäs kierros
17.30 -- palkintojenjako

Turnauksessa käytetään neljää Steamroller-paketista löytyvää skenaariota, jotka pelataan turnauksen aikana satunnaisessa järjestyksessä (järjestäjä ilmoittaa tästä ennen kierroksen alkamista). Skenaariot ovat 2# Gauntlet, 3# Overrun, 7# Incursion ja 8# Process of Elimination. Reinforcements-skenaarioita ei turnauksessa nähdä. Pelaajia suositellaan tuomaan paikalle omat wreck markerinsa, focus/fury- nappulansa, objektiivinsa ja lippunsa (näiksi käyvät tyhjät baset). Turnauksessa käytetään kelloa ja jokaiselle pelaajalle on asetettu aikaa 39min per kierros, joka juoksee pelaajan omalla vuorolla. Kun aika loppuu, pelaaja häviää. Jos minkään vuoron alussa kummallakin pelaajalla on alle 5min kellossa, peli päättyy ja tilanne ratkaistaan skenaarion omia tiebreakereita soveltamalla.

Turnauksessa ei ole maalauspakkoa, mutta armeijan maalaus/maalamattomuus on ensimmäinen asia mitä katsotaan tiebreakereissa.

Osallistumismaksu on 10e. Maksun voi suorittaa joko minulle etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä (mainitse tästä ilmoittautuessasi) tai paikanpäällä käteisellä.

Ilmoittautuneet:
1. Mikko Uotila
2. Iiro Autio
3. Teemu Salo
4. Juha-Matti Seppä
5. Santeri Salminen
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.

Varasijat:
...
...

Kymyksiä ja ennakkoilmoittautumisia saa laittaa tähän ketjuun. Ilmoittautumiset voi myös hoitaa YV:llä tai Facebookissa SeKalaiset-groupissa henkilölle Teemu Salo, ja ilmoittautumisen yhteydessä pitää ilmoittaa oma nimensä ja tieto siitä tapahtuuko turnaumaksu käteisellä vai etukäteen pankin kautta.
Diogenes kirjoitti:Mutta on ne ajat muuttuneet ... muistan sen ketjun missä IRIAD oli ketjun huonoin vitsi, ja nyt kaikki muut ovat niitä vitsejä IRIADiin verrattuna :P

Palaa sivulle “Seinäjoki & Kauhajoki [SeKalaiset]”