[40K] War Head "Shared Glory" Doubles Tournament ja figukirppis 10.6.2018

Ilmoitukset tulevista turnauksista. Voit myös etsiä pahimpaan hätään uusia pelikavereita.
Avatar
Frenzy
Viestit: 2082
Liittynyt: Ti 27.08.2002 11:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

[40K] War Head "Shared Glory" Doubles Tournament ja figukirppis 10.6.2018

Viesti Kirjoittaja Frenzy » Ti 15.05.2018 13:45

Kuva

War Head järjestää sunnuntaina 10. kesäkuuta kolmen kierroksen letkeän Warhammer 40,000 -pariturnauksen! Turnauspaikkana toimii Poromagian myymälä Helsingin Pasilassa osoitteessa Opastinsilta 7 B. Saapumisohjeita ja muita käytännön vinkkejä löydät täältä.

Turnausprofiili

Shared Glory -pariturnauksessa pelataan kolme kierrosta 40K:ta kahden hengen tiimeissä. Matsit pelataan symmetrisellä 2 vs 2 asetelmalla, joissa kukin pelaaja ohjastaa urhoollisesti 750:n pisteen armeijaa. Yhdessä armeijakunnat muodostavat siis fluffikkaan 1500:n pisteen kokonaisuuden. Turnauspisteytyksessä painotetaan erityisesti soft score -elementtejä kuten maalausta, konversioita ja armeijoiden taustatarinaa - tavoitteenamme on isännöidä näyttävä ja hobbyhenkinen figupelitapahtuma!

Tapahtuma tähtää viihdyttävään pelipäivään kevyemmin armeijalistoin ja teema-armeijoin. Pyydämme pelaajia varustautumaan makein figuin sekä fiilistelyasentein ja toivomme tämän näkyvän kasuaaleissa armeijalistoissa - esimerkiksi vahvimmat erikoishahmot, Super Heavyt ja muut "turnausyksiköt" kannattaa säästää kilpailullisempiin tapahtumiin. Jos figusi ovat vielä silminnähden keskeneräisiä (vaikka "kolmen värin sääntö" täyttyisikin), rikkinäisiä tai beissaamattomia, valitse ystävällisesti mukaan muita yksiköitä harrastushengen ja muiden pelaajien kunnioittamiseksi.

Yleistä turnauksesta

- Turnaukseen mahtuu 12 kahden hengen joukkuetta. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä, muistakaa ilmoittaa myös tiimin nimi!
- Pelaajakohtainen osallistumismaksu 15€ maksetaan turnauspaikalla.
- Käytettävien figujen tulee olla valmiiksi maalattuja, beissattuja ja erikoisaseistuksiltaan wysiwyg-säännön mukaisia. Tämä tarkoittaa, että kaikkien kranaattien ja pistoolien ei välttämättä tarvitse näkyä figuista, mutta niiden optioneina ostettujen varusteiden, kuten spesiaaliaseiden, lähitaisteluaseiden ja esimerkiksi lippujen kylläkin. Proxyluontoiset tai selvästi keskeneräiset figut tulee jättää kotiin. Jos olet epävarma, ota yhteyttä järjestäjiin ja arvioidaan asia yhdessä!

Ilmoittautuminen ja listanpalautus

Ilmoittautuminen tapahtuu postaamalla osallistujien ja näiden tiimin nimi tähän ketjuun tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Pelaajien tulee lisäksi palauttaa armeijalistansa ennakkoon viimeistään perjantaina 8. kesäkuuta. Myös listanpalautus tapahtuu sähköpostitse samaan osoitteeseen [email protected]; laita molemmat listat suoraan yhteen sähköpostiviestiin, ei liitetiedostoja. Listoissa tulee käyttää tiivistä formaattia, jossa kukin yksikkö on omalla rivillään battlefield rolen mukaan jaoteltuna, ja niiden perään listataan vain upgradeina ostetut aseet ja varusteet - kranaatteja ja vakiovarusteita ei tarvitse kirjoittaa. Älä kopioi rosteria suoraan listanrakennussoftasta, hyvästä listaformaatista löydät esimerkkejä täältä. Tarkastamme listat ja tulostamme niistä kullekin tiimille kopion, joka odottaa turnausaamuna pelipaikalla.

Armeijanrakennus ja muut tarkennukset

- Turnaus pelataan maalatuin 750:n pisteen fluffikkain Battle Forged -armeijoin (yhteensä 1500). Detachmentien määrää ei ole rajattu.
- Tiimin sisällä kaikilla yksiköillä pitää olla yhteinen faction keyword, joksi kelpaa tässä tapauksessa myös Chaos tai Imperium. Necronit eivät siis voi liittoutua Tau Empiren kanssa, mutta esimerkiksi Adeptus Astartes ja Astra Militarum tukevat toisiaan tuttuun malliin.
- Tiimille valitaan yksi yhteinen Warlord, molempien armeijoiden faktioiden Stratagemit ovat käytettävissä.
- Forge World -yksiköt kasiedikan Index-kirjoista on sallittu.
- Armeijalistat tulee palauttaa ennakkoon viimeistään perjantaina 8. kesäkuuta.
- Chapter Approved 2017 -päivitykset, BIG FAQ Betasäännöt, Psychic Focus ja Targeting Characters -linjaukset ovat käytössä.

Hobby Score

Turnauksessa jaetaan perinteisten pelipisteiden lisäksi myös maalauspisteitä. Maalausarvostelu suoritetaan tuomariston toimesta lounastauon aikana. Armeijat tulee jättää ensimmäisen kierroksen jälkeen vapaamuotoiseen esittelymuodostelmaan erikseen osoitetuille paraatipöydille. Arvosteluun vaikuttavat esimerkiksi figujen maalausjälki, beissaus ja muut panostukset, kuten konversiot ja mahdolliset display-ratkaisut. Arvioissa kiinnitetään myös huomiota taustatarinaa vastaavaan toteutukseen ja "40K-henkisyyteen".

0-15 turnauspistettä figujen maalausjäljestä, viimeistellystä yleisilmeestä, yksityiskohtaisuudesta ja yksiköiden yhtenäisyydestä armeijan sisällä.
0-15 turnauspistettä erityisistä mallauspanostuksista, kuten alustojen maisemoinnista ja konversioista sekä mahdollisista display-ratkaisuista.

Tiimin teoreettinen kokonaispistemäärä turnauksessa on siis 90 peli- ja maalauspisteet mukaanlukien.

Skenaariot ja Maelstorm of War -säädökset

Tapahtumassa pelataan kolme peliä kukin eri tiimiä vastaan. Ensimmäisen kierroksen peliparit arvotaan ja loput kierrokset paritetaan swiss-järjestelmän mukaan siten, että samoissa pisteissä olevat pelaajat pelaavat toisiaan vastaan. Skenaariot ovat yhdistelmiä sääntökirjan Eternal War ja Maelstrom of War -tehtävistä ja niistä ansaitut pisteet muuttuvat turnauspisteiksi pelaajien välisen piste-erotuksen perusteella.

Sota 1:
Maelstrom of War: Contact Lost
Eternal War: Secure and Control
Secondary Missions: First Blood, Slay the Warlord, Linebreaker

Sota 2:
Maelstrom of War: Spoils of War
Eternal War: No Mercy
Secondary Missions: First Blood, Slay the Warlord, Linebreaker

Sota 3:
Maelstrom of War: Tactical Escalation
Eternal War: Retrieval Mission
Secondary Missions: First Blood, Slay the Warlord, Linebreaker

Maelstrom of War

- Tiimit pelaavat yhdellä yhteisellä Maelstrom of War -pakalla, jonka määrittää tiimin Warlord. Jos Warlordin Factionille on ilmestynyt armeijan Datacard-erikoispakka, voivat pelaajat käyttää sitä tai peruspakkaa. Molemmat pelaajat voivat suorittaa Maelstrom-tehtäviä yksissä tuumin.
- Tactical Objective -kortteja pelatessa koko pelin ajan mahdottomat kortit saa vaihtaa uuteen nostohetkellä tai kortin muuttuessa mahdottomaksi.
- Samaa Secure Objective X -korttia ei saa pelata kahta kertaa samalla vuorolla.
- Game turnin aikana voi pelata enintään kolme korttia.
- D3 Victory Pointia lasketaan kahdeksi.

Sunnuntain aikataulu

08:30 Ovet ja ilmoittautuminen avautuvat
09:00-12:00 Peli 1
12:00-13:00 Lounastauko
13:00-16:00 Peli 2
16:00-19:30 Peli 3 ja palkintoseremonia

Ota messiin

- Armeijat lisätarvikkeineen
- Maelstrom of War -kortit ja kuusi numeroitua Objective Markeria
- Nopat, codexit/indexit ja sääntökirja
- Kaikkien armeijalistan yksiköiden säännöt
- Tarjotin tai levy, jolla onnistuu armeijan siirtely pöytien välillä
- Eväät tai rahaa kenttäruokailuun
- Pelaajakohtainen 15€ osallistumismaksu käteisenä tai maksukortti

Tervetuloa!

Trigger Happiness - Toiviainen & von Keler, Minotaurs + Custodes
Rillikerho - Kaarto & Suihkonen, Imperium
Team OMG: Savolahti & Blomqvist
Fluffy Heralds of Armageddon: Holtari & Nykänen
The Red Bastards: Lee & X
Imperial Eagles - Juselius & Kaistinen
Viimeksi muokannut Frenzy, To 07.06.2018 22:28. Yhteensä muokattu 8 kertaa.
Coveria ei jätetä.

WAR HEAD

Avatar
Frenzy
Viestit: 2082
Liittynyt: Ti 27.08.2002 11:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: [40K] War Head "Shared Glory" Doubles Tournament ja figukirppis 10.6.2018

Viesti Kirjoittaja Frenzy » Ti 15.05.2018 14:19

Kuva

War Head -figukirppis ja klassikkobasaari sunnuntaina 10. kesäkuuta 12-16

War Head Fight Clubilla järjestetään 10. kesäkuuta kaikille avoin figukirppis, johon voi tuoda myyntiin omaa vanhentunutta kalustoa, maalattuja miniatyyrejä, bitsejä ja kirjallisuutta! Henkilökuntamme hoitaa tuotteiden kaupittelun, joten kirpputorimyyjät voivat itse keskittyä pelaamiseen tai turnausmatsien seuraamiseen.

Omalla basaariosastollamme on myös modernien tuotteiden lisäksi vaikuttava kokoelma Warhammer Fantasy-, 40K- ja Lord of the Rings -klassikoita edikoiden takaa. Kaupan on esimerkiksi kymmenittäin nostalgisia blistereitä, avaamattomia metallifigubokseja ja vanhoja maastosettejä, joita ei ole saanut kauppojen hyllyiltä enää vuosikausiin. Ropeconin pisteellämme vierailleet tietävät mistä on kyse! Wanhan ajan blisteririvistöjen tutkailu on hieno kokemus jo itsessään, kannattaa poiketa shopilla.

Tapahtumapaikkana toimii Poromagian myymälä ja War Headin myymäläosasto osoitteessa Opastinsilta 7 B, Pasila, Helsinki.

Ohjeet ostajalle

Kirpputori on auki myymälän aukioloaikojen puitteissa 12-16. Myytävänä tulee olemaan monenlaista tavaraa moderneista käytetyistä figuista bitseihin ja klassikkoblistereihin. Asiakkaiden myyntiin tuomat artikkelit myydään yksinomaan käteisellä, joten mukaan on hyvä varata kolikoita myös tasarahaostoksiin. Tervetuloa shopille ja seuraamaan samassa tilassa pelattavaa 40K-turnausta!

Ohjeet myyjälle

Omia figupeliaiheisia tuotteita saa tuoda myyntiin kirpparille sunnuntaiaamupäivän aikana 9-12 tai kirppiksen jo avauduttua. Tuotteiden määrää ei ole erikseen rajattu, mutta jos myyntiartikkeleita tulee erityisen runsaasti, emme lupaa että kaikki ovat näkyvillä samanaikaisesti. Myytävät tavarat otetaan vastaan kahdessa muodossa:

1) Yksittäispakattuina tuotteina, joihin on merkitty selkeästi hinta ja myyjän sukunimi. Tuotteet voivat olla alkuperäislaatikoissaan, minigrip-pusseissa tai kirjojen ja yksittäisten isompien figujen tapauksissa irrallisina. Hintalaput tulee kiinnittää hyvin - jos tuotteen hinta ei ole selvä, otamme artikkelin pois myynnistä. Myyjän nimi tulee olla selkeästi esillä, sillä kirjaamme kaupaksi menneet tavarat niiden perusteella.

2) Laatikkoina, joiden sisältämät tuotteet ovat kaikki samanhintaisia ja boksiin on merkitty selkeästi tuotteiden hinta ja myyjän sukunimi. Jos haluat myydä kokonaisen armeijan, laita se laatikkoon, tee oheen listaus kokonaisuuteen kuuluvista yksiköistä kuntoineen ja valitse valmiiksi sivuun pari figua esimerkiksi maalaustasosta.

War Head -operaattorit hoitavat tuotteiden myynnin ja tilittävät kunkin myyjän myynnit kirppispäivän päätteeksi käteisenä. Myynneistä vähennetään 5€ pöytämaksu.

Tuotteet jätetään myyntiin omalla vastuulla - vaikka myyntiosastolla onkin kaiken aikaa valvoja, emme ota vastuuta näpistyksistä tai muista henkilökunnasta riippumattomista katoamistapauksista.

Tervetuloa kirpparille ja klassikkobasaariin!

Kuva
Coveria ei jätetä.

WAR HEAD

daimonos
Viestit: 575
Liittynyt: To 14.11.2013 09:25
Paikkakunta: Puukkobulevardi

Re: [40K] War Head "Shared Glory" Doubles Tournament ja figukirppis 10.6.2018

Viesti Kirjoittaja daimonos » Ti 15.05.2018 17:39

Saressalo & Haavisto ilmoittautuvat taisteluihin todennäköisellä kokoonpanolla Dark Eldar / Dark Eldar. Tiimin nimi TBA.

TheFonKleurrr
Viestit: 40
Liittynyt: Pe 17.06.2016 11:57
Paikkakunta: Espoo

Re: [40K] War Head "Shared Glory" Doubles Tournament ja figukirppis 10.6.2018

Viesti Kirjoittaja TheFonKleurrr » Ke 16.05.2018 19:00

Eetu Toiviainen ja Heinrich mukana, Minotaurs + Space Marines/Custodes: Trigger Happiness

Eduboy
Viestit: 1137
Liittynyt: Ke 11.01.2012 19:30
Paikkakunta: Helsinki/Hamina

Re: [40K] War Head "Shared Glory" Doubles Tournament ja figukirppis 10.6.2018

Viesti Kirjoittaja Eduboy » To 17.05.2018 13:56

Keisarilliset Pökäleet, Torikka ja Juselius ilmoittautuvat mukaan kekkereihin.

Mordjinn
Viestit: 123
Liittynyt: Ma 15.02.2010 10:39

Re: [40K] War Head "Shared Glory" Doubles Tournament ja figukirppis 10.6.2018

Viesti Kirjoittaja Mordjinn » To 17.05.2018 16:51

Kaarto & Suihkonen ilmoittautuvat mukaan. Tiimin nimi Rillikerho.

Eduboy
Viestit: 1137
Liittynyt: Ke 11.01.2012 19:30
Paikkakunta: Helsinki/Hamina

Re: [40K] War Head "Shared Glory" Doubles Tournament ja figukirppis 10.6.2018

Viesti Kirjoittaja Eduboy » Pe 18.05.2018 23:06

Torikka ei pääsekään. Juselius etsii uutta pökälettä kaveriksi.

Hank
Viestit: 195
Liittynyt: La 22.03.2014 17:44
Paikkakunta: Helsinki

Re: [40K] War Head "Shared Glory" Doubles Tournament ja figukirppis 10.6.2018

Viesti Kirjoittaja Hank » Ma 21.05.2018 18:42

Team OMG: Mikko Savolahti ja Jussi Blomqvist mukana
Voisin ostaa savage orc boar boyzeja ja muovisia black örkkejä

Avatar
Frenzy
Viestit: 2082
Liittynyt: Ti 27.08.2002 11:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: [40K] War Head "Shared Glory" Doubles Tournament ja figukirppis 10.6.2018

Viesti Kirjoittaja Frenzy » Ma 04.06.2018 16:42

Tiimilista palautettu, vielä mahtuu mukaan! Muistakaa myös armeijalistojen ennakkopalautus perjantaihin mennessä.
Coveria ei jätetä.

WAR HEAD

Mordjinn
Viestit: 123
Liittynyt: Ma 15.02.2010 10:39

Re: [40K] War Head "Shared Glory" Doubles Tournament ja figukirppis 10.6.2018

Viesti Kirjoittaja Mordjinn » Su 10.06.2018 22:34

Kiitos jälleen kaikille vastustajille ja järjestäjille loistavasta tapahtumasta. Hienoja armeijoita, mageita pelipöytiä ja loistavaa porukkaa.

Avatar
Frenzy
Viestit: 2082
Liittynyt: Ti 27.08.2002 11:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: [40K] War Head "Shared Glory" Doubles Tournament ja figukirppis 10.6.2018

Viesti Kirjoittaja Frenzy » Ma 11.06.2018 15:02

Kuva

Hauskaa oli! Kiitos kaikille tiimeille, pelejä seuranneille sekä kirppiksellä vierailleille ostajille ja myyjille!

Final Standings

1. Trigger Happiness, Deathwatch + Imperial Guard 59
2. Team OMG, Dark Angels + Adeptus Mechanicus 52
3. Imperial Eagles, Space Marines + Adeptus Mechanicus 47
4. The Red Bastards, Grey Knights + Death Korps 43
5. Rillikerho, Skitarii + Space Wolves 37
6. Fluff Heralds of Armageddon, Chaos Space Marines 26

Best Painted Detachments

Darryn Lee - Death Korps of Krieg Lost Patrol
Ukko Kaarto - Skitarii War Maniple

Kierrostulokset, armeijalistat ja kuvia
Coveria ei jätetä.

WAR HEAD

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Turnaukset ja pelikaverit”