Karhumättö – 40k-turnaus 15.3.2014 (Tulokset ja palaute)

Ilmoitukset tulevista turnauksista. Voit myös etsiä pahimpaan hätään uusia pelikavereita.
Avatar
Furinji
Viestit: 2790
Liittynyt: To 28.08.2003 18:44
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Karhumättö – 40k-turnaus 15.3.2014 (Tulokset ja palaute)

Viesti Kirjoittaja Furinji » To 16.01.2014 00:24

Sanoitko porilainen 40k-turnaus? - Kyllä näin se on. Täten Pori aloittaa eeppisen ja ennen kaikkea verisen matkansa osaksi Suomen turnausskeneä!

”Mystinen Arctopolis-planeetta löytyi aivan sattumalta eksyneen keisarikunnan rahtialuksen myötä. Planeetassa on jotakin outoa ehkä jopa pelottavaakin. Aivan kuin se olisi syljetty ulos Silmästä itsestään, mutta sehän on mahdotonta, sillä Silmä on hyvin kaukana aivan toisaalla. Mahdotonta ja täten hyvä syy pysytellä siitä kaukana. Me kaikki kuitenkin tiedämme, että näinä aikoina ei toimita niin ja eipä aikaakaan, kun useat eri rodut suuntasivat aluksensa kohti tuota planeettaa päästäkseen ensimmäisenä selville sen tarjoamista mahdollisuuksista...”

Mikä v*ttu teitä arctopolislaisia oikein vaivaa a.k.a. Turnauksen säännöt

Kaikki tietävät, että yksikkö, jossa on maalaamattomia figuja kärsii tavallista heikommasta moraalista. Tämän vuoksi tälläisten yksiköiden leadership on yhdellä heikompi normaalista. (Eli jos figuissa ei ole edes pohjamaalia, niin ld -1)

Koska arctopolislainen liikennekulttuuri on hieman omalaatuinen erityisesti rämäpäisten jalankulkijoiden suhteen, saa yksikön jäsen yrittää Death or Glory -iskua jopa silloin, kun yksikkö epäonnistuu Tank Shockin aiheuttamassa leadership-testissä.

Johtuen alueen hyvin tuoreesta löytymisestä ei kellään osapuolella ole vielä ollut aikaa linnoittautua kunnolla. Tästä syystä Stronghold Assault -lisäosa ei ole käytössä.

Johtuen alueen hyvin tuoreesta löytymisestä ei kellään osapuolella ole vielä ollut aikaa hoitaa raskaimman kalustonsa logistiikkaa. Tästä syystä Escalation -lisäosa ei ole käytössä. Eivätkä siis mitkään Super-Heavy -laitteet ole mukana turnauksessa. (Eli ei Imperial Knightia)

Koska kaikki ovat viisaasti epäluuloisia uuden alueen suhteen, ei paikalle olla myöskään uskallettu lähettää harvinaisempia yksiköitä. Tästä syystä Forge Worldin yksiköitä ei voi käyttää tässä turnauksessa.

Armeijoiden modeleiden on noudatettava WYSIWYG:iä.

Turnauksessa pelataan neljä peliä. Ensimmäinen on 500 pistettä ja loput 1500 pistettä. Armeijalistat on rakennettava niin, että kaikki mikä sisältyy pienempään listaan on myös mukana isommassa listassa. Isompaan listaan saa ryhmäkokoja kasvattaa ja aseita lisätä yms, mutta mitään ei saa tiputtaa pois tai vaihtaa.

Pelikierrosten Missionit:

Kultakin kierrokselta on mahdollista saada maksimissaan 10 pistettä.
Tehtävästä saatavat pisteet on lueteltu sen kohdalla. Secondary Objectivet ovat kaikki yhden(1) pisteen arvoisia.
Wipeout antaa 10 pistettä
Wipeoutin kärsinyt pelaaja ei kuitenkaan jää välttämättä nollille, vaan jos hän on esim. saanut pelissä pisteen First Bloodista saa hän sen pisteen pitää.

”Ensimmäinen vuorokausi vieraalla planeetalla ei jää hiljaiseksi...”

1. Kierros - Skenaario: Tiedustelujoukot rantautuvat
”Armeijat valmistauvat tutkimaan Arctopolista. Tiedustelujoukot rantautuvat aamuhämärässä eri puolille planeettaa perustamaan tukikohtaa operaatioilleen. Karvaaksi pettymyksekseen joukot kuitenkin huomaavat, että he eivät ole ehtineet paikalle ensimmäisinä. Oman haasteensa tuo myös runsaiden vesistöjen synnyttämä outo ilmasto.”

Tehtävä 1: The Scouring (4 pistettä)
Objectives: Sääntökirjasta poiketen asetetaan kolme(3) objectivea kukin kolmen(3) pisteen arvoinen.
Tehtävä 2: Emperor's Will (3 pistettä)
Secondary Objectives: Slay the Warlord, Linebreaker, First Blood
Deployment: Spearhead (4' x 4' kenttä ja depotetaan pöydän neljänneksille)

Mission Special Rules:
Merisumu: Reserves, Night Fighting sääntö on käytössä koko pelin. Night Vision-kyky tai mikään vastaava laite tai ominaisuus ei kuitenkaan tehoa näin sankkaan sumuun.
Huom: 500p lista. Muissa 1500p.

2. Kierros – Skenaario: Hapan aamunkoi
”Edellisenä yönä koettu pettymys omien joukkojen nopeuden riittämättömyyteen saa komentajat purkamaan ärsytystään aukiolta löytyneisiin patsaisiin. Aikomuksenaan näin nostattaa joukkojensa moraalia uudelleen. Harmi vain, että komentajien yllätykseksi patsaat eivät ole samaa mieltä asiasta.”

Tehtävä 1: Tuhoa Patsaat* (3 x 2 pistettä)
Tehtävä 2: Slay the Warlord (3 pistettä)
Secondary Objectives: First Blood (Huom Skenaariossa siis EI saa pistettä Linebreakerista)
Deployment: Hammer and Anvil

Mission Special Rules: Reserves, Night Fighting vain pelin ensimmäisellä vuoroparilla.


* Patsaat: Asetetaan kolme(3) objectivea kentän keskiviivalle kuvaamaan patsaita. Yksi keskelle pöytää ja toiset kuuden(6) tuuman päähän reunoista. Ampuma-aseet, psyykkiset voimat, artefaktit jne EIVÄT tehoa patsaaseen, vaan se on tuhottava lähitaistelussa. Patsaat ovat kuitenkin elossa ja ne puolustavat itseään! Patsas on tuhottava kaksintaistelussa julistaen sille Challengen. Patsaan saa kuitenkin haastaa kuka tahansa eivätkä pelkästään Characterit. Koska patsas ei kuitenkaan pääse vastustajan perään ei se koskaan tee Sweeping Advancea eikä yksikkö ”lukkiudu” lähitaisteluun eli tältä osin se toimii kuten vehiclejä vastaan. Patsaiden ominaisuudet ovat seuraavat:

BS: 0 / WS: 4 / S: 4 / T: 4 / W: 4 / I: 2 / A: 1 / Sv: 5
Eternal Warrior. Aseena patsaalla on Power Sword, jossa on lisäksi Haywire-sääntö. Patsas on tunteeton olento jolla ei ole Leadership-arvoa täten mitkään Leadership-pohjaiset Wargearit yms. taidot eivät siihen tehoa.

Kun patsas menettää viimeisen Woundin kyseinen Objective poistetaan pöydältä ja kyseisen haavan tehnyt pelaaja saa patsaasta 2 pistettä.

3. Kierros – Skenaario: Muonavarat vähissä (a.k.a. The Grillitappelu)
”Huoltoyhteydet takkuilevat heti ensimmäisenä päivänä ja joukkojen on pakko hankkia itselleen muonaa paikallisista lähteistä. Kovimmille kavereille ei mikä tahansa kelpaa vaan osa on päättänyt kerätä ainekset paikalliseen erikoisuuteen.”

Tehtävä 1: Purge the Alien (3 pistettä)
Tehtävä 2: Crusade (3 pistettä)
Objectives: Sääntökirjasta poiketen asetetaan kolme(3) objectivea kukin kolmen(3) pisteen arvoinen
Secondary Objectives: Slay the Warlord, Linebreaker, First Blood, PORILAINEN*
Deployment: Dawn of War
Mission Special Rules: Mysterious Objectives, Reserves
* PORILAINEN: Kentän kolmelta objectivelta on kerättävä paahtoleipä, makkara ja kurkkusalaatti. Tämän saavuttaakseen pelaajan on pidettävä kutakin objectivea hallussaan edes kerran pelin aikana. Kaikkia objectiveja ei siis ole pakko hallita yhtä aikaa pisteen saadakseen.

4. Kierros – Skenaario: Arctopolis pimenee.
”Pitkä päivä on päättymässä. Joukot suunnittelevat vetäytymistä tukikohtiinsa. Löydetyt aarteet ja mystiset salaisuudet on saatava turvaan.”

Tehtävä: Relic(s)
Relics: Keskilinjalle asetetaan kolme Relic markkeria. Yksi relic keskelle ja toiset 12 tuuman päähän pöydän vastakkaisista kulmista. Kaksi Reliceistä on 2p arvoinen ja yksi 3p. Ennen kuin ensimmäinen vuoro alkaa, pelaajat arpovat mikä reliceistä on 3p arvoinen. Yksikkö ei voi kantaa mukanaan useampaa reliciä kerralla.
Secondary Objectives: Slay the Warlord, Linebreaker, First Blood
Deployment: Vanguard Strike
Mission Special Rules: Reserves, Night Fighting alkaa pelin viidennellä vuoroparilla ja jatkuu pelin loppuun.

Mukaan mahtuu 16 pelaajaa

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse Luminyrkin sivujen ohjeiden mukaisesti.

Ilmoittautuneet (14/16)
1. Tero Saarenmaa
2. Vasara_
3. syrja
4. Kardinaali
5. ArkkiError
6. Boreas
7. ManAtArm
8. Antti Ramstadius
9. Wynn
10. Juho-Ville Seppälä
11. scoundrel
12. Mölli
13. Pato-sama
14. Pyörä-Koura
15. madius222
16. J. Seppälä

Aikataulu:

9.00-10.00 - Ilmoittautuminen
10.00-11.30 – 1. kierros: 500p
11.45-14.15 – 2. kierros: 1500p
14.15-15.15 - Ruokatunti
15.15-17.45 – 3. kierros: 1500p
18.00-20.30 – 4. kierros: 1500p
noin 20.30 - Palkintojenjako

Jos joku kierros saadaan pakettiin tätä nopeammin, niin pyritään tietysti mahdollisuuksien mukaan aikaistamaan seuraavaa kierrosta.

Ota mukaan:
* WYSIWYG:in mukainen armeija
* Codex / Codexit sekä niiden FAQ:t tulostettuna
* 3 (KOLME) kappaletta objective markereita. Objectiven basen koko on vapaa. (Etäisyydet mitataan objectiven keskikohdasta)
* Tulostettu tai selkeästi kirjoitettu armeijalistasi kahtena kappaleena (Toinen järjestäjille annettavaksi ja toinen vastustajalle näytettäväksi)
* Tarvitsemasi nopat, templatet, mitat, sääntökirja jne
* Tarjotin tms armeijan siirtämiseen pöydältä toiselle

Turnaus pidetään Luminyrkki-tapahtuman yhteydessä Porin nuorisotalolla. - Tapahtuman kotisivut.
Luminyrkki on Porin taistelupelaajien järjestämä tapahtuma, jonka pääpaino on videopeleissä ja tarkemmin ottaen tottakai tappelupeleissä. (Mutta mukana mm. lautapelejä yms) Tämän tapahtuman yhteydessä me porilaiset figupeliharrastajat järjestämme myös tämän Warhammer 40.000-turnauksen. Luminyrkki pyörii koko viikonlopun 14.-16.3.2014 ja 40k-turnaus on lauantaina 15. päivä. Tämä tarkoittaa, että halutessaan on mahdollista saapua paikalle jo hyvissä ajoin vaikka edellisenä päivänä.

Tapahtuman ansiosta turnausväen käytössä on mm.
Lattiamajoitus
Kioski, josta saa juomaa ja naposteltavaa
Oheisohjelmaa vaikka koko viikonlopun ajaksi: Esim. konsoli- ja lautapelejä rennosti tai turnausmielessä.
Ties vaikka saisitte kaveriporukasta kimppakyydin useamman eri pelialan harrastajista ihan Ropecon-reissujen tyyliin.
Porin Pelikaupan järjestämistä Magic the Gathering-turnauksista ja lautapelimahdollisuuksista löytyy alustavaa infoa täältä.

Turnauspaikkana oleva nuorisotalo sijaitsee aivan Porin keskustassa, joten lähellä on useita ravintoloita, kauppoja ja vaikkapa Omenahotelli, jos lattiamajoitus ei nappaa, muttei halua samantien ajaa kotiinkaan.

Lisäksi turnauspaikalla tulee olemaan Porin Pelikaupan myyntipiste, josta on mahdollista hankkia täydennystä kokoelmiinsa

Voittajat palkitaan tuotepalkinnoin.

Tapahtuman pääsymaksu: 5e (Normaalisti kympin)
Turnausmaksu: 10e.
(Eli yhteensä 15e, joka maksetaan paikanpäällä.)

********************************************************************** TULOKSET **********************************************************************

1. Miika Kalliokari (Dark Eldar) - 33p
2. Jarkko Syrjälä (Space Wolves) - 31p
3. Juho Klemetti (Tau:Farsight Enclaves) - 26p
4. Antti Ramstadius (Chaos Daemons) - 25p ** Maalauskannustin palkinto **
5. Juho-Ville Seppälä (Orks) - 22p ** Tyylikkäimmän armeijakokonaisuuden palkinto **
6. Pekka Pitkäranta (Orks) - 21p
7. Mikko Posio (Space Marines:Iron Hands) - 20p
8. Pekka Vassinen (Chaos Space Marines) - 20p
9. Lassi Palomäki (Space Marines:Salamanders) - 19p
10. Matti Perlinen (Necrons) - 18p
11. Tero Saarenmaa (Space Marines:Clan Raukaan) - 17p
12. Tomi Tuomisto (Necrons) - 15p
13. Matti Pitkäranta (Tau) - 12p
14. Ville Kalliomäki (Tau:Farsight Enclaves) - 11p
15. Jukka-Pekka Heikkinen (Chaos Space Marines) - 6p
Viimeksi muokannut Furinji, Su 16.03.2014 11:42. Yhteensä muokattu 18 kertaa.
Laatikollinen avaruussuippokorvia - Blogi nörtteydestä, peleistä ja äärimmäisestä epätodennäköisyysmoottorista.
Pöllökarhut - Porin Pöytäpeliseura

Avatar
Furinji
Viestit: 2790
Liittynyt: To 28.08.2003 18:44
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Re: Karhumättö – Porilainen 40k-turnaus 500p/1500p 15.3.2014

Viesti Kirjoittaja Furinji » Ti 28.01.2014 23:43

Pahoittelen, että joudutte odottamaan ilmoittautumisen alkamista, mutta on ollut mukavaa lukea postilaatikosta, että kiinnostuneita löytyy. Kuten mainitsinkin, niin turnaus on osa isompaa tapahtumaa, jossa on myös useita muita turnauksia. Tästä syystä kaikkiin turnauksiin ilmoittautuminen alkaa yhtä aikaa, kun tapahtuman nettisivut aukeavat. Minulle on kerrottu tämän tapahtuvan helmikuun alussa.

Ensimmäisenä pienenä päivityksenä lisäsin maininnan, että Forge Worldin yksiköt eivät vielä tähän turnaukseen mahdu mukaan. Ymmärtänette, että pidämme ensimmäisen turnauksen paketin tiiviinä kaikesta levottomuudesta huolimatta. Eivätköhän ne mahdu mukaan, kun Arctopolista päästään tutkimaan pidemmälle ;)

Mission-pakettikin alkaa olla varsin hyvällä mallilla, joten huoli pois ette joudu sitä odottamaan viimeiseen iltaan.

Suurimmalle osalle pöydistämme näyttäisi päätyvän GW:n Realm of Battle pohjaksi, joten perinteisten maastojen lisäksi on turnauksessa vähän lisääkin kavuttavaa.
Laatikollinen avaruussuippokorvia - Blogi nörtteydestä, peleistä ja äärimmäisestä epätodennäköisyysmoottorista.
Pöllökarhut - Porin Pöytäpeliseura

Avatar
Furinji
Viestit: 2790
Liittynyt: To 28.08.2003 18:44
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Re: Karhumättö – Porilainen 40k-turnaus 500p/1500p 15.3.2014

Viesti Kirjoittaja Furinji » Ti 04.02.2014 21:06

Skenut julki!
Ilmoittautuminen auki! - Lue ilmoittautumisohjeet TÄÄLTÄ.

Turnaukseen EI voi ilmoittautua tässä ketjussa vaan se tapahtuu sähköpostilla samaan tyyliin, kuin kaikkiin muihinkin tapahtuman turnauksiin.
Laatikollinen avaruussuippokorvia - Blogi nörtteydestä, peleistä ja äärimmäisestä epätodennäköisyysmoottorista.
Pöllökarhut - Porin Pöytäpeliseura

Avatar
Vasara_
Viestit: 1118
Liittynyt: Ma 10.01.2011 21:18
Paikkakunta: Hesa

Re: Karhumättö – Porilainen 40k-turnaus 500p/1500p 15.3.2014

Viesti Kirjoittaja Vasara_ » Ke 05.02.2014 11:46

Mikä ton patsaan T arvo on?
katoppa tätä

Avatar
Henkinen Johtaja
Viestit: 929
Liittynyt: La 09.09.2006 11:50
Paikkakunta: Arvaa missä

Re: Karhumättö – Porilainen 40k-turnaus 500p/1500p 15.3.2014

Viesti Kirjoittaja Henkinen Johtaja » Ke 05.02.2014 14:10

Ja mikä on turnauksen aikataulu? (eli mihin aikaan aloitellaan ja lopetellaan turnauspäivänä?)
Tuosta...

Avatar
Furinji
Viestit: 2790
Liittynyt: To 28.08.2003 18:44
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Re: Karhumättö – Porilainen 40k-turnaus 500p/1500p 15.3.2014

Viesti Kirjoittaja Furinji » Ke 05.02.2014 17:26

Vasara_ kirjoitti:Mikä ton patsaan T arvo on?
No niin pakkohan sitä joku lipsahdus oli tulla kiireessä illalla. Pahoittelen. Patsaan T on 4. Päivittelen.
Henkinen Johtaja kirjoitti:Ja mikä on turnauksen aikataulu? (eli mihin aikaan aloitellaan ja lopetellaan turnauspäivänä?)
Ihan täysin ei olla aikataulua vielä ehditty lyömään lukkoon, mutta näiden neljän pelin kanssa ilmoittautuminen alkanee 9.-9.30 tienoilla ja ensimmäinen peli klo 10 ja palkintojenjako on nooooooin puoli yhdeksältä illalla. Toivottavasti tämä antaa tarpeeksi suuntaa tähän hätään. Koitan varmistella aikataulumme mahdollisimman pian.
Laatikollinen avaruussuippokorvia - Blogi nörtteydestä, peleistä ja äärimmäisestä epätodennäköisyysmoottorista.
Pöllökarhut - Porin Pöytäpeliseura

Avatar
Furinji
Viestit: 2790
Liittynyt: To 28.08.2003 18:44
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Re: Karhumättö – Porilainen 40k-turnaus 500p/1500p 15.3.2014

Viesti Kirjoittaja Furinji » Ke 05.02.2014 19:26

Oheisohjelmasta tullut juuri lisätietoa mm. useampi Mtg-turnaus ja lautapelitouhuja.
Laatikollinen avaruussuippokorvia - Blogi nörtteydestä, peleistä ja äärimmäisestä epätodennäköisyysmoottorista.
Pöllökarhut - Porin Pöytäpeliseura

Avatar
Furinji
Viestit: 2790
Liittynyt: To 28.08.2003 18:44
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Re: Karhumättö – Porilainen 40k-turnaus 500p/1500p 15.3.2014

Viesti Kirjoittaja Furinji » La 08.02.2014 00:13

Lisäilin aikataulun, joka näyttää kertauksen vuoksi tältä:

Aikataulu:

9.00-10.00 - Ilmoittautuminen
10.00-11.30 – 1. kierros: 500p
11.45-14.15 – 2. kierros: 1500p
14.15-15.15 - Ruokatunti
15.15-17.45 – 3. kierros: 1500p
18.00-20.30 – 4. kierros: 1500p
noin 20.30 - Palkintojenjako
Laatikollinen avaruussuippokorvia - Blogi nörtteydestä, peleistä ja äärimmäisestä epätodennäköisyysmoottorista.
Pöllökarhut - Porin Pöytäpeliseura

Avatar
Furinji
Viestit: 2790
Liittynyt: To 28.08.2003 18:44
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Re: Karhumättö – Porilainen 40k-turnaus 500p/1500p 15.3.2014

Viesti Kirjoittaja Furinji » Ma 10.02.2014 18:35

Turnaukseen on nyt saatu täydet 16/16 ilmoittautunutta ja listaa varasijoille valmistellaan nettisivuille tapahtuman nettihamsterin toimesta. Pitäkäähän huoli omasta ilmoittautumisestanne eli tarkoittaen, että muistakaa ilmoittaa nopsaan myös, jos joudutte perumaan, niin saadaan se vapautunut paikka sitten täytettyä uudella halukkaalla.
Laatikollinen avaruussuippokorvia - Blogi nörtteydestä, peleistä ja äärimmäisestä epätodennäköisyysmoottorista.
Pöllökarhut - Porin Pöytäpeliseura

Avatar
Furinji
Viestit: 2790
Liittynyt: To 28.08.2003 18:44
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Re: Karhumättö – Porilainen 40k-turnaus 500p/1500p 15.3.2014

Viesti Kirjoittaja Furinji » Su 16.02.2014 18:10

Kuukausi aikaa ja varasijoja on tosiaan nyt mahdollista kärkkyä.
Laatikollinen avaruussuippokorvia - Blogi nörtteydestä, peleistä ja äärimmäisestä epätodennäköisyysmoottorista.
Pöllökarhut - Porin Pöytäpeliseura

Avatar
Furinji
Viestit: 2790
Liittynyt: To 28.08.2003 18:44
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Re: Karhumättö – Porilainen 40k-turnaus 500p/1500p 15.3.2014

Viesti Kirjoittaja Furinji » Ma 24.02.2014 22:30

Pari pientä päivitystä:

Ennen kuin joku ehtii kysyä: Tulimme jo fluffivaiheessa rajoittaneeksi pois Super Heavy -yksiköt, joten tämä tarkoittaa myös sitä, että uusi Imperial Knight EI ole turnauksessa käytössä. Kun raskaan kaluston logistiikka ei pelaa, niin se ei pelaa.

Lisäksi lista mitä osallistujalla tulee olla mukana:
* WYSIWYG:in mukainen armeija
* Codex / Codexit sekä niiden FAQ:t tulostettuna
* 3 (KOLME) kappaletta objective markereita. Objectiven basen koko on vapaa. (Etäisyydet mitataan objectiven keskikohdasta)
* Tulostettu tai selkeästi kirjoitettu armeijalista kahtena kappaleena (Toinen järjestäjille annettavaksi ja toinen vastustajalle näytettäväksi)
* Tarvitsemasi nopat, templatet, mitat, sääntökirja jne
* Tarjotin tms armeijan siirtämiseen pöydältä toiselle
Laatikollinen avaruussuippokorvia - Blogi nörtteydestä, peleistä ja äärimmäisestä epätodennäköisyysmoottorista.
Pöllökarhut - Porin Pöytäpeliseura

Avatar
Vasara_
Viestit: 1118
Liittynyt: Ma 10.01.2011 21:18
Paikkakunta: Hesa

Re: Karhumättö – Porilainen 40k-turnaus 500p/1500p 15.3.2014

Viesti Kirjoittaja Vasara_ » To 27.02.2014 13:11

Nyt vielä tarkentava kyssäri ykkösmission sumusta:

Ignores cover toimii kai normaalisti (Tau markerlights, Serpent shield yms) Kuuluuko Search Light toimimattomiin laitteisiin?
katoppa tätä

Avatar
Furinji
Viestit: 2790
Liittynyt: To 28.08.2003 18:44
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Re: Karhumättö – Porilainen 40k-turnaus 500p/1500p 15.3.2014

Viesti Kirjoittaja Furinji » To 27.02.2014 16:53

Vasara_ kirjoitti:Ignores cover toimii kai normaalisti (Tau markerlights, Serpent shield yms) Kuuluuko Search Light toimimattomiin laitteisiin?
Hyvä kysymys, joten tarkennetaanpa siis.

Ignores Cover toimii normaalisti - Liekinheittimen menoa ei paljoa sumu haittaa.

Search Light sen sijaan ei pysty hernerokkasumua läpäisemään. Eivät kaverit näkisi kohdetta yhtään sen paremmin vaikka joku valokeila siellä harsossa huitookin.
Laatikollinen avaruussuippokorvia - Blogi nörtteydestä, peleistä ja äärimmäisestä epätodennäköisyysmoottorista.
Pöllökarhut - Porin Pöytäpeliseura

Avatar
Lt_dot_com
Viestit: 296
Liittynyt: Ti 16.08.2011 11:25
Paikkakunta: Raisio

Re: Karhumättö – Porilainen 40k-turnaus 500p/1500p 15.3.2014

Viesti Kirjoittaja Lt_dot_com » Su 09.03.2014 22:32

Furinji kirjoitti:
Ilmoittautuneet

6. Lt_dot_com
7. Teemu Mendolin
Voi ottaa pois listoilta.

Avatar
Henkinen Johtaja
Viestit: 929
Liittynyt: La 09.09.2006 11:50
Paikkakunta: Arvaa missä

Re: Karhumättö – Porilainen 40k-turnaus 500p/1500p 15.3.2014

Viesti Kirjoittaja Henkinen Johtaja » Ma 10.03.2014 19:23

Furinji kirjoitti: 5. Henkinen Johtaja
Hei! Joudun myös perumaan ilmoittautumiseni. En saanutkaan vapaapäivää tuolloin :(
Tuosta...

Avatar
Furinji
Viestit: 2790
Liittynyt: To 28.08.2003 18:44
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Re: Karhumättö – Porilainen 40k-turnaus 15.3.2014 (13/16)

Viesti Kirjoittaja Furinji » Ma 10.03.2014 20:32

Jaiks no tulihan niitä perumisia sieltä aloin jo huolestua, että meneekö kaikilla muka todella aikataulut näin nappiin! :D

Välittelin nämä eteenpäin, mutta hoi, jos jollakin tulee vielä vastaavaa asiaa (toivottavasti ei sentään) niin heitelkäähän mailia tuohon luminyrkki[at]gmail.com osoitteeseen mitä kautta olette ilmoittautuneetkin, niin ei mene vahingossa solmuun mitään.

Mutta hoi ihmiset kolmisen paikkaa olisi siis tarjolla napattavaksi ja sanoisin, että se jopa kannattaa eikä pelkästään oudon uuden kokemuksen takia tahi runsaan maastonkaan ilosta vaan jopa ihan kylmästä ahneudesta, sillä palkintopottimme on varsin komea ainakin, jos täydet 16 osallistujaa taas saadaan.

16 hengen settiin meillä olisi kasattuna jopa hulppeat 15 boxin tietämillä oleva läjä tavaraa, josta voittaja pääsee valitsemaan omansa ensimmäisenä. Siellä on sääntökirjaa ja lisärikirjaa ja Eldarin lentsikkaa ja Taun suitteja ja ritarien Dreadknightia ja mariinien sternareita ja ties mitä. Pikaisella matikalla muistelen, että potissa on peräti ainakin seitsemää eri armeijaa edustettuna, joten kuvittelisi löytävän jotain soveliasta, jos osingoille pääsee.

Top-3 ainakin palkitaan ja tottahan toki tyylikkäin armeijakokonaisuus myös ja joku yllätyspalkintokin tuossa salaisessa lisäpöytäkirjassa näyttää piilottelevan, että huhhuijakkaaaa...
Laatikollinen avaruussuippokorvia - Blogi nörtteydestä, peleistä ja äärimmäisestä epätodennäköisyysmoottorista.
Pöllökarhut - Porin Pöytäpeliseura

Wynn
Viestit: 726
Liittynyt: Ti 28.03.2006 23:01
Paikkakunta: Vantaa

Re: Karhumättö – Porilainen 40k-turnaus 15.3.2014 (13/16)

Viesti Kirjoittaja Wynn » Ti 11.03.2014 00:09

Osasto Oulu on tulossa jo kohtalaisella vahvuudella mut katsotaan saadaanko viime metreiltä houkuteltua vielä viides mies autoon. Joka tapauksessa ainakin neljä ukkoa täältä on tulossa, ei me perkele ennää peruta. ;)
L:XVI/C:VIII

Avatar
Furinji
Viestit: 2790
Liittynyt: To 28.08.2003 18:44
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Re: Karhumättö – Porilainen 40k-turnaus 15.3.2014 (13/16)

Viesti Kirjoittaja Furinji » Ti 11.03.2014 00:28

Hyvä jätkät oikea asenne! Auto täyteen vaan ja nokka etelään ;) Pystytetään teille muistomerkki tai jotain...jaa mut hei ei se pysyis ehjänä kakkos skenua pidemmälle kuitenkaan.
Laatikollinen avaruussuippokorvia - Blogi nörtteydestä, peleistä ja äärimmäisestä epätodennäköisyysmoottorista.
Pöllökarhut - Porin Pöytäpeliseura

Avatar
Furinji
Viestit: 2790
Liittynyt: To 28.08.2003 18:44
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Re: Karhumättö – Porilainen 40k-turnaus 15.3.2014 (14/16)

Viesti Kirjoittaja Furinji » Ke 12.03.2014 22:06

Kolme yötä mättöön on laskin aivan itse eilen, kun näin silmät mutantin.

Vähän käytännön käteviä touhuja

Muistakaahan ottaa huomioon emotapahtuman säännöt.
Tässä on lähialueesta hyödyllinen kartta, josta löytyy ruokapaikkaa, parkkipaikkaa ja paikkaa.

Ja pienenä shoutouttina, että paikalla on tosiaan Porin Pelikaupan myyntipiste ja olisi tottakai hienoa, jos pystytte paikallista kivijalkaamme tukemaan, sillä heiltä on hellinnyt paljon apuja tämän turnauksen järjestämisessä.
Laatikollinen avaruussuippokorvia - Blogi nörtteydestä, peleistä ja äärimmäisestä epätodennäköisyysmoottorista.
Pöllökarhut - Porin Pöytäpeliseura

madius222
Viestit: 63
Liittynyt: Pe 25.05.2012 09:21

Re: Karhumättö – Porilainen 40k-turnaus 15.3.2014 (14/16)

Viesti Kirjoittaja madius222 » Pe 14.03.2014 10:32

Mikäs tässä on tilanne kun olen lähetelly pariin otteeseen sähköpostia ja kuski kyselee ollaanko menossa?

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Turnaukset ja pelikaverit”