KuoFin 40k Mökkiturnaus #3 (40k 3.-5.6.2016)

Ilmoitukset tulevista turnauksista. Voit myös etsiä pahimpaan hätään uusia pelikavereita.
Avatar
WolfMan
Viestit: 1151
Liittynyt: La 26.02.2005 19:24
Paikkakunta: Tornio

Re: KuoFin 40k Mökkiturnaus #3 (40k 3.-5.6.2016)

Viesti Kirjoittaja WolfMan »

Hauskat pelit taas. Mutta 50p listasta.... No ei siinä, säännöt on säännöt.

Edit: Noniin pahin rage takana omasta kämmistä, joka todellakin oli vain yksikön kokonaispisteiden sijoittelussa. Skenut olivat mukavia pelata ja jatkuvasti vaihtuvan aisaparin merkitys toi lisäjännitystä peliin kivasti. Viikonloppu oli järkätty jälleen oikein mallikkaasti, ruokahuolto pelasi hyvin ja kaikilla oli kivaa. Ehkä jotain pientä lisähäröä voisi katsoa skenuihin ja jäin kaipaamaan edes yhteen peliin perinteistä objektiivirallia korttien muodossa. Ja armeijat todellakin olivat upeita, on aina kiva pelata kun pöydän toisella puolen on nättejä nappeja joihin on nähty vaivaa, IMO maalausvoitto oikealle herralle.

PS. Jallun kanssa sitten tarkkana, IWND ei auta aina.
Viimeksi muokannut WolfMan, Ma 06.06.2016 18:47. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Avatar
Ruunold
Viestit: 99
Liittynyt: Su 27.04.2014 20:01
Paikkakunta: Seinäjoki

Re: KuoFin 40k Mökkiturnaus #3 (40k 3.-5.6.2016)

Viesti Kirjoittaja Ruunold »

Hyät väännöt oli ja hauskaa oli.. Kahtomma ens vuonna uuestaan. 25% max pisteistä on paljon listan palautuksesta, mutta ainaki kaikilla vaikutti olevan hauskaa pelata. Skenut oli jees, vaikka tasuriskenu onki vähän meh, mutta ite peli oli hauska. Pöperöt oli jälleen suun myötäsiä ja tunnelma illalla rento.
Voisko muuten saaha tulokset vielä tänne?
For The Greater Good!
Scythas
Viestit: 855
Liittynyt: Ke 22.10.2003 15:19
Paikkakunta: Kuopio

Re: KuoFin 40k Mökkiturnaus #3 (40k 3.-5.6.2016)

Viesti Kirjoittaja Scythas »

Kiitoksia myös minun puolestani! Hirvittävän hauskaa oli kun porukka on mukavaa. Tarkoituksena oli myös vähän kouluttaa uusia ihmisiä tapahtumajärjestämisessä, ettei kaikki ole aina yhden kortin varassa ja Mikko onnistuikin mielestäni ensikertalaisena ihan yllättävän hyvin. :)

Listapisteissä ei ollut tarkoituksena saada järjestäjän osalta mitään nihilististä mielihyvää, vaan rohkaista ihmisiä helpoilla pisteillä palauttamaan se listansa ajoissa, jotta ne saadaan kaikille nähtäville. Toki lopulta poikettiin 50 tai 0 pisteytyksesä ja kunhan lista oli missä hyvänsä muodossa palautettu milloin hyvänsä, sai siitä puolet pisteistä. Palautusohjeita tosin kyllä tulkittiin aika tarkasti, mutta ne olivat kuitenkin kaikkien nähtävillä hyvän aikaa.

Lopputulokset laitetaan kyllä nähtäville, kunhan ne saadaan siltä koneelta ulos, jota käytettiin niiden laskemisessa.

Kiitokset kaikille, jotka mahdollisititte tämän tapahtuman! Ja suurkiitos teille pitemmältäkin tulleille, ei tarvitse aina samoja naamoja katsella! Tiukille veti, mutta taisimme kuitenkin saada tapahtumalla jopa pari kymppiä voittoa yhdistyksen kassaan, huolimatta kallistuneista vuokrakustannuksista.

Orks, orks, orks, orks...
- Jussi
Jussi Nurro
Kuopion Figupelaajat KuoFi ry
KuoFi.net
BadSam
Viestit: 37
Liittynyt: Ke 19.10.2005 21:18
Paikkakunta: Lappeenranta

Re: KuoFin 40k Mökkiturnaus #3 (40k 3.-5.6.2016)

Viesti Kirjoittaja BadSam »

Kiitos mahtavasta viikonlopusta, edes matka ei tuntunut pitkältä matkustaa kun oli niin mukavaa. Muonitus toimi loistavasti, joskin jäin vähän kaipaamaan sitä luvattua kanasalaattia :P

Hyvät skenut mielestäni, Hyvä Mikko!

Ainut miinus tuli omasta mokasta vikassa skenussa kun ymmärsin väärin sen dedicated transporttien pistetyksen joka oisi muuttanut hieman tuloksia, pahoittelut siitä Pawelille ja Oskarille. Kaikki kenen kanssa sain pelata, kiitos teille (myös Jussi).

Tulen varmasti tulevaisuudessa Kuofin tapahtumiin.

Over and Out

Sima Kiuas
For the Greater Goo
Varjous
Viestit: 614
Liittynyt: Ke 26.08.2009 21:57
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: KuoFin 40k Mökkiturnaus #3 (40k 3.-5.6.2016)

Viesti Kirjoittaja Varjous »

Mahtava reissu jälleen kerran! :)

Ja pahoitellaan sitä kiukkuisen pikku kilpahengen pääsyä viime matsiin. Sitä väsyneenä rupeaa olemaan tyhmä ja kärttyisä.

Hyvät ruuat ja kokille(kokeille) tosiaan kiitokset. Ja tietysti mahtaville Kuofin jäsenille jotka oli mukana järjestämässä.

Ja pitäisköhän sitä nyt signeerata se jäsenyys kun sinne päin tässä aina on liikahtamassa jos siellä jotain järjestellään.
Scythas
Viestit: 855
Liittynyt: Ke 22.10.2003 15:19
Paikkakunta: Kuopio

Re: KuoFin 40k Mökkiturnaus #3 (40k 3.-5.6.2016)

Viesti Kirjoittaja Scythas »

Tulokset ovat nyt julki!

Ymmärrän kyllä nyt uudelleen tarkastelulla harmistusta niistä listapisteistä, Jannehan olisit mennyt yhdellä pisteellä turnauksen voittoon, mikäli lista olisi ollut tip top. :/
Jussi Nurro
Kuopion Figupelaajat KuoFi ry
KuoFi.net
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Turnaukset ja pelikaverit”