[30K] War Head "Crucial Ground" Horus Heresy Cityfight -turnaus Model Expossa 22.4.

Ilmoitukset tulevista turnauksista.
Avatar
Frenzy
Viestit: 2406
Liittynyt: Ti 27.08.2002 11:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

[30K] War Head "Crucial Ground" Horus Heresy Cityfight -turnaus Model Expossa 22.4.

Viesti Kirjoittaja Frenzy »

Kuva

Hive City Bucephalus: Laurea Imperium - Parade of the Legions
Segmentum Solar, 007.M31


Taistelu on tauonnut. Ylvään ihmiskunnan vapaat kansalaiset juhlivat Astartes-joukkojen voittoa nyt hävitetystä muukalaisrodusta viikkojen tuhon ja sekasorron jälkeen. Viirit liehuvat vapautetun suurkaupungin ja sen raunioiden yllä keisarillisten joukkojen ja näiden majesteettisen sotakaluston marssiessa läpi avarien katujen Legioonien kaupunginlaajuisessa paraatissa. Torvet soittavat fanfaareja korkeista torneista vielä hetki ennen kuin uutiset petoksesta kantautuvat maankamaralle ja varautuneet luopiot paljastavat todelliset värinsä. Pian kadut täyttyvät uudesta sodasta, joka repii koko galaksin kahtia.

War Head järjestää lauantaina 22. huhtikuuta kolmen kierroksen Horus Heresy Cityfight-turnauksen Model Expo -pienoismallitapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa! Lisätietoja tapahtumapaikasta ja messuista löydät täältä. Turnauksen osallistujien ei tarvitse ostaa messujen pääsylippua, vaan se sisältyy turnausmaksuun!

Turnausprofiili

Turnaus on fluffihenkinen ja sopii myös Horus Heresyyn ensi kertaa tutustuville. Tapahtuma on samoin noviisiystävällinen ja sopii kaikenikäisille harrastajille, joilla on jo jonkinlainen ymmärrys pelin ja oman armeijansa säännöistä. Tähtäämme turnauksella viihdyttävään pelitapahtumaan kevyemmin armeijalistoin ja pyydämme pelaajia varustautumaan makeilla figuilla ja rennolla asenteella; kyseessä ei ole kompetitiivinen yksilöturnaus vaan kasuaali fiilistelytapahtuma Suomen 30K-turnausten viitoittamalla tiellä. Aiempien turnauksiemme tunnelmiin voi tutustua täällä.

Yleistä turnauksesta ja käytetyistä miniatyyreistä

- Turnaukseen mahtuu 16 kenraalia. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
- Turnauksen osallistujat pääsevät veloituksetta Model Expo -messuille. Täsmennämme messupassijärjestelyä ja lippujen toimitustapaa tässä ketjussa lähempänä turnausta yksityiskohtien selvittyä.
- Osallistumismaksu 20€ maksetaan turnauspaikalla.
- Figuteknisesti joukkojen ei tarvitse olla Forge Worldin virallisia malleja, mutta niiden täytyy olla 30K-henkisiä (esimerkiksi power armourien olisi hyvä olla enimmäkseen vanhaa mallia tai sisältää ainakin eksoottisia osia). Useimmat 40K-armeijat eivät ole sellaisenaan riittävän kuvaavia 30K-armeijoiksi, vaan Heresy-henkisyyden eteen tulisi panostaa esimerkiksi konversioin tunnelman ylläpitämiseksi.
- Käytettävien figujen tulee olla valmiiksi maalattuja, beissattuja ja erikoisaseistuksiltaan wysiwyg-säännön mukaisia. Tämä tarkoittaa, että kaikkien kranaattien ja pistoolien ei välttämättä tarvitse näkyä figuista, mutta niiden optioneina ostettujen varusteiden, kuten spesiaaliaseiden, lähitaisteluaseiden ja esimerkiksi lippujen kylläkin. Proxyluontoiset tai selvästi keskeneräiset figut tulee jättää kotiin. Jos olet epävarma, ota yhteyttä järjestäjiin ja arvioidaan asia yhdessä!
- Suurin osa palkinnoista jaetaan muista ansioista kuin netotuista pelipisteistä. Panosta siis figuihisi, armeijakoostumukseesi ja asenteeseesi.

War Headin Crucial Ground -turnauksessa yhdistellään kaupunkitaistelun teemoja ja esimerkiksi Maelstrom of War -tehtäviä perinteiseen Horus Heresy -formaattiin. Pelit pelataan täysikokoisilla pelipöydillä, jotka koostuvat poikkeuksellisen tiheästä maastosta, josta valtaosa on raunioita ja muita cityfight-elementtejä.

Kaikille pelaajille jaetaan ennen turnauksen alkua salainen henkilökohtainen tehtävä suoritettavaksi turnauksen aikana. Tehtävän suorittaminen tuo kunniaa Legioonalle, ja kaikki henkilökohtaisen tavoitteensa suorittaneet osallistuvat ylimääräisen yllätyspalkinnon arvontaan turnauksen päätteeksi! Kaikilla kierroksilla on lisäksi omat Primary- ja Secondary-tehtävänsä.

Lisäksi kaikki pelaajat saavat käyttöönsä yhden yksilöllisen ja salaisen Cityfight Stratagemin, joka kuvaa armeijoiden salamannopeaa reaktiokykyä, ennakkoon valmisteltuja taktiikoita tai näiden vahvuuteen kuuluvaa kaupunkitaistelukalustoa. Stratagem on kertakäyttöinen ja pelaaja saa käyttää sen antaman bonuksen minkä tahansa pelin aikana.

Turnauksessa legioonat taistelevat tärkeistä kaupunkikortteleista ennen kiertoradalla järjestyvien lisäjoukkojen maahanlaskuoperaatiota. Kolme komentajaa lähteekin messuilta mukanaan kortteli kovia kokenutta Bucephalos Hive Citya; pääpalkintoina on kolme Realm of Battle: Sector Imperialis Cityfight-levyä, jotka ansioituneet legioonat saavat viedä kotiinsa display baseiksi onnistuneiden valloitusten merkiksi! Pääpalkintoja ei jaeta pelkästään lopullisten sijoitusten perusteella, vaan perinteiseen malliin maalauspanostukset, fiilistely, reilu peli ja fluffin kunnioittaminen arvostetaan korkealle.

Ilmoittautuminen ja listanpalautus

Ilmoittautuminen tapahtuu postaamalla osallistujan nimi tähän ketjuun. Pelaajien tulee lisäksi palauttaa armeijalistansa ennakkoon viimeistään torstaina 20. huhtikuuta. Listanpalautus tapahtuu sähköpostitse samaan osoitteeseen [email protected]; laita lista suoraan sähköpostiviestiin, älä laita mukaan liitetiedostoja. Tarkastamme listat ja tulostamme niistä kullekin pelaajalle kopion, joka odottaa turnausaamuna pelipaikalla.

Armeijanrakennus ja muut tarkennukset

- Käytössä ovat uusimmat versiot Horus Heresy -sääntökirjoista.
- Armeijat ovat enintään 1750 pisteen Age of Darkness Armyja.
- Relics of the Dark Age of Technology on kielletty.
- Armeija saa sisältää yhden "päädetachmentin" ja yhden Allied Detachmentin.
- Lord of Warit (mukaanlukien Primarchit) on kielletty, mutta Heavy Support -valintoina saatavat Super Heavyt ovat sallittuja.
- Questoris Knights Crusade Army List ei ole tällä kertaa käytössä.
- Xenos-rodut eivät ole tällä kertaa käytössä, mutta Mechanicusta, Imperial Militiaa ja Solar Auxiliaa saa pelata.
- Fortificationit ovat sallittuja Imperial Primus Redoubtia, Castellum Strongholdia ja Fortification Networkeja lukuunottamatta.
- Word Bearerit saavat käyttää Allied Detachmentin kokoista summon poolia (yksiköt kirjattava armeijalistaan).
- Warlord Traitit ovat käytössä, Mysteeriobjektiivit ja -maastot eivät.

Maalauspisteet

Turnauksessa jaetaan pelipisteiden lisäksi myös maalauspisteitä. Maalausarvostelu suoritetaan tuomariston toimesta lounastauon aikana. Armeijat tulee jättää ensimmäisen kierroksen jälkeen vapaavalintaiseen paraatimuodostelmaan ykköskierroksen pöydille. Arvosteluun vaikuttavat esimerkiksi figujen maalausjälki, beissaus ja muut panostukset, kuten konversiot ja mahdolliset display-ratkaisut. Arvioissa kiinnitetään myös huomiota taustatarinaa vastaavaan toteutukseen ja "30K-henkisyyteen". Pisteitä jaetaan yhdestä viiteen seuraavin kriteerein:

1 piste: Tsemppipiste! Figut lasketaan maalatuiksi ja niiden alustat on valmiiksi beissattu.
3 pistettä: Kädenpuristus! Hieno, yhtenäinen kokonaisuus. Figuihin on panostettu ja joukot näyttävät valmiilta.
5 pistettä: Tunnustus! Armeija kääntää katseita ja on raadin mielestä poikkeuksellinen ja erityisen näyttävä teos.

Skenaariot

Tapahtumassa pelataan kolme peliä kukin eri vastustajaa vastaan. Ensimmäisen kierroksen peliparit arvotaan ja loput kierrokset paritetaan swiss-järjestelmän mukaan siten, että samoissa pisteissä olevat pelaajat pelaavat toisiaan vastaan. Pisteitä laskettaessa skenaarioiden Victory Pointit muuttuvat turnauspisteeksi erotukseen perustuen. Victory Pointit puolitetaan ennen turnauspisteiden laskua, havainnollistava pistelaskutaulukko löytyy myös skenaariolapuista pelipaikalta.

Tehtävä 1: Legion's Wrath
Deployment: Search and Destroy
Missions: Tide of Carnage, Slay the Warlord, Last Man Standing

Tehtävä 2: Strongpoint Breach
Deployment: Dawn of War
Mission: Emperor's Will + Contact Lost + Secondaries (Eternal War & Maelstrom of War sääntökirjasta)

Tehtävä 3: Crucial Ground
Deployment: Vanguard Strike
Mission: Crucial Ground Cityfight Mission (Book Four: Conquest) + Slay the Warlord, Attrition, Last Man Standing

Pelin aloittaminen

1. Pelaajat sopivat miten mikäkin maastonkappale toimii.
2. Heitetään noppaa objektiivien asettamisesta, roll-offin voittanut pelaaja päättää kumpi pelaajista asettaa ensimmäisen objektiivimerkin.
3. Heitetään puolten valinnasta, roll-offin voittanut pelaaja valitsee deployment zonen.
4. Heitetään Warlord Traitit. Kohdan 3 roll-offin voittanut pelaaja aloittaa.
5. Heitetään Psychic Powerit. Kohdan 3 roll-offin voittanut pelaaja aloittaa.
6. Heitetään Night Fighting jos vähintään toinen pelaajista haluaa.
7. Heitetään aloitusheitto, voittaja päättää kumpi deployaa ensin. Ensin deployannut saa ensimmäisen vuoron.
8. Deployment.
9. Infiltratorien deployment.
10. Päätös ensimmäisestä vuorosta.
11. Scout Movet.
12. Seize the initiative ja pelin aloitus.

Lauantain alustava aikataulu

08:30 Ilmoittautuminen Messukeskuksen eteläisillä pääovilla (Terra Nova -ravintolan puolella)
09:00-12:00 Peli 1
12:00-13:00 Lounastauko
13:00-16:00 Peli 2
16:00-19:30 Peli 3 ja palkintoseremonia

Ota messiin

- 30K-armeija lisätarvikkeineen
- Tactical Objectives -kortit
- Objective Markereita
- Nopat, mitat, templatet ja sääntökirja
- Kaikkien armeijalistan yksiköiden säännöt
- Tarjotin tai levy, jolla onnistuu armeijan siirtely pöytien välillä
- Eväät tai rahaa kenttäruokailuun
- 20€ osallistumismaksu tai maksukortti

Kuva

Ilmoittautuneet:

1. Antti Halonen - Space Wolves
2. Miika Kalliokari - Solar Auxilia & Blood Angels
3. Jupe Heikkinen - Sons of Horus
4. Mikko Pyhäjärvi - Dark Angels
5. Roni Landgren - Iron Hands
6. Eetu Torikka - Sons of Horus
7. Noa Kaistinen - Iron Warriors
8.
9.
10. Oskari Holm - ???
11. Roman Dulik - Raven Guard
12. Jarmo Airaksinen - Emperor's Children
13. Jussi Nurro - Iron Warriors
14. Ville Suominen - Death Guard & Word Bearers
15. Esko-Jaakko Lehti - Alpha Legion
16. Sampsa Lahti - Death Guard
Viimeksi muokannut Frenzy, Ke 19.04.2017 23:49. Yhteensä muokattu 26 kertaa.
Coveria ei jätetä.

WAR HEAD
Halonen
Viestit: 320
Liittynyt: To 18.01.2007 18:12

Re: [30K] War Head "Crucial Ground" Horus Heresy Cityfight -turnaus Model Expossa 22.4.2017

Viesti Kirjoittaja Halonen »

Boom! Meitsi on messissä!
Avatar
Frenzy
Viestit: 2406
Liittynyt: Ti 27.08.2002 11:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: [30K] War Head "Crucial Ground" Horus Heresy Cityfight -turnaus Model Expossa 22.4.2017

Viesti Kirjoittaja Frenzy »

Halonen kirjoitti: Pe 31.03.2017 17:50 Boom! Meitsi on messissä!
Viimeinkin!
Coveria ei jätetä.

WAR HEAD
Avatar
Vasara_
Viestit: 1131
Liittynyt: Ma 10.01.2011 21:18
Paikkakunta: Hesa

Re: [30K] War Head "Crucial Ground" Horus Heresy Cityfight -turnaus Model Expossa 22.4.2017

Viesti Kirjoittaja Vasara_ »

Mukana
katoppa tätä
Wynn
Viestit: 779
Liittynyt: Ti 28.03.2006 23:01
Paikkakunta: Vantaa

Re: [30K] War Head "Crucial Ground" Horus Heresy Cityfight -turnaus Model Expossa 22.4.2017

Viesti Kirjoittaja Wynn »

Heikkinen käskystä paikalla. Lupercal!
L:XVI/C:VIII
miP
Viestit: 228
Liittynyt: Pe 08.03.2013 15:09
Paikkakunta: Espoo

Re: [30K] War Head "Crucial Ground" Horus Heresy Cityfight -turnaus Model Expossa 22.4.2017

Viesti Kirjoittaja miP »

+Mikko Pyhäjärvi
Ronick
Viestit: 193
Liittynyt: La 08.05.2010 10:48
Paikkakunta: Helsinki

Re: [30K] War Head "Crucial Ground" Horus Heresy Cityfight -turnaus Model Expossa 22.4.2017

Viesti Kirjoittaja Ronick »

Roni Landgren
Eduboy
Viestit: 1275
Liittynyt: Ke 11.01.2012 19:30
Paikkakunta: Helsinki/Hamina

Re: [30K] War Head "Crucial Ground" Horus Heresy Cityfight -turnaus Model Expossa 22.4.2017

Viesti Kirjoittaja Eduboy »

Eetu Torikka
Avatar
Frenzy
Viestit: 2406
Liittynyt: Ti 27.08.2002 11:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: [30K] War Head "Crucial Ground" Horus Heresy Cityfight -turnaus Model Expossa 22.4.2017

Viesti Kirjoittaja Frenzy »

Kuva

Hive City Bucephalus: Laurea Imperium - Parade of the Legions
Segmentum Solar, 007.M31


Taistelu on tauonnut. Ylvään ihmiskunnan vapaat kansalaiset juhlivat Astartes-joukkojen voittoa nyt hävitetystä muukalaisrodusta viikkojen tuhon ja sekasorron jälkeen. Viirit liehuvat vapautetun suurkaupungin ja sen raunioiden yllä keisarillisten joukkojen ja näiden majesteettisen sotakaluston marssiessa läpi avarien katujen Legioonien kaupunginlaajuisessa paraatissa. Torvet soittavat fanfaareja korkeista torneista vielä hetki ennen kuin uutiset petoksesta kantautuvat maankamaralle ja varautuneet luopiot paljastavat todelliset värinsä. Pian kadut täyttyvät uudesta sodasta, joka repii koko galaksin kahtia.

Alla lisäinfoa tulevasta hävityksestä! Sama data on myös editoitu aloitusviestiin.

Turnauspaikkana toimii Helsingin Messukeskus ja sen Model Expo -pienoismallitapahtuma, johon turnauksen osallistujat pääsevät veloituksetta. Pelien ohessa on siis mahdollista tutustua eri näytteilleasettajien standeihin, arvostella maalauskilpailun sato ja tsekata myös samaan aikaan Messukeskuksessa järjestettävät Kädentaito-, Lemmikkieläin- ja Lapsimessut.

War Headin Crucial Ground 30K-turnauksessa yhdistellään kaupunkitaistelun teemoja ja esimerkiksi Maelstrom of War -tehtäviä perinteiseen Horus Heresy -formaattiin. Pelit pelataan täysikokoisilla pelipöydillä, jotka koostuvat poikkeuksellisen tiheästä maastosta, josta valtaosa on raunioita ja muita cityfight-elementtejä.

Kaikille pelaajille jaetaan ennen turnauksen alkua salainen henkilökohtainen tehtävä suoritettavaksi turnauksen aikana. Tehtävän suorittaminen tuo kunniaa Legioonalle, ja kaikki henkilökohtaisen tavoitteensa suorittaneet osallistuvat ylimääräisen yllätyspalkinnon arvontaan turnauksen päätteeksi! Kaikilla kierroksilla on lisäksi omat Primary- ja Secondary-tehtävänsä.

Lisäksi kaikki pelaajat saavat käyttöönsä yhden yksilöllisen ja salaisen Cityfight Stratagemin, joka kuvaa armeijoiden salamannopeaa reaktiokykyä, ennakkoon valmisteltuja taktiikoita tai näiden vahvuuteen kuuluvaa kaupunkitaistelukalustoa. Stratagem on kertakäyttöinen ja pelaaja saa hyödyntää sen antaman bonuksen minkä tahansa pelin aikana.

Turnauksessa legioonat taistelevat tärkeistä kaupunkikortteleista ennen kiertoradalla järjestyvien lisäjoukkojen maahanlaskuoperaatiota. Kolme komentajaa lähteekin turnauksesta mukanaan kortteli kovia kokenutta Bucephalus Hive Citya; pääpalkintoina on kolme Realm of Battle: Sector Imperialis Cityfight-levyä, jotka ansioituneet legioonat saavat viedä kotiinsa display baseiksi onnistuneiden valloitusten merkiksi! Pääpalkintoja ei jaeta pelkästään lopullisten sijoitusten perusteella, vaan perinteiseen malliin maalauspanostukset, fiilistely, reilu peli ja fluffin kunnioittaminen arvostetaan korkealle.

Vielä mahtuu mukaan, älä missaa tilaisuutta!

Kuva
Viimeksi muokannut Frenzy, Su 02.04.2017 15:02. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Coveria ei jätetä.

WAR HEAD
rikucifer
Viestit: 667
Liittynyt: To 14.11.2013 09:25
Paikkakunta: Cäli

Re: [30K] War Head "Crucial Ground" Horus Heresy Cityfight -turnaus Model Expossa 22.4.2017 (Lisäinfoa!)

Viesti Kirjoittaja rikucifer »

Riku Saressalo mukaan, glory to the XVth legion!
Gorzag
Viestit: 574
Liittynyt: Pe 16.05.2003 13:26
Paikkakunta: Helsinki

Re: [30K] War Head "Crucial Ground" Horus Heresy Cityfight -turnaus Model Expossa 22.4.2017 (Lisäinfoa!)

Viesti Kirjoittaja Gorzag »

Oskari Holm mukaan.
Nopat ja Taktiikka Ry
Pääkaupunkiseudun pelikerho
romanov
Viestit: 38
Liittynyt: La 29.10.2016 22:27
Paikkakunta: Lohja

Re: [30K] War Head "Crucial Ground" Horus Heresy Cityfight -turnaus Model Expossa 22.4.2017 (Lisäinfoa!)

Viesti Kirjoittaja romanov »

Roman Dulik mukaan! (Loyalist Raven Guard)
Scythas
Viestit: 866
Liittynyt: Ke 22.10.2003 15:19
Paikkakunta: Kuopio

Re: [30K] War Head "Crucial Ground" Horus Heresy Cityfight -turnaus Model Expossa 22.4. (Lisäinfoa!)

Viesti Kirjoittaja Scythas »

Jussi Nurro (Iron Warriors) ja Ville Suominen (Death Guard with allied Word Bearers) mukana.
Jussi Nurro
Kuopion Figupelaajat KuoFi ry
KuoFi.net
SuurAmiraali
Viestit: 70
Liittynyt: La 16.06.2007 18:29
Paikkakunta: Helsinki

Re: [30K] War Head "Crucial Ground" Horus Heresy Cityfight -turnaus Model Expossa 22.4. (Lisäinfoa!)

Viesti Kirjoittaja SuurAmiraali »

Esko-Jaakko Lehti
Alpha legioona, (traitors?)
Avatar
Frenzy
Viestit: 2406
Liittynyt: Ti 27.08.2002 11:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: [30K] War Head "Crucial Ground" Horus Heresy Cityfight -turnaus Model Expossa 22.4. 15/16

Viesti Kirjoittaja Frenzy »

Huom! Aikaistimme listanpalautusdeadlinea tämän viikon torstaiksi 20.4., jotta ehditään tehdä tarpeelliset printtailut ja valmistelut. Laittakaa siis listat sähköpostiviestinä (ei liitetiedostoja) ETC-tyylisessä, tiiviissä formaatissa osoitteeseen [email protected] viimeistään torstaina. Kohta mennään!

Turnaukseen saapuvia pyydetään ilmoittautumaan turnauslauantain aamuna 8:30 Messukeskuksen eteläisillä pääovilla (Holiday Innin ja Terra Novan puoleiset ovet), jossa jaamme osallistujille liput tapahtumaan. Turnausorganisaation saa myöhästymis- tai eksymistapauksissa kiinni numerosta +358 400 951 746.
Coveria ei jätetä.

WAR HEAD
rikucifer
Viestit: 667
Liittynyt: To 14.11.2013 09:25
Paikkakunta: Cäli

Re: [30K] War Head "Crucial Ground" Horus Heresy Cityfight -turnaus Model Expossa 22.4. 15/16

Viesti Kirjoittaja rikucifer »

Ei tosiaankaan riitä aika, pakko jättäytyä pois näistä sodista :(
Eduboy
Viestit: 1275
Liittynyt: Ke 11.01.2012 19:30
Paikkakunta: Helsinki/Hamina

Re: [30K] War Head "Crucial Ground" Horus Heresy Cityfight -turnaus Model Expossa 22.4.

Viesti Kirjoittaja Eduboy »

Tartteeko varata käteistä turnausmaksua varten?
Avatar
Frenzy
Viestit: 2406
Liittynyt: Ti 27.08.2002 11:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: [30K] War Head "Crucial Ground" Horus Heresy Cityfight -turnaus Model Expossa 22.4.

Viesti Kirjoittaja Frenzy »

Eduboy kirjoitti: Pe 21.04.2017 18:30 Tartteeko varata käteistä turnausmaksua varten?
Myös korttimaksu kelpaa! Tervetuloa Expoon!
Coveria ei jätetä.

WAR HEAD
miP
Viestit: 228
Liittynyt: Pe 08.03.2013 15:09
Paikkakunta: Espoo

Re: [30K] War Head "Crucial Ground" Horus Heresy Cityfight -turnaus Model Expossa 22.4.

Viesti Kirjoittaja miP »

Löytyykö poropisteeltä Tactical Objectives -kortteja? Huomasin tässä just että tää vaatii moiset.
Avatar
Frenzy
Viestit: 2406
Liittynyt: Ti 27.08.2002 11:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: [30K] War Head "Crucial Ground" Horus Heresy Cityfight -turnaus Model Expossa 22.4.

Viesti Kirjoittaja Frenzy »

miP kirjoitti: Pe 21.04.2017 21:49 Löytyykö poropisteeltä Tactical Objectives -kortteja? Huomasin tässä just että tää vaatii moiset.
War Headin myymäläosastolta turnausalueen vierestä löytyy myös kortteja!
Coveria ei jätetä.

WAR HEAD
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Turnaukset”