WM/H WTC-Hakijat 2018

Palsta, jossa on tarkoitus keskustella kaikista niistä aiheista, jotka eivät sovellu muihin otsikoihin.
WTC-Valitsija
Viestit: 14
Liittynyt: Su 27.11.2016 18:13

WM/H WTC-Hakijat 2018

Viesti Kirjoittaja WTC-Valitsija » Ti 28.11.2017 11:56

Demokraattisilla vaaleilla on valittu 3 henkilöä päättämään kenestä tulee Suomen seuraavat WTC-tiimiläiset. Eli valitsijakomiteana toimii: Samu, Antti ja Joonas.

WTC järjestetään 14-16.9.2018 Varsovassa.

Tähän topicciin jokainen voi ilmoittautua halukkaaksi lähtijäksi, sekä esitellä itsensä miksi olisi hyvä lisä tiimiin. Lisäksi hakemuksessaan on hyvä mainita mitä faktioita pelaa, millä todennäköisyydellä pääsee lähtemään ja minkä verran on valmis panostamaan aikaa ja energiaa projektiin.

Viime vuodesta poiketen, Suomi tulee suurella todennäköisyydellä saamaan 2 tiimiä 3 sijaan, joten avoimia paikkoja on vähän vähemmän kuin viime vuonna.

Huom! Jokainen kirjoittaa tähän topicciin max yhden viestin, jota voi sitten editoita jos keksii lisää hyvää sanottavaa itsestään. Keskustelu hakijoista, hakumenetelmistä, WTCstä yleensä ja possuista muihin topicceihin. Ja tarkoittaa myös, että jos kirjoitat viestin tähän topicciin, niin haet ensi vuoden tiimiin. Kiitos!

Tarkempaa infoa valintaprosessista tulee myöhemmin.

Kapteenit:

Valitut:

Hakijat - Faktiot:
1. Teemu Salo - CoC
2. Juho Dahlman - Retribution
3. Pekka Myller - Grymkin
4. Robin Karenko - Retribution
5. Juho Auer - Mecs, Retribution
6. Tatu Purhonen -
7. Juha Paananen - Trolls
8. Tero Särkijärvi - Cryx, Mercs


Hakemuksen voi jättää esimerkiksi muodossa:
Hakija: Sotamanaatti

Meriitit: WTC-rekordit 0-5, 0-6 ja 0-6, tasaisesti turnausten häntäpäässä. En ikinä tee mitään hyödyllistä, dissaan TO:ta

Faktiot: Omistan vähän kaikee, en pelaa millään. WTC:en lähtisiin pelaamaan possuja.

Muut: Ei pitäis olla syytä miksen pääsisi lähtemään. Metailu- ja järkkäilyroolia pystyn koppaamaan ainakin jonkin verran.
Viimeksi muokannut WTC-Valitsija, To 07.12.2017 10:37. Yhteensä muokattu 3 kertaa.

Avatar
IRiaD
Peliporukkavalvoja
Viestit: 4028
Liittynyt: Ti 26.09.2006 19:24
Paikkakunta: Joensuu

Re: WM/H WTC-Hakijat 2018

Viesti Kirjoittaja IRiaD » Ti 28.11.2017 14:44

Avataanpa peli niin muutkin uskaltaa!

Hakija: Teemu Salo

Meriitit: Viimeaikaisista turnauksista mainittavan arvoisia viime vuoden vuoden WTC 2-4 (mutta dodgesin ruoskan), Ropecon-voitto, Kuopion syysturnauksen voitto ja Tampereen syysoffensiivin viides sija 4-1 tuloksella. En oo hävinnyt mk3 aikana vielä kertaakaan kelloon ;) tykkään kiertää aktiivisesti turnauksia eri puolella Suomea ja koen olevani kohtuullisen vakaa ja hyvähermoinen pelaaja.

Faktiot: Tämänhetkinen aktiivifaktio on CoC, mutta kaapeista löytyy myös Menothia, Cryxiä, Circleä ja Legioonaa. WTC:ssä voin käytännössä pelata mitä vain (myös listan ulkopuolelta, figuja saa aina kaupasta ja treenipelejä sopimalla) mutta atm koen itse mielekkäimmäksi vaihtoehdoksi jonkin CoCin, Cryxin ja Menothin kolmikosta.

Muuta: Pääsen lähtemään kisoihin 110% varmuudella eikä taloudellinen tilannekaan tule esteeksi. Olen valmis (ja innokas) ottamaan vaadittaessa myös järkkäily- ja metaamisvastuuta ja osallistumaan touhuun niin aktiivisesti kuin vaaditaan. Isoimmaksi pulmaksi muodostuu kolmivuorotyö jonka takia harrastusjutut sijoittuvat suureksi osaksi viikonlopuille, mutta tarpeen sattuessa vapaita tunteja saadaan järjestettyä myös arkiviikoilta.
Diogenes kirjoitti:Mutta on ne ajat muuttuneet ... muistan sen ketjun missä IRIAD oli ketjun huonoin vitsi, ja nyt kaikki muut ovat niitä vitsejä IRIADiin verrattuna :P

Avatar
Muutoksen tuoja
Viestit: 498
Liittynyt: Ke 26.10.2005 15:22
Paikkakunta: kangasala

Re: WM/H WTC-Hakijat 2018

Viesti Kirjoittaja Muutoksen tuoja » Ti 28.11.2017 16:25

Jos sitä kanssa

Hakija: Juho Dahlman

Meriitit: Joku Suomenmestaruus tuli kopattua viime jouluna, jonkinlainen läjä pikkuturnausten voittoja mk3:ssa ja sitäkin isompi läjä top4 sijoja. Muita mainittavia on Kuhan arvoinen suoritus 0-6 tämän vuoden WTC-kisoissa, joten voin taata että ensivuonna en voi ainakaan huonommin suorittaa. Suunta on niin sanotusti vain ylöspäin. Viime aikoina hermot olleet se oma heikko kohta masiinan peluussa, homman kanssa työskennellään ja haen taas omaan peliin sopivampia listoja. Nälkä on kumminkin kova ja ramppaan turnauksissa hyvinkin aktiivisesti

Factiot: Profiloitunut Retripelaaja, mutta myös legioonaa ja Grymkinejä on kaapit pullollaan. Tällä hetkellä uskoisin retrillä kisoihin lähteväni, mutta tilanne elää ja pystyn mukautumaan tiimin mukaan melko hyvin.

Muuta: Reissuun pääsen lähtemään varmasti, Intoa löytyy myös treeniviikonloppujen järkkäilyyn ja metailusessioihin ja muutenkin kykenen olemaan touhussa mukana. Pitäähän sitä nyt Kuhan päästä puhdistaan maineensa?
http://taikamiekansaattue.blogspot.fi/
Epämääräisiä kirjoituksia harrastuksista epämääräisiltä miehiltä. Click it, Cliiiiiiiiik it

Avatar
Pecu
Viestit: 1578
Liittynyt: La 07.01.2006 17:04
Paikkakunta: Joensuu

Re: WM/H WTC-Hakijat 2018

Viesti Kirjoittaja Pecu » Ke 29.11.2017 00:12

Miekii.


Hakija: Pekka Myller

Meriitit: Mk2 parhain saavutus oli useamman pikkuturneen ja Outoconin voitto. Mk3 aikaan ei ole tultua vielä käytyä kuin kolmessa turnauksessa joista paras sijoitus Kuopion 2. sija. Tampereella oli tiukkoja matseja, mutta pahin vastus, eli kello, vei vielä pari matsia aika kivasti.

Factiot: Lähes kaikkia faktioita on tullut jossain määrin pelattua, mutta eniten Legioonaa, Cryxiä, Khadoria, Convergencea ja Cephalyxeja. Tällä hetkellä kaikki fokus ja peliaika menee Grymkineille joista on muotoutumassa aika vauhdilla oma lempifaktio. Kaapista löytyy myös Khadoria, mutta kisoihin ehdottomasti mieluiten Grymkineillä.

Muuta: Mk2. aikaan tuli hinkattua peliä erittäinkin aktiivisesti joka sitten jäi mk3 vaihtumisen aikoihin. Jotakuinkin vuoden verran tuli taukoa, mutta nyt kesä/syksy akselilla on tullut peliin palattua. Tällä hetkellä isoin vastus matseissa on kello, kun pelirutiini on vielä vähän hakusessa samoin kuin uusi faktio. Se tosin korjaantuu tässä kun tulee nyt käytyä noissa turnauksissa aika tiheään. Reissuun lähdölle ei ihmeempiä esteitä pitäisi olla, myös treeniviikonloput, metailut ym. on järjestettävissä sopivalla varoitusajalla.
The plan required something that felt no pity. No pain. No fear. Something unstoppable.

Avatar
Veripallo
Viestit: 945
Liittynyt: To 05.10.2006 10:38

Re: WM/H WTC-Hakijat 2018

Viesti Kirjoittaja Veripallo » Ke 29.11.2017 09:53

Mää kans

Hakija: Robin Karenko

Meriitit: Vartuin Lohjala enkä kuollut. Viime WTC:ssä 4-2 (enkä paennut ruoskaa). Toinen tappioista tuli Texasin Tommenia vastaan, ei ees hävetä. Kotimaassa meni Kuopiossa hyvin kunnes tuli TEP:it vastaan finaalissa ja counteri oli kotona. Ennen theme machine aikakautta painittiin mestarien turnauksissa, nyt vielä sopeudutaan theme machineen hiljaisemman vuoden jälkeen. Puhun kolmea kieltä sujuvasti, kahta muuta välttävästi ja ryyppään kymmenellä.

Factiot: Retribution. Löytyy kaikki casterit ja melkein kaikki napit faktion sisällä. Semi hyvä käsitys siitä, miten tämä factio toimii. Khadorilla on joskus kans voitettu joku turnaus, mut napit pitäis lainata.

Muuta: Ei tiedossa esteitä lähtemiselle. Joensuussa on eristäytynyt mutta suhteellisen aktiivinen meta, keritään kyllä reenaamaan.
Hän on puhunut.

Avatar
Tanan
Viestit: 1860
Liittynyt: Ke 28.04.2004 14:10
Paikkakunta: Oulu

Re: WM/H WTC-Hakijat 2018

Viesti Kirjoittaja Tanan » Pe 01.12.2017 10:41

Hakija: Juho Auer

Meriitit: Ropecon 2017 kolmossija (Gorten), 4-2 tulos viime WTC:ssä (Gorten/Ossrum), mutta 22/22 jumbosija TaTaPen viime viikon turnauksessa (Garryth/Thyron). Eli osaan voittaa kääpiöillä, mutta suippokorvat on vielä hakusessa, ainakin hetken aikaa.

Factiot: Kääpiöt, piraatit, Laell, Khador, Cryx ja Retribuutio. Eniten on tullut pelattua kääpiöillä. Tällä hetkellä treenaan Garrythiä ja Kaelyssää ja maalailen Cryxiä.

Muuta: Jiro, Dreams of Sushi on tullut katsottua monta kertaa. Mestariksi tullaan hyvillä päivittäisillä rutiineilla, ei millään harjoitteluleirillä. Pelaan siksi joka viikko pari peliä ja metailen aktiivisesti Oulun muiden masinistien kanssa. Oma pelityyli perustuu aina dark horse-listoihin, koska typeräähän se olisi antaa vastustajan pelata omalla mukavuusalueella.
Oulun Höyryliiga Ropeconissa (taas). Katso raportti ja kuvat!

Der Dexter
Viestit: 3698
Liittynyt: To 22.08.2002 22:54
Paikkakunta: Leppävaara

Re: WM/H WTC-Hakijat 2018

Viesti Kirjoittaja Der Dexter » Pe 01.12.2017 20:43

Dude: Tatu Purhonen

Meriittejä: tiimipuolella ETC-voitto 2011 ja WTC-voitto 2015. Singleseissä useampia top3 sijoja, muutama voittokin siellä täällä, viimeisin 2014? helsinki masters. Viime vuosina ollut vähän hiljaisempaa, mennyt faktioita testaillessa.
Käynyt ahkerasti myös ulkomailla turnauksissa viimeistä 2 vuotta lukuunottamatta.
Juotin viime vuonna myös Tananin hiljaseksi 2 päiväksi, ansaitsen siitä kunniamaininnan. Olen myös yllättynyt kuinka noviisi jaksoi vanhan parran mukana juhlia.

Faktiot: Circle, Minions, Mercs, Tontut, Khador, Cygnar, Leegoi.

Muuta: Keskityn nyt 4 faktion testaamiseen WTC-2018 varten, eli Circle, Winions, Mercses ja Retrit, mutta mahdollista vaihtaa johonkin supertechiin kans. Noilla kuitenkin metauksen pääpaino. Pelityylini on melko aggressiivinen, tai ainakin se sopii mulle parhaiten, ja se usein hieman määrittää listojani, välillä jopa pois sen "järkevän" suunnalta.
Olen pohjimmiltani power-pelaaja, vaikka välillä pelaankin fluffilistoi (esim. Doom reaverit mk2)
Aliquando Insanire Iucundum Est

"One by one, only the good die young, they're only flying too close to the sun"-Queen
In memoriam 31.12 2009

Sir T0inen
Viestit: 461
Liittynyt: To 05.08.2010 20:21
Paikkakunta: Tampere

Re: WM/H WTC-Hakijat 2018

Viesti Kirjoittaja Sir T0inen » Su 03.12.2017 16:06

Kai se määkin laitan hakemuksen sisään.:)

Hakija: Juha Paananen

Meriitit: WTC 2017 kuhan välttäminen.:) Aktiivinen turnauspelaaja, oon käynyt lähes kaikissa Suomen turnauksissa viimeisen parin vuoden aikana.

Faktiot: Tällä hetkellä röllit ovat turnauskunnossa, PoM ja Mercit vaatisivat hankintoja, jotta niillä voi pelata turnauksissa hyvällä tasolla. Jos vaatimalla vaaditaan, niin kyllä mää taivun myös takaisin Cryxiin.

Muut: Voi heittää huonoihin matseihin, niistä on kokemusta. Ja kaikki varmaan tietääkin tämän.:)

Avatar
Prkl
Viestit: 3697
Liittynyt: Pe 30.05.2003 13:05
Paikkakunta: Esboo

Re: WM/H WTC-Hakijat 2018

Viesti Kirjoittaja Prkl » Ke 06.12.2017 17:42

Hakija: Tero

Meriitit: Viime WTC 5-1 ja olin näin lähellä [IMG] voittaa WTC:n kunnes droppasin siitä tiimistä. Pelannut peliä mk 1:stä asti (siinä edikassa yksi turnaus jonka jälkeen vaihtui) ja isoissa kisoissa käynyt OETC:t britti-ETC:t ja WTC:t tiimipuolella ja Smogcon ja noi Ruotsalaiset (en laske Viron Mastersia) soolopuolella. Ihan hyviä sijoituksia silloin kun on lähdetty pelaamaan enkä derppaa. Suomen paras PG, rankingin ylläpitäjä, ahkerin turnausjärjestäjä, diktaattori, mitä näitä on. Kaiken näköistä puuhailtu historiassa. Nyt vähän levollisempi tahti.

Faktiot: Cryx ja rinsessat kiinnostaa tällä hetkellä eniten, mut sen jälkeen Mercit ja ehkä Circlekin on optioita.

Muuta: Pääsen lähtemään kisoihin yli 90% varmuudella. Ainakaan taloudellinen tilanne ei tule esteeksi.
“The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid.”

― Terry Pratchett, Monstrous Regiment

Avatar
nice2beatU
Viestit: 469
Liittynyt: Ti 24.08.2010 08:55
Paikkakunta: Espoo

Re: WM/H WTC-Hakijat 2018

Viesti Kirjoittaja nice2beatU » Ma 11.12.2017 23:13

Hakija: Tuomas Toimela

Meriitit: Tämänhetkinen ranking 1. Parit soolo- ja tiimiturnaus voitot cryxillä. Muutenkin turnaus suoritus on ollut pääsääntöisesti tasaisen hyvää. WTC-rekordit 2-4 ja 4-2 , joissa tuli molemmat ääripäät koettua: tiimin kakkamatsienkoppaaja sekä tiimin voittojenhakija. Dissaan TO:ta.

Faktiot: Cryx ja Skorne, mutta Skorne on vähän jäänyt Cryxin varjoon viimeisenä kahtena vuonna.

Muut: Ei pitäis olla syytä miksen pääsisi lähtemään. Metailua tai muita hommia voin koittaa hoitaa riippuen kesän ohjelmasta.
Skorne is love, Skorne is life.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “PP: Yleiset keskustelut”