Kuopiossa uusi WMH-turnausliiga

Palsta, jossa on tarkoitus keskustella kaikista niistä aiheista, jotka eivät sovellu muihin otsikoihin.
Avatar
LAV-Kitsune-
Viestit: 1370
Liittynyt: Ke 26.08.2009 08:30
Paikkakunta: Kuopio

Kuopiossa uusi WMH-turnausliiga

Viesti Kirjoittaja LAV-Kitsune- » Pe 04.08.2017 18:32

Vielä tännekin ilmoituksena. Maanantaina alkaa uusi Warmachine & Hordes-turnausliiga uudella Steamroller sääntöpaketilla. Liigassa voi pelata myös lainafiguilla, mikäli saat luvan tähän toiselta pelaajalta ja proxyt ovat sallittuja, mikäli proxyttämäsi figu on tilauksessa. Liiga on Fantsun figuklubilaisille ilmainen ja muille 5€. Palkintona tuttuun tapaan lahjakortteja~

Liigassa pelaajat sopivat viikon aikana keskenään päivät jolloin pelaavat. Kun kaikki ovat pelanneet pelinsä, kierros vaihtuu ja pelaamme 4 kierrosta. Tällä hetkellä osallistujia on 14, joten hyvät mähinät lähtee taas tällä =)

Avatar
LAV-Kitsune-
Viestit: 1370
Liittynyt: Ke 26.08.2009 08:30
Paikkakunta: Kuopio

Re: Kuopiossa uusi WMH-turnausliiga

Viesti Kirjoittaja LAV-Kitsune- » Ti 18.09.2018 22:05

Tännekin bumppausta, eli

Nyt alkaa viides ja todennäköisesti viimeinen WMH liiga tänä vuonna, joten kaikki kynnelle kykenevät hyökätkäähän mukaan! Liigaan saa edelleenkin tulla mukaan lainatuilla figuilla ja tilattuja figuja saa proxyttää. Tuttuun tapaan, jokainen valitsee kaksi 75pts listaa ja tekee niistä pairin jolla liigan kaikki pelit pelataan. Skenaariot arvotaan steamrollerin mukaan. Ensimmäinen pairing tehdään arvalla ja loput siitä eteenpäin sijoituksen mukaan. Ilmoittautua liigaan voi vastaamalla tähän viestiin, facebookin ryhmässä tai watsappissa. Osallistuminen figuklubilaisille on ilmaista ja muille 5€.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “PP: Yleiset keskustelut”