WMH WTC 2019 - Joukkueet valittu

Palsta, jossa on tarkoitus keskustella kaikista niistä aiheista, jotka eivät sovellu muihin otsikoihin.
WTC-Valitsija
Viestit: 55
Liittynyt: Su 27.11.2016 18:13

WMH WTC 2019 - Joukkueet valittu

Viesti Kirjoittaja WTC-Valitsija »

Tervehdys!

Komitea on kasannut kaiken käytettävissä olevan datan, lyönyt (viisaat?) päänsä yhteen ja nuijinut läpi joukkueiden kokoonpanot sekä varapelaajat.
Viimeisen kahden viikon (sekä koko komitean olemassaolon) ajan tapahtunut eri kokoonpanojen ”makustelujen” päätteeksi itse valintatilaisuus kesti yli 2h, joka itsessään jo kertonee asian merkityksellisyydestä ja komitean tahtotilasta saada maksimaalisen suorituskykyinen osasto maailmalle edustamaan.


TÄH? SIIS MITÄ?
Mitä tämä ”maksimaalinen suorituskyky” sitten tarkoittaa??!?

Joukkueita muodostettaessa pidettiin mielessä tavoitteet, jotka olivat:
1. Sijoittuminen mahdollisimman korkealle. --> VOITTAMINEN!
2. Mahdollisimman hyvien treenimahdollisuuksien luominen.
3. Ryhmien (positiivisen) sosiaalisen koheesion ja kemioiden varmistaminen.

Tämä tarkoittaa sitä, että pelitaitojen lisäksi tulevaan urakkaan (pelille) omistautuminen ja sosiaalinen kanssakäyminen olivat vahvasti mukana ”tähtäimiä kohdistettaessa”. Tämä puolestaan tarkoitti sitä, että ”kaikki vaikutti kaikkeen” ja yhdellä osa-alueella menestyminen ei automaattisesti taannut paikkaa tiimissä vaan kolmen osakokonaisuuden keskiarvo painoi vaakakupissa eniten. Komitea on myös valmis laittamaan luottoaan valmistautumisprosessiin, jossa pelaajat ja joukkueet saadaan viritettyä parhaaseen iskuunsa melko pitkän harjoituskauden aikana, joka osaltaan myös mahdollisti vähemmilläkin näytöillä pääsemisen tiimiin. TÄMÄ TAAS SITTEN IHAN LOPUKSI TARKOITTAA SITÄ, että jokaisen tiimipaikan lunastaneen uskotaan vastaavan luottamuksen osoitukseen asettamalla omat prioriteettinsa asianmukaisesti, käärivänsä hihat ja ryhtyvänsä hommiin..!


PALAUTE JA TERVEISET HAKIJOILLE:
Kaikkien hakijoiden hakemukset olivat hyviä eli avoimia, rehellisiä ja kypsiä. Lisäksi valintaprosessia kohtaan osoitettiin kiitettävää kiinnostusta ja komitean asettamiin syötteisiin reagoitiin. ”Liiallisen” hakemusmäärän johdosta komitealla oli siis käsissään positiivinen ongelma.

Hyvän päivän pelillä jokaiselle hakijalle oli perusteltua myöntää tiimipaikka, mutta valintoja oli tehtävä. Nyt ilman tiimipaikkaa jääville komitea suosittaa ”hiuksen hienoa” pelin korkeammalle priorisointia (eli tässä tapauksessa aktiivisuuden nostoa ja/tai pelialueen laajentamista), jolloin tiimipaikka on vuoden päästä jo melkein pakko arpoa/lukea vuohen suolista tai muulla yhtä luotettavalla tavalla…
--> Komitea kiittää kaikkia hakijoita ja toivottaa kaikki tervetulleeksi niin nyt valittujen tiimien sparraajaksi kuin myös seuraavan joukkueen valintaprosessiin!


SITTEN ITSE ASIAAN:
Suomen joukkue vuoden 2019 WMH WTC-karkeloihin on… …Julki klo 12.00 kun olet varmasti ensin nyt lukenut tämän viestin ja siten valmis tulevaan uutiseen..!


“One does not simply jump to conclusions!” - Boromir

-Ville
Dicktaattero kirjoitti: Ma 21.10.2019 10:19 Wow. Just.. wow.
WTC-Valitsija
Viestit: 55
Liittynyt: Su 27.11.2016 18:13

Re: WMH WTC 2019 - Joukkueet valittu

Viesti Kirjoittaja WTC-Valitsija »

Tervehdys jälleen,
Ilman massiivisia alkupuheita tiimit ovat:
Team 1
1 Tatu Purhonen (captain)
2 Ville Jaatinen
3 Samu Järvinen
4 Tuomas Toimela
5 Antti Jussila

Team 2
6 Pekka Myller (captain)
7 Pauli Lehtoranta
8 Juho Auer
9 Juha Pulkkinen
10 Tuukka KallasSuoraan tiimeihin valitut ovat saaneet kutsun whatsapp ryhmään ”WMH WTC 2019 – General”, jossa valinnat on pelaajien toimesta vahvistettu. Varapelaajiksi valitut (ja mahdollisesti myös sooloihin lähtijät) lisätään ryhmään tarpeen vaatiessa myöhemmin. Lisäksi pölyn laskeuduttua (eli lähitulevaisuudessa) tarkastellaan Discord-kanavan elvyttämistä sujuvamman ja järjestelmällisemmän kommunikaation mahdollistamiseksi.

-DISCLAIMER!-
FINCOM pidättää itsellään oikeuden muokata pelaajavalintoja aina LISTAPALAUTUKSEEN asti. Tämä tarkoittaa varapelaajan nostamista tiimiin ja vastaavasti tiimipelaajan siirtämistä varapelaajaksi. Menettely tulee ajankohtaiseksi tilanteessa, jossa pelaaja on kyvytön/haluton osallistumaan valmistautumiseen komitean JA kyseisen tiimin kapteenin edellyttämässä mittakaavassa. Päätöksen tiimistä poistamisesta voivat tehdä 1. pelaaja itse tai 2. yksimielinen komitea ja asianosaisen tiimin kapteeni.
(Tämän tarkoitus ei ole säikäyttää tarpeettomasti ketään vaan ennemminkin varmistaa avoin ja läpinäkyvä toiminta ja pelisäännöt myös ikävissä ristiriitatilanteissa. Tavoitteena on luonnollisesti, että tiimit ovat kisoihin lähdettäessä parhaassa iskussa ja eniten panostaneilla pelaajilla varustettuja. Komitea toivookin kaikkien pelaajien lähipiireineen pysyvän terveenä, elämän ennustettavana ja peli-innon korkeana siten, ettei tällaista menettelyä tarvitse koskaan edes harkita käytettävän.)
-DISCLAIMER ENDS!-


FINCOM ja sen rooli jatkossa:
Komitea tulee edelleen pitämään ”isot langat käsissään” ja se johtaa valmistautumiskauden järjestämällä ja koordinoimalla harjoitustapahtumat ja harjoitustehtäviä (alkuperäisen suunnitelman ja aikataulun mukaisesti). Tämän lisäksi FINCOM tulee toimimaan ”palveluntuottajana”, eli se vastaa tiimien yhteydenpidosta ja maksuliikenteestä WTC:n organisaation suuntaan, tuottaa materiaalia tiimien käyttöön sekä koordinoi pelaajien pelipaitojen, vastustajan ”lahjomistuotteiden” ja muun mahdollisen ”sälän” hankkimisesta.
--> Kapteenien tehtäväksi ”jää” oman tiiminsä pelaajien johtaminen vastaamalla näiden valmentamisesta, harjoituttamisesta ja kasvattamisesta.

FINCOM onnittelee valittuja, harmittelee muita ja toivottaa kaikille yhtälailla menestyksekästä harjoituskautta!

“Board is set…” - Gandalf

-Ville
Viimeksi muokannut WTC-Valitsija, To 20.06.2019 15:26. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Dicktaattero kirjoitti: Ma 21.10.2019 10:19 Wow. Just.. wow.
WTC-Valitsija
Viestit: 55
Liittynyt: Su 27.11.2016 18:13

Re: WMH WTC 2019 - Joukkueet valittu

Viesti Kirjoittaja WTC-Valitsija »

Aamupäivää kansalaisille,

WTC-miehistössä tapahtuu muutoksia. Juho Dahlman ilmoitti pitkällisten pohdintojen jälkeen luopuvansa paikastaa tämän vuoden WTC-karkeloissa. Kiitämme Juhoa työstään tähän mennessä ja suoraselkeisestä ilmoituksesta pois jäämisestä.

Juhoa paikkaamaan nostetaan varapelaajana aiemmin toiminut Pohjois-Suomen vahvistus Juho Auer. Tervetuloa mukaan!

Miehistön muutoksista huolimatta työt kohti vuoden huipennusta eivät lopu ja niitä jatketaan.

"One does not simply walk to...." - Boromir

- FINCOM
Dicktaattero kirjoitti: Ma 21.10.2019 10:19 Wow. Just.. wow.
WTC-Valitsija
Viestit: 55
Liittynyt: Su 27.11.2016 18:13

Re: WMH WTC 2019 - Joukkueet valittu

Viesti Kirjoittaja WTC-Valitsija »

Hyvää juhannuksen alkua kansalaisille,

WTC-miehistössä tapahtuu jälleen muutoksia. 2. joukkueen kapteeni Teemu Salo ilmoitti luopuvansa paikastaa tämän vuoden WTC-karkeloissa. Kuten Juhoakin, kiitämme Teemua työstään tähän mennessä ja suoraselkeisestä ilmoituksesta pois jäämisestä.

Teemun paikan kapteenina ottaa "Joensuun Puppe" Pekka Myller ja tyhjän pelaaja paikalle sijoitetaan Kouvolan betonihelvetissä marinoitu ja pyttyä jo kerran nostanut maailmanmestari: Pauli Lehtoranta --> Tervetuloa mukaan!

Komitea kiittää lämpimästi Pekkaa ja Paulia panoksestaan ja jatkaa "hiilien lappamista pesään".
--> Matka jatkuu ja vauhti kiihtyy!

"Fly, you FOOLS..!" - Vastustajien kapteeni tiimilleen

- Ville / FINCOM
Dicktaattero kirjoitti: Ma 21.10.2019 10:19 Wow. Just.. wow.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “PP: Yleiset keskustelut”