Influence ja aina aktiiviset abilityt

Tällä palstalla keskustellaan eri sääntöjen toteutuksesta, tulkinnoista sekä mahdollisista ongelmatilanteista.
Avatar
Tanan
Viestit: 1887
Liittynyt: Ke 28.04.2004 14:10
Paikkakunta: Oulu

Influence ja aina aktiiviset abilityt

Viesti Kirjoittaja Tanan » Ti 09.06.2015 15:46

PP:n foorumeilta ei tällä hetkellä kannata kysellä mitään koska spoilerit. Ja kivahan se olisi saada kotimaisella palvelua.

TILANNE1: Jatkoa ketjuun http://privateerpressforums.com/showthr ... -Influence
Cryxipelaajalla on kaksi ryhmää (1&2) Black Ogrun Boarding Partyä. Gruntit B and C yksiköstä 1 ja gruntti D yksiköstä 2 ryhmähalaavat toisiaan (0,5" päässä ja LoSissa). Vihulaisen casteri heittää jokaiseen Ogruniin vuoron perään Influence-loitsun. Ketkä pyörittää CMD-checkit?

TILANNE2: Aina aktiiviset abilityt, jotka ei vaadi targetointia
First Mate Hawkilla on "Inspiration [Sea Dog Boarding Crew]". Ability on aina päällä ja ei vaadi targetointia.
- Voiko Hawk pysäyttää liikkeensä hetkellisesti (esim. toisen nappulan päälle, koska acrobatics), rallyttää omalla CMD alueellaan fleeaavat Sea dogit ja sitten jatkaa liikettään?
- Rallyttääkö Hawk kaikki fleeaavat sea doget (sisältäen coherensyssä ja ei-coherensyssä olevat) jos yksi modeli on hänen CMD alueellaan?
- Fleeaava sea dog yksikkö aktivoituu. Yksi sea dog juoksee vihollisesta poispäin HawkIn CMD alueelle. Koko yksikkö rallyttää. Voivatko muut yksikön sea dog nappulat juosta kohti vihollista? Voivatko muut yksikön sea dog nappulat liikkua ja hyökätä? Voiko yksikön komentaja antaa charge-käskyn?
Oulun Höyryliiga Ropeconissa (taas). Katso raportti ja kuvat!

Palaa sivulle “PP: Säännöt”