GreenMeanien vanha ja huono metaketju

Mikäli haluat palautetta ja kehitysideoita suunnitteilla olevaan armeijaasi, kirjoita listasi tänne. Voit myös antaa palautetta omista kokemuksistasi muille.
Avatar
Ihme_apina
Viestit: 1082
Liittynyt: To 20.01.2005 15:58
Paikkakunta: Raisio

Re: GreenMeanien vanha ja huono metaketju

Viesti Kirjoittaja Ihme_apina » Ke 24.08.2016 17:23

Orin
GreenMeanie kirjoitti: ... en oo mikää "Nätti Nakuna" niiku hebe
Veripallo kirjoitti:PELI 2 (vs eLylyth) Destruktion.
Pudotan Rahnin. Kävelen kolme tuumaa depolta ja kuolen.

Avatar
GreenMeanie
Viestit: 1348
Liittynyt: To 03.10.2002 15:57

Re: GreenMeanien vanha ja huono metaketju

Viesti Kirjoittaja GreenMeanie » Ke 24.08.2016 19:10

Tanan kirjoitti:Kaks Khador jakkii on ilmeisesti ampuvien listojen baseline?
Jos puhutaan jakkispammin voittamisesta niin musta kaks khadorjakkia on aika minimitavoite vuorossa ammuttavaks ilman kunnon kontrollia.
Tanan kirjoitti:Legion Army - 75 / 75 points
1. (Lylyth 1) Lylyth, Herald of Everblight [+30] = Featti (ettei pedot frenzyy ens vuorolla) + snipe + Parasite + 5,5 + 2 = 7,5
4. - Nephilim Bolt Thrower [11] Boltteri ampuu, crittaa heavyn ofc, 4,5 + 17 = 21
7. - Nephilim Bolt Thrower [11] 4,5 + 31 = 34,5. Toka jakki kuolee hyvällä marginaalilla.
8. - Nephilim Bolt Thrower [11] Kolmas jakki ottaa 4,5
9. - Nephilim Bolt Thrower [11] Neljäs jakki ottaa 4,5 + 4,5 = 9 eikä riitä rikkomaan yhtään systeemiä.
10. - Succubus [4] antaa lylylle stealthin.
5. Farrow Razorback Crew [5] 4,5 + 21 = 25,5
6. Farrow Razorback Crew [5] 4,5 + 25,5 = 30
2. Farrow Brigands (max) [15] = 7 x 4 = 28 + 7,5= 35,5, eka jakki kuolee. Toka ottaa 5 x 1= 5
- Farrow Brigand Warlord [4]
3. Farrow Brigands (max) [15] = 12 x 1 = 12 + 5 = 17
- Farrow Brigand Warlord [4]
Spawning Vessel (max) [7]
Blighted Nyss Shepherd [1]
Blighted Nyss Shepherd [1]
Bunker (Steamroller) [0]
Hieno lista mut liikaa legioonaa! Multa puuttuu vaan kaks boltteria tosta mut ehkä voisin proxyttaa muil nephilimeil ens viikolla. 3x nephilim + pata + 1x shepherd ni sais arkkienkulan ja forsakenin eikä kuolis furyyn nii helpol.

Laitoin aktivaatiojärjestyksen ja averagedamat, käytännössä boltterit varmaan kannattaa ampuu vika koska muuten kohteet voi työntyy brigandien rangelta. Lista siis tosiaan tappaa kyllä kaks khador jakkulia averageheitoilla jos kaikki osuu (boostattuja vitosia tai preyllä kolmosia) ja molemmat jakit on preyattu ja kaikkien brigandien rangella eikä boltterit työnnä niitä liian kauas. Jos vastustaja taas jättää prey jakit muiden taakse saa lista ammuttua ainoastaan parasiitatun kaverin.
Tanan kirjoitti:olihan se hiukka pöljää kun synkkää käärinliinaa pystyi levittämään takapuolesta.

Avatar
TheEmu
Viestit: 4517
Liittynyt: Su 15.10.2006 22:48
Paikkakunta: Turku

Re: GreenMeanien vanha ja huono metaketju

Viesti Kirjoittaja TheEmu » Ke 24.08.2016 19:34

Ihme_apina kirjoitti:Orin
Kuva
"Dear Game Designer. Rock is cheese. Paper is fine.

Regards, Scissors. "

Avatar
Tanan
Viestit: 1883
Liittynyt: Ke 28.04.2004 14:10
Paikkakunta: Oulu

Re: GreenMeanien vanha ja huono metaketju

Viesti Kirjoittaja Tanan » To 25.08.2016 10:24

GreenMeanie kirjoitti:
Tanan kirjoitti:Hieno lista mut liikaa legioonaa! Multa puuttuu vaan kaks boltteria tosta mut ehkä voisin proxyttaa muil nephilimeil ens viikolla. 3x nephilim + pata + 1x shepherd ni sais arkkienkulan ja forsakenin eikä kuolis furyyn nii helpol.
Tuo on tommonen äärimmäinen ampumislista, joka on todennäköisesti huonompi kuin hieman enemmän lähitaisteleva lista. Parin kolmen Nephilimin vaihtaminen carniveaniin, typhooniin tai arkkienkeliin ei varmasti ole huono idea, koska lylyth antaa niille ilmaiset charget. Jos ei tykkää nephilimeistä ollenkaan niin ne voi varmaan korvata terapheilla ja niillä kertakäyttöisillä arkkinoodeilla. Kattelin myös Raekkeja, ne vaihtaa parasiten kanssa aika hyvin ja levittää feattiä kivasti.
Jos brigandien prey tuntuu vaikeasti käytettävältä ominaisuudelta, niin kattelin myös että jousimiehet + ua + hellion tekee aika aika hyvin vahinkoa raskaasti panssaroituihin jakkeihin. Ongelmana niissä on tietysti se, että ne kuolee ampuessaan tuplalaakeja vähän turhan helposti blasteihin.
Ainoo asia mitä mää en ois valmis vaihtamaan on tupla razorbackit. Ne on ehkä pelin toiseksi parasta tykistöä (parhaan ollessa tietysti HAC).
Viimeksi muokannut Tanan, To 25.08.2016 13:33. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Oulun Höyryliiga Ropeconissa (taas). Katso raportti ja kuvat!

Avatar
GreenMeanie
Viestit: 1348
Liittynyt: To 03.10.2002 15:57

Re: GreenMeanien vanha ja huono metaketju

Viesti Kirjoittaja GreenMeanie » To 25.08.2016 13:29

Tanan kirjoitti: Jos brigandien prey tuntuu vaikeasti käytettävältä ominaisuudelta, niin kattelin myös että jousimiehet + ua + hellion tekee aika aika hyvin vahinkoa raskaasti panssaroituihin jakkeihin. Ongelmana niissä on tietysti se, että ne kuolee ampuessaan tuplalaakeja vähän turhan helposti blasteihin.
Ainoo asia mitä mää en ois valmis vaihtamaan on tupla razorbackit. Ne on ehkä pelin toiseksi parasta tykistöä (parhaan ollessa tietysti HAC).
Juu. Siis brigandit on nykyään tosi hyvä yksikkö, mut ei oo kyl millään realistista et vastustaja parkkeeraa molemmat prey heavyt kokonaan 15 tuumaan ne merkanneesta yksiköstä. Ja oon samaa mielt jouskareista, heti ku legioona saa blastiimmuunia niille jostain ostan ainaki yhet. Razorbackit on kyl legit legit niiku hellmouth ja hell mouth ihan oikeissakin listoissa.
Tanan kirjoitti:olihan se hiukka pöljää kun synkkää käärinliinaa pystyi levittämään takapuolesta.

Avatar
Tanan
Viestit: 1883
Liittynyt: Ke 28.04.2004 14:10
Paikkakunta: Oulu

Re: GreenMeanien vanha ja huono metaketju

Viesti Kirjoittaja Tanan » Pe 26.08.2016 10:06

GreenMeanie kirjoitti:Ja oon samaa mielt jouskareista, heti ku legioona saa blastiimmuunia niille jostain ostan ainaki yhet.
Voisko tuplajouskarit toimii Saerynillä ja BB:llä? ARM16 kestää blastia jo aika hyvin.
Oulun Höyryliiga Ropeconissa (taas). Katso raportti ja kuvat!

Avatar
GreenMeanie
Viestit: 1348
Liittynyt: To 03.10.2002 15:57

Re: GreenMeanien vanha ja huono metaketju

Viesti Kirjoittaja GreenMeanie » Ma 21.11.2016 17:30

Lyhyet raportit viikonlopun turnauksesta Tampereella:
Pöllin vasta european invitationalin voittaneen Jarlen listat vaikka tämä varoittaa mua ettei listat toimi ilman treeniä. Pyh.Peli1: Haley2 vs. Ossrum, Incursion
Vastustajalla idrianit, 3 heviä ja 4-6 pupua. En oikeesti muista.
Meen kakkosena ja saan hyvän puolen mis mun kaikki jutut on turvassa edetessä. Vastustaja ampuu multa kakkosen alottavalla thornilta noden & cortexin ja lanyssan mut poneihin onneks tulee superhuonoi heittoi idrianeilta ja ne selviää. Clearaan kaks reunalippua vaikka ironclad ei onnistu tappamaan yhtään pupua ja stromwall tappaa rockramin keskellä mut siel on vielä pupuja contestaamassa. Stormwall strangleholdataan. Saan taas reunaliput tyhjiks mut mun modelit alkaa loppumaan. Vastustaja tekee ison virheen tappaessaan seinää lukuunottamatta mun lähes koko lopun armeijan eikä juokse tarpeeks lipuille jollon saan tyhjättyä toisen lipun ja juostua juniorin hakemaan vikan pisteen.

Peli2: Hale2 vs. Saeryn&Rhyas, joku
Pelattiin skenu väärin joten en jaksa enempää selitellä, electroleapit tappo hyvin miekkamiehii mut mulla oli vaikeuksia tappaa raptoreita jotka kyl jatkos mahtuu paremmin omiin legioonalistoihin. Jos oltais pelattu oikein vastustaja ei ois saanu muhun skenaariopainetta niinku nyt mut toisaalt otin oman vikan pinnani kanssa väärillä säännöillä alle minuutti kellos.

Peli3: Hale3 v. Elara, ei väliä
En muista yhtään miten hale3 toimii joten pelaan oman ekan vuoron (tasottava) tosi huonosti kasaan. Vastustaja derppaa ja jättää elaran (kämpis melkeen kaikki toki) eteen vaan yhden sentinelin koska muut ei oo kokonaan mäellä. Koska en osaa pelaa toteen et tää on tarpeeks hyvä assassinaatio otettavaks. Iso-hale täyttää yhden grenadierin ja pidän loput ku muut jakit ei oo Elara-rangella. Trencherit poistaa pari vengeacebaitti sentinelii ja asettuu grenadieria varten paremmin. Thorn juoksee asemiin, halet fiittaa, pikkuhale slamaa sentinelin elaraan, keskihale laittaa forcehammerin sisää, grenadier menee ja ampuu kolmesti ja saan viel kikkailtuu kolmen stormlancen assaultit sisää. Valitettavasti en spikeile hirveesti ja grenadieri ampuu tuplaykkösillä yhden kudin ohi ja Elara selviää. Vastustaja juoksee Elaran takas syvälle omalle depolleen ja putsailee pöytää pari vuoroo kunnes chargaan halet sisään ja kuolen.

Peli4: Hale2 vs. Ossrum
Tällä kertaa ossrumilla pupujen lisäks EB ja vasarakääpiöt. Meen tokana ja vähän unohdan laittaa objektiivipilveä ja castata deflectionii. Thorn lähtee kokonaan, fireflyltä meleekäsi ja stormwallilt melkeen koko toinen puoli. Featatut kääpiöt engangee kaiken perus 14’’ juoksullaan. Oho. Stormwall menee acceleraatiolla tappamaan toisen puolen EBstä ja asettelen sen tiukasti vaan toiseen arcciin jotta mun featilla EB ei sais seinää rikki rikkinäisellä kädellä. Saan hikisesti yhden lancen estämään vastustajan scoraamista ja ironclad tappaa mun zonella kai pupun. Ehkä?
Vastustaja kattoo mua kun idioottia, thor kävelee EBn luo ja repairaa sen ja EB tappaa seinän. Tässä vaiheessa pahoittelen käytöstäni. Pikku pöhnässä en pystyny lopettamaan kikattamista ittelleni ja ’’oveluudelleni’’. Zonella oleva lance tankkaa tyhmän määrän kuteja ihan pelkällä tuurilla. Ironclad noppaa ja tappaa EB:n, vastustaja siivoilee loppuja kääpiöillä ja pupuilla vuoron tai pari. Koska Ossrumia threattaava superponi tankkaa edelleen koko kääpiöarmeijaa ihan huvikseen vastustaja jättää vaan yhden pupun ossrumin ja Ironcladin väliin. Kahdella telekineesillä ja acceleraatiolla ironclad kaataa ossrumin ja lyö vielä kahdesti päälle jonka jälkeen superponi lopettaa kääpiökenraalin.Pääasiassa tuli aika pölö fiilis pelailla Haleyta. En oo pelannu kumpaakaan kertaakaan mk3 ja ehalea kai 4 peliä mk2 ja kuten rapsoista näkee tein melkeen joka pelissä virheitä jotka ois pitäny olla autohäviöitä mut Haley pelasti. Mun mielestä Ossrum on oikeesti ykköstierin casteri johon esim. legioonalla ei oikeen oo vastauksia ja halellaki oli aika kauheeta pelata… koska annoin thornin nii ilmaseks. Mut siis ei tos oo mitään järkee kuin pienel määräl modeleita Hale voi pelata kontrolloiden ite vastustajan armeijaa.

Hyvin taas järkkäilty turnaus. Turnauspaikallahan ei oo yhtään ylimäärästä tilaa mut onneks huudan kaikkein ääneikkäimmin niin mulle se on ihan ok. Kiitokset myös Janille kyydeistä ja Antille Tampereen oppaana toimimisesta.
Tanan kirjoitti:olihan se hiukka pöljää kun synkkää käärinliinaa pystyi levittämään takapuolesta.

Avatar
Prkl
Viestit: 3696
Liittynyt: Pe 30.05.2003 13:05
Paikkakunta: Esboo

Re: GreenMeanien vanha ja huono metaketju

Viesti Kirjoittaja Prkl » To 24.11.2016 09:17

Raportin perusteella kaljottelu alko siis viimeistään kakkospelin kohdalla. Kolmospelissä ei onnistunu enää ykkösvuorokaan ja nelospeliä kanto lähinnä tuuri.

Hyvä rapsa silti!
“The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid.”

― Terry Pratchett, Monstrous Regiment

Avatar
GreenMeanie
Viestit: 1348
Liittynyt: To 03.10.2002 15:57

Re: GreenMeanien vanha ja huono metaketju

Viesti Kirjoittaja GreenMeanie » To 24.11.2016 13:03

Oikeestaan just niin paitsi tuurin sijaan kanto Haley.
Tanan kirjoitti:olihan se hiukka pöljää kun synkkää käärinliinaa pystyi levittämään takapuolesta.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “PP: Armeijalistat”