Legioona&skorne lista mietteitä

Mikäli haluat palautetta ja kehitysideoita suunnitteilla olevaan armeijaasi, kirjoita listasi tänne. Voit myös antaa palautetta omista kokemuksistasi muille.
Avatar
Jackal
Viestit: 938
Liittynyt: Ke 24.08.2005 09:42
Paikkakunta: Tampere

Legioona&skorne lista mietteitä

Viesti Kirjoittaja Jackal » Ma 16.03.2015 11:14

Lylyth, Shadow of Everblight
-Naga Nightlurker 5
-Ravagore 10
-Ravagore 10
-Zuriel 10
-Typhon 12
Blighted Nyss Shepherd 1
Blighted Nyss Shepherd 1
Strider Deathstalker 2
Strider Deathstalker 2
The Forsaken 2

Objectivena Arcane wonder

Siitä vähän eLyly listaa cryxsin ja skornen kautta kun on tullut siirryttyä niin pyssytely on kivaa ja eLyly hoitaa sen nätisti. Tupla Ravagore on aika standardi Tarvittaessa pitäisi pystyä poistamaan heavy Vuorossa Featilla+pin cushonilla. Muutoin sitten voikin ammuskella hyvin kevyitä petoja ja jaskoja tai Multiwound jalkaväkeä jota tuntuisi listoissa nykyään olevan ihan urakalla. (Fist&MMM Yms.) Zuriel&Typhoon taas tuo ihan ok tason melee potenttiaalia mutta pää pointti lähinnä on Zurielin loisava animus ja featti vuoron 7 sp8 hyökkäystä, joilla pitäisi lähteä lähestulkoon kaikki single wound jalkaväki vaihtoon ja Typhoonin tapauksessa satuttaa ihan kiitettävästi ainakin osaa moultiwoundeista. (Arcuaarit, incindiaarit, krokot ja skinwalkerit) Loppu onkin sitten aika selkeetä ja itse selittesitäThagrosh, the Messiah3
-Shredder 2
-Shredder 2
-Shredder 2
-Angelius 9
-Scythean 9
-Scythean 9
-Scythean 9
Spawning Vessel (Leader and 3 Grunts) 3
Swamp Gobber Bellows Crew (Leader and 1 Grunt) 1
Blighted Nyss Shepherd 1
Blighted Nyss Shepherd 1
Strider Deathstalker 2
Strider Deathstalker 2
The Forsaken 2

Objective: valor

Siitä sitten paria eLylylle ongelma pyssyjen kanssa on että jos tulee kunnolla armoria vastaan ei sitä vaan ammuta pois pöydältä. Tällä listalle Armorin ei pitäisi olla niin suuri ongelma 3 Scythistä manifest destinyllä pitäis kyllä laittaa asioita nippuun vaikka olisi jonkinverran peltiäkin edessä. Shredderien ja stalkkereiden tähtävä lähinnä olisi koittaa poistaa vastustajan sooloja ja screeni yksiköitä että scytheanit pääsevät kiinni sinne minne oikeasti tahtovat. Enkeli taas on tenacityn ja Dragon's bloodin kanssa hyvä parkkeerata alueen laitamille def 15 arm 20 no knockdown ei pitäisi olla ihan triviaali poistaa. Objectiivina valor koska thaggy haluaa sen mahdollisuuden seisoskella coverin takana piilossa ja gobbereillakin on helpompi laskea pilve blokkimaan losia kun ei tarvi ottaa 7 abo testejä.
Viimeksi muokannut Jackal, Su 02.08.2015 01:37. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
The meaning of peace is the absence of opposition to socialism.
-Karl Marx

shoddie
Viestit: 1255
Liittynyt: Ke 28.09.2011 15:16

Re: Legioona metailua

Viesti Kirjoittaja shoddie » Ma 16.03.2015 11:25

Mua jotenki skornen näkökannalta pelottaa vaylit eniten legioonalta. Molemmat saa ilmasii tappoja ennen ku menee meleeks. Yleensä siin vaihees ku pääsee lyömään ni oon atritiossa niin paljon jäljessä et ei tuu enää mitään. Thaggy tuntuu olevan fistille ihan ok matsi ellei jopa plussamatsi. Lyly menee aika +-0 riippuen siitä et pääsenkö alottamaan.

Avatar
Jackal
Viestit: 938
Liittynyt: Ke 24.08.2005 09:42
Paikkakunta: Tampere

Re: Legioona metailua

Viesti Kirjoittaja Jackal » Ma 16.03.2015 12:34

Itselle Legioonalta pelottavin skornella on aina ollut Saeryn tosin syykin on aika sama sitten vihdosta viimein pääsee itse myllyttään ei vaan ole enää tavaraa millä grindaa läpi vastustajasta. Thaggy vs fist on mielestäni ihan ok matsi ei vaan pidä mennä antamaan scythiksiä liian helpolla pois Featti kuitenki lähestulkoon takaa tupla alfauksen ja jäljellä olevat shreddeit pitäis olla suht pitkällä blokkimassa vastustajaa. Toki fisti saa pari shredderiä poistettua linjoistaan helposti, mutta jokanen lyönti shreddereissä on pois muista tärkeämmistä paikoista. eLylyn kanssa on vähän niin ja näin lähtisinkö edes kokeilemaan Molik fistiä vastaan jossa korkeintaan yksi Cetrati kyllä, mutta jos siellä jossain juoksee tiberion ja tai Pari poppoota cetratia no game. ei vaan puntti riitä rikkomaan.
The meaning of peace is the absence of opposition to socialism.
-Karl Marx

Avatar
Jackal
Viestit: 938
Liittynyt: Ke 24.08.2005 09:42
Paikkakunta: Tampere

Re: Legioona&Skorne lista mietteitä

Viesti Kirjoittaja Jackal » Su 02.08.2015 01:17

Kaivoin taas jostain hieman rahaa ja pistin pikku miehiä tulemaan, eihän mulla mitään parempaakaan käyttöä rahalle ole *köh* asuntolaina *köh*


Otetaan esimmäiseksi Zaal lista paperilla tuntuis tosi kivalta, Zaalin peluu kerrat on tosin aika vähissä että menee varmaan hetki tovi että saa pyörimään kunnolla.

Supreme Aptimus Zaal
Aradus Sentinel______Skornen oma pikku "rava" hyvä pyssy jolla voi vähän pehmitellä vastustajan armeijaa, loppu pelistä MaT6 POW 14(16) peto on meleessäkin ihan pätevä tosin 6,5 treathillä tuskin on ketään lyömässä ellei joku koita tulla tappamaan ja feilaa.
Cyclops Savage______Kivoja pikku pejota jotka Zaalin kanssa pystyy yleensä vaihtaan ylöspäin feat+Last stand uhkaa lähes kaikkea pelissä, toki Def13 Arm17 22 hiparia ei ole mikään mailman kestävin mutta Spd6+Reach pitäisi antaa olla suht kaukana viholliseta niin kauvan kunnes tarvii mennä sisään
Cyclops Savage

Ancestral Guardian______Kovaas delivery system. Toki nääkin pystyy hakkaamaan jotain isoa alas varsinkin jos on Last stand tai feat käytettävissä, toinen näistä olisi kiva saada Hakariksi mutta mistä pinnat? Ja ehdottomasti haluaisin kolmannen.
Ancestral Guardian

Paingiver Task Master______Ihan vaan koska Bokr&Shamblerit on niin pop last stand kohde ettei ole edes totta, varsinkin tämän neidin avustamana. Sitten kun on aika tappaa jotain last stadin kanssa pumpua punttiin muutoin thoughia kehiin niin raadot pysyy mukana kunnes tuhoovat mieluusti jotain arvokasta.
SoulwardExtoller ______Pilvistä on kiva nähdä läpi varsinkin sentinellin, ja jos vaikka sattuu saamaan sieluja voi hyvin koittaa paukauttaa jonkun soolon hengiltä tai hordesia vastaan kiusata petoja.

MAX
Nihilators
______Sieluja, raatoja ja feat tokeneita olisi ihan kiva jos vähän harventaisivat vastustajan jalkaväkeäkin ennen kuolemaansa
MAX
Praetorian Keltarii
______Sieluja, raatoja ja feat tokeneita, näiltä en odota mitään urotekoja kunhan kuolevat ja ovat vastustaja piikki lihassa.

Gatorman Bokor & Bog Trog Swamp Shamblers______Erittäin pop yksikkö
MIN
Paingiver Beast Handlers
______Pakollinen skorne listan beast handlerit
Tyrant Commander & Standard Bearer______Pathista ja porukan pystyyn nostamista, periaatteessa olisi vaihdettavissa Saxon orikkiin niin saisi tarvittaessa pathiksen Shamblereillekin. Tosin sitten jää toughanneet miehet maahan makaaman ja jos ei olekkaan sitä maastoa mistä pitäisi mennä läpi niin orrik on vähän surullisempi.


Sitten jos vaikka eHex listaa, eHexyä on tullut pelattua aikalaillakin ihan pää listana ja sitten cryx droppina. Tosin nyt on ollut hetki tovi taukoa ja sentinellien ja sammakoiden myötä on varsin hyvä hetki pala katsomaan mitäs siitä saisikaan aikaseki.

Mainittakoon että tämä lista on lähinnä mietitty WM puolta vastaan koska siellä inffi yleensä elää ja näin ollen tottelee sentinellejä vasrin hyvin. Eikä tällä nyt ihan karsee match uppi cryxsiinkään ole toki sentinellien tykit on paljon huonompia mutta boosteilla voi saada jotain aikaiseksikin.

Lord Arbiter Hexeris

Aradus Sentinel______Listan ydin ja se elementti minkä olisi tarkoitus saada eniten aikaiseksi, ovat arcin firen ja eHex featin kanssa myös ihan potenttiaalinen assasinaatio keino jos vastustajalle jää vähän liian vähän focusta/furyä päälle.
Aradus Sentinel
Cyclops Raider______Sentinellit haluaa suportinsa ja täältähän sitä tulee animus on erittäin hyvä sentinelleillä ja hyvällä sijottelulla saattaa jopa saada ammuttua jonkun soolon alas.
Cyclops Shaman (bond)______Cryxsiä vastaan pakollinen Shamaani toimii hyvin snipe bottina ja nodina ja omistaa ihan hyvän pyssyn itsekin.

Mortitheurge Willbreaker______Lisää kuteja isoihin pyssyihin tai jos CK tai muu tärkeä rolli tulee eteen Puppetmasteria
Extoller Soulward______Ettei vaan jouduta ampusikilpailuissa alakynteen Eyless sight stealthiin ja maaginen pyssy Menothia vastaan.
Extoller Soulward

MAX
Cataphract Cetrati
______Loppu peliin vähän isku kykyä ja kestoa vaikka muille jakaa Black spotin kanssa ei pitäisi joutua meleessäkään jumittamaan ihan hirveän kauvaa.
Tyrant Vorkesh______Kun ei oikein kerran ole mitään kunnon buffia niin miksei sitten samantien estetä vastustajaa käyttämästä debuffeja tai druideja/hanska maageja kiskomasta poikia pois shield wallista

MAX
Croak raiders
______MIkäs näissä ei olisi rakastettavaa Rat6 Rng10 Pow12 pyssyjä ja mahdollisuus omiin damage boosteihin. AW kanssa def15 kyllä kelpaa vallan meiniosti. Black spotti vielä varmistaa että pojat varmasti osuu tuli kepeillään, harmi että eivät saa toista heittoa
MIN
Paingiver Beast Handlers
______Ja sitten tietysti ne beast handlerit
The meaning of peace is the absence of opposition to socialism.
-Karl Marx

Avatar
Celebdae
Viestit: 4366
Liittynyt: Ti 28.01.2003 21:14
Paikkakunta: Leppävaara

Re: Legioona&Skorne lista mietteitä

Viesti Kirjoittaja Celebdae » Su 02.08.2015 18:21

Jackal kirjoitti: MAX
Praetorian Keltarii
______Sieluja, raatoja ja feat tokeneita, näiltä en odota mitään urotekoja kunhan kuolevat ja ovat vastustaja piikki lihassa.
Noi kun vaihdat mihin tahansa muuhun (vaikka Karaxiin... lol) niin ainakin pari pistettä voisi olla vapautettavissa. Swordsmanit hoitavat tuon kuolemisen yhtä hyvin ja kahella attackilla mahdollisesti jopa tappavat jotain. Toki parempia ne olisi UA:n kanssa, jolloin et pisteitä saa vapaaksi, mutta sentään enemmän (ja vaarallisempia) ukkoja.

Keltariita kannattaa välttää kuin ruttoa... siis omassa listassa.

Mietin myös voisko Savaget olla ihan yhtä hyvin Bruteja? Last standin ja featin kanssa osuvat kuitenkin riittävän hyvin, mutta selviävät kovemmalla pellillä elossa paremmin. Ehkä sillä animuksellakin vois jotain välillä tehdä.
Nothing is forgotten. Nothing is forgiven.

Ja älkää pliis lähettäkö mulle yksityisviestejä, jos tiedätte jonkun muun yhteystiedon. Me hates 'em.

Avatar
Jackal
Viestit: 938
Liittynyt: Ke 24.08.2005 09:42
Paikkakunta: Tampere

Re: Legioona&Skorne lista mietteitä

Viesti Kirjoittaja Jackal » Su 02.08.2015 22:23

Celebdae kirjoitti:
Jackal kirjoitti: MAX
Praetorian Keltarii
______Sieluja, raatoja ja feat tokeneita, näiltä en odota mitään urotekoja kunhan kuolevat ja ovat vastustaja piikki lihassa.
Noi kun vaihdat mihin tahansa muuhun (vaikka Karaxiin... lol) niin ainakin pari pistettä voisi olla vapautettavissa. Swordsmanit hoitavat tuon kuolemisen yhtä hyvin ja kahella attackilla mahdollisesti jopa tappavat jotain. Toki parempia ne olisi UA:n kanssa, jolloin et pisteitä saa vapaaksi, mutta sentään enemmän (ja vaarallisempia) ukkoja.

Keltariita kannattaa välttää kuin ruttoa... siis omassa listassa.

Mietin myös voisko Savaget olla ihan yhtä hyvin Bruteja? Last standin ja featin kanssa osuvat kuitenkin riittävän hyvin, mutta selviävät kovemmalla pellillä elossa paremmin. Ehkä sillä animuksellakin vois jotain välillä tehdä.
Ajattelin etä keltarit olis blade shieldillä, reformilla ja ennenkaikkea Reachillä ollut sen parin pinan edestä parempia kuin miekka miehet eivät kuole ihan triviaalisti mihin sattuu Rat5 ampumiseen: Mutta tosiaan niistähän saisi kyllä sen 2 pinnaa pihalle TYCOM vielä saxoniksi ja meillä onkin jo 3 AG listassa. Luultavasti kovempi combo kuin vähän kauvemmin pelissä pysyvät Keihäs heebot.

Ainakin toinen savage voisi tosiaan olla Brute ei kaatumista Zaalille ja shield guard on varmasti ihan pop.
The meaning of peace is the absence of opposition to socialism.
-Karl Marx

Avatar
marke
Viestit: 901
Liittynyt: Ti 24.12.2002 13:34
Paikkakunta: Tampere

Re: Legioona&skorne lista mietteitä

Viesti Kirjoittaja marke » Su 02.08.2015 22:35

Keltariit on sikahyviä. Swordsmanit ei.

Avatar
Ihme_apina
Viestit: 1085
Liittynyt: To 20.01.2005 15:58
Paikkakunta: Raisio

Re: Legioona&skorne lista mietteitä

Viesti Kirjoittaja Ihme_apina » Su 02.08.2015 22:54

Tääs pelissä "sikahyvä" ei oo kehu
GreenMeanie kirjoitti: ... en oo mikää "Nätti Nakuna" niiku hebe
Veripallo kirjoitti:PELI 2 (vs eLylyth) Destruktion.
Pudotan Rahnin. Kävelen kolme tuumaa depolta ja kuolen.

Avatar
Celebdae
Viestit: 4366
Liittynyt: Ti 28.01.2003 21:14
Paikkakunta: Leppävaara

Re: Legioona&skorne lista mietteitä

Viesti Kirjoittaja Celebdae » Su 02.08.2015 23:38

Ihme_apina kirjoitti:Tääs pelissä "sikahyvä" ei oo kehu
Naurahdin.

Mut tosiaan jos listassa on jo pienemmän defencen jalkaväkeä (joista nihilaattorit oikeesti jopa vaarallisia), niin miksi kukaan tuhlaisi matalan rat:n kuteja keltariihin? Blade shield on juttu, mikä noissa on edes etäisesti hyvää, mutta useat ampujat hoitelevat nuo siitä huolimatta. Tai sit vihu keksii jonkun muun ratkaisun, joita riittää.
Nothing is forgotten. Nothing is forgiven.

Ja älkää pliis lähettäkö mulle yksityisviestejä, jos tiedätte jonkun muun yhteystiedon. Me hates 'em.

Avatar
marke
Viestit: 901
Liittynyt: Ti 24.12.2002 13:34
Paikkakunta: Tampere

Re: Legioona&skorne lista mietteitä

Viesti Kirjoittaja marke » Ma 03.08.2015 00:41

Se on hiukka eri asia jumittaa etulinjoja reachilla ja parryttävällä reformilla, ku 0,5" melee rangen voiveitsimiehillä. Plus ne voi CMA:lla tappaakki jotain, ja ei oo vaikee saada useempaa kaveria combottaan reachin avulla. Sit ku ne ei ota freestrikejä, ni niillä voi juosta vaan syvemmälle jumittaan tärkeempiä juttuja. Ykskin Last Standatty keltarii sattuu, ja ne pääsee kyl syvälle aika usein.

Nihilaattoreilla on ihan eri rooli ja ne on jo oikee argumentti Keltareita vastaan, mutta mun mielestä noita unitteja käytetään eri juttuihin. Nihikset ei vaan pääse niin syvälle linjoihin. Jos ideana on tehdä jotain muutaki ku syöttää vastustajalle nappeja (esim. eZaalilla voi ollakin jo, ehkä p:lläki) ni miekkamiehillä ei oo mitään jakoo kumpaankaan 8:n pinnan unittiin. Tarttee tarvita sitä 2:ta pinnaa tosi paljon.

Siihen en ota kantaa, että tartteeko nää listat mitäkin ja kuinka paljon, mutta Keltariit ei tosiaankaan oo huono unitti ja ihan eri kaliiberia ku Swordsmenit. Swordsmeneillä voi olla joku minifeat/autopinnaus niche, mutta siinä kaikki.

Avatar
Celebdae
Viestit: 4366
Liittynyt: Ti 28.01.2003 21:14
Paikkakunta: Leppävaara

Re: Legioona&skorne lista mietteitä

Viesti Kirjoittaja Celebdae » Ma 03.08.2015 10:02

Taitaa tosin olla aika vähissä ne listat, joita linjoihin juossut DEF13-yksikkö suuremmin kiinnostaa. Ja ottaen huomioon vielä sen, että ne juoksee vain 12" (+reach 2"). Tai no jos niille antaa chargen, niin sit reformilla 14". Vertailupohjana kuitenkin se pelin yleisin jumitusyksikkö satyxikset, jotka on DEF14 meleessä (DEF16 ampumista vastaan) ja juoksee 16" (+reach 2"). Silti niiden heittäminen vihollisen naamalle on usein vain huono idea, kun ne vaan tapetaan pois.

Keltariit on paperilla ihan jees, mutta käytännön tasolla sit jotain ihan muuta. Valittavasti, mäkin omistan yhet. Toisaalta ootan innolla, jos joku käytännössä todistaa toisin =)
Nothing is forgotten. Nothing is forgiven.

Ja älkää pliis lähettäkö mulle yksityisviestejä, jos tiedätte jonkun muun yhteystiedon. Me hates 'em.

Avatar
Jackal
Viestit: 938
Liittynyt: Ke 24.08.2005 09:42
Paikkakunta: Tampere

Re: Legioona&skorne lista mietteitä

Viesti Kirjoittaja Jackal » Su 17.01.2016 16:31

Heps sitä olis sitten taas vähän aika miettiä skone listoja. Allitetaan omasta suosikista eli eHexseriksestä aivan täysin selkeästi meikäläisen suosikki wlock skornelta ja parissa edellisesä kijassa saanut varsin kivaa techiä. Alla olevalla listalla olisi tarkoitus pelata legioonat, cygnarit, menothit ja yleisesti ottaen kaikki mikä tykkää ampua. Sentinellien/sammakoiden tulituksen pitäisi saada vastusta tulemaan cetratien ja legendsien charge kantamalle. Aika simppeli perus idea ammu ja pakota vastustaja etenemään, samalla toki pystyy uhkaamaan suhteellisen tehokkaasti assasinaatiolla. Tupla sentinelli laukaukset + pari boostattua hellfireä pelottaa jo aika isoa määrää castereitä/lockkeja

Lord Arbiter Hexeris - WB: +6
- Aradus Sentinel - PC: 8
- Aradus Sentinel - PC: 8
- Cyclops Raider - PC: 5
- Basilisk Krea (bond)- PC: 4

Extoller Soulward - PC: 2
Extoller Soulward - PC: 2
Agonizer - PC: 2

Cataphract Cetrati - Leader & 5 Grunts: 11
Legends of Halaak - Valgesh, Cidaar, and J'Deth: 4
Paingiver Beast Handlers - Leader & 3 Grunts: 2
Croak Raiders - Leader & 9 Grunts: 8

Sitten se "mielenkiintoisempi" lista. Tällä olisi sitten tarkoitus purkaa brädit ja cryxsit. Pikkulinnut on laulaneet et cryx ei tykkäisi ironfleshatuista sammakoista. Eikä brädin pikku kivetkään välttämättä ihan mahdottomasti arvosta jos ne seisoo naamalla. Featattu tibsu ja molkki taas pitäisi olla varsin tehokkaita tuhoamaan tuhoamaan kyseiset kivet. Tibsun pitäisi suht helposti hakea kaksi pois, molik ottaa luotettavasti kolmannen ja luultavasti vielä neljännenkin. Tämän jälkeen toivottavasti featin arm buffi + norsu vauvan -2 dama auron avulla onnistutaan selviämään vasta hyökkäyksestä. Shamaanin hommaksi jää rushin heittely ja puppetmasterin kanssa koittaa ampua yksi teleportti kivi pois. Totemhunter taas koittaa saamaa hyppyineen sekä task masterin str buffilla.


Master Ascetic Naaresh - WB: +6
- Molik Karn - PC: 11
- Tiberion - PC: 11
- Titan Gladiator - PC: 8
- Cyclops Shaman - PC: 5

Agonizer - PC: 2
Extoller Soulward - PC: 2
Extoller Soulward - PC: 2
Paingiver Task Master - PC: 2
Totem Hunter - PC: 3

Paingiver Beast Handlers - Leader & 3 Grunts: 2
Croak Raiders - Leader & 9 Grunts: 8
The meaning of peace is the absence of opposition to socialism.
-Karl Marx

Avatar
Jackal
Viestit: 938
Liittynyt: Ke 24.08.2005 09:42
Paikkakunta: Tampere

Re: Legioona&skorne lista mietteitä

Viesti Kirjoittaja Jackal » La 06.08.2016 10:16

Heipä hei immeiset Iron mootti olisi tulossa vastaan ja pitäisi listat miettiä. Yksi perus steamroller yksi adr steamis ja iron gaunletti olisi edessä. En nyt ihan hirvittävästi ajatellut eri castereitä peluuttaa. Eli thaggy2 ja lyly3 onvarmastikin listalla gaunlettiin sitten tarviikkn miettiä kolmas lista vayl1 kallus ja lyly1 on harkinta listalla, muitakin saa ehdotella. Mutta sen pidemmittä löpinöittä listoihin.

Legion of Everblight - thags2 variaatio1

Thagrosh, the Messiah - WB: +25
- Naga Nightlurker - PC: 8 (Battlegroup Points Used: 8)
- Nephilim Protector - PC: 10 (Battlegroup Points Used: 10)
- Scythean - PC: 18 (Battlegroup Points Used: 7)
- Scythean - PC: 18
- Seraph - PC: 14
- Typhon - PC: 24

The Forsaken - PC: 4
The Forsaken - PC: 4

Tästä listasta on tullut peluutettua variaatiota jossa naga on korvattu kahdella death starilla javarsin hyvällä menestyksellä. Tuntuu tosin että jos ja kunnyt ollaan turnaukseen menossa on nagan animus ehdottomasti parempi kuin parit pow10 sniput. Muuten voi tulla baldur2 taika apinoiden ja muiden vastaavien kanssa ongelmia. Thags kahden suurin ongelma on pysynyt mk2 ajoilta täysin samana eli pyssyt. Sitä varten onkin sitten kehitetty seuraava lista.
War Room Army

Legion of Everblight - lyly3

Theme: No Theme Selected
75 / 75 Army


Bunker - Steamroller Objective

Lylyth, Reckoning of Everblight - WB: +29
- Succubus - PC: 4
- Nephilim Bolt Thrower - PC: 11 (Battlegroup Points Used: 11)
- Seraph - PC: 14 (Battlegroup Points Used: 14)
- Carnivean - PC: 19 (Battlegroup Points Used: 4)
- Naga Nightlurker - PC: 8
- Scythean - PC: 18

The Forsaken - PC: 4
Strider Deathstalker - PC: 4
Strider Deathstalker - PC: 4

Blighted Nyss Raptors - Leader & 4 Grunts: 18

Tästä en oikein osaakäytännössä sanoa juuri mitään kun en ole päässyt testaamaa. Vielä kertaakaan mutta teoriassa tuntuisi ihan kivalta listalta.

Sitten palautetta otetaan mielellään vastaaan ei tee mieli lähteä ruotsiin häviämään kaikkia matseja.
The meaning of peace is the absence of opposition to socialism.
-Karl Marx

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “PP: Armeijalistat”