Cocci tanassa MK3

Mikäli haluat palautetta ja kehitysideoita suunnitteilla olevaan armeijaasi, kirjoita listasi tänne. Voit myös antaa palautetta omista kokemuksistasi muille.
Avatar
Inexis
Viestit: 486
Liittynyt: Ke 29.10.2003 16:31
Paikkakunta: Helsinki

Cocci tanassa MK3

Viesti Kirjoittaja Inexis » Ke 28.09.2016 13:17

Viikonloppuna oli WTC 2016 ja siellä pelailtiin cocloideja Teemun iloksi. Alla listat:

Lista1:
*Axis, The Harmonic Enforcer - WJ: +30
- Corollary - PC: 6 (Battlegroup Points Used: 6)
- Conservator - PC: 12 (Battlegroup Points Used: 12)
- Conservator - PC: 12 (Battlegroup Points Used: 12)
- Inverter - PC: 15
- Inverter - PC: 15
- Inverter - PC: 15
Transfinite Emergence Projector - PC: 19
- Permutation Servitors
Accretion Servitors - 3 Accretion Servitors: 2
Clockwork Angels - Leader & 2 Grunts: 5
Optifex Directive - Leader & 2 Grunts: 4
Stockpile

Tarkoitus pelata kaikki mitä äiti ei voi, eli oikeastaan suurin osa hordes-matseista ja ne tietyt nihkeät masiinamatsit joissa on joku sellainen kolossi, mikä pelottaa äitiä.

Lista2:
*Iron Mother Directrix & Exponent Servitors - WJ: +27
- Iron Mother Directrix & Exponent Servitors Cont.
- Corollary - PC: 6
- Assimilator - PC: 16
- Assimilator - PC: 16
- Assimilator - PC: 16
- Prime Axiom - PC: 38 (Battlegroup Points Used: 27)
Attunement Servitors - 3 Attunement Servitors: 4
Algorithmic Dispersion Optifex - PC: 2
Optifex Directive - Leader & 2 Grunts: 4
Fuel Cache

Listan tarkoituksena toimia hienosti combined arms listoihin (kuka pelaa inffiä?) ja kiusata hevilistoja jotka eivät voi oikein estää mitenkään drägi/domination comboa. Myös ainoa mahdollinen, joskin miinuspeli minulle, vastaus Ossyaniin. WTC:hen oli tarkoitus lähteä pelaamaan 6 peliä äidillä koska lista on niin rokrok, ja Teppo pelottelee ettei Axiksella pärjää.

Peli1, vastustajana Unkarin joukkueen Wolf Gabor Khadorilla, Karsu ja spämmi tai pButcher kolossilla, ruinilla, battlewagonilla, Battlemekaanikot+UA, Saxonilla ja Fenriksellä sekä minimi outridereilla. Skenaariona Incursion. Tiputan Axiksen koska kolossi pelottaa damabuusteilla def7 axioomaan. Gabor voittaa nopan ja menee ensin, ja juoksee kaiken eteenpäin, paitsi Battlewagonin joka tramplaa ja ampuu ruffia naamalle ja tappaa yhden enkelin prosessissa. Juoksen itse eteenpäin, enkelit kohti oikeanpuoleista lippua ja Axiksen hevibunkkeri vyöryy keskimmäistä lippua kohti TEPin valuessa vasenta lippua päin.
Gabor ahdistuu viidestä hevistä jotka tuijottelevat Konkurssia, joten chargaa yhden conservaattoreistani jääden yhden counterchargen targetiksi, tekemättä juurikaan vahinkoa mihinkään. Konkurssi lojuu eteenpäin ja ampuu jotain heviä tehden irtopinnoja ja tappaen yhden pappismekaanikon, molemmat Conservaattorit kiukustuvat. Outriderit kävelevät murhaamaan yhden enkelin ja repoavat linjojeni taakse, triggeraten Axikselta counterchargen joka epäonnistuu. Omalla vuorollani Axis kävelee eteenpäin ja fiittaa, murhaa outriderin ja kämppää 4. Yksi inverter tappaa toisen outriderin ja lopettaa taisteluvaunun. TEP kävelee eteenpäin contestirangelle vasemmasta lipusta ja ampuu täysdamageilla sekä Ruinia että Konkurssia, molempiin pinnoja sisään. Yksi inverter ja yksi conservator chargaavat jättäen Conquestin 1:n boksiin (movemet) ja muuten haetaan vain parempia positioita. Viimeinen enkeli chargee viimeisen outriderin, ei osu, ja loppupelin tämä duo yrittää murhata toisiaan siinä onnistumatta.
Gabor fiittaa vastineeksi, fiksaa kolossia 7 pinnaa ja ruinia jotain. Fiittinsä avulla tappaa molemmat hevit jotka olivat sisällä. Fenris kävelee ja lyö ohi kaksi kertaa enkelistä. Conquest ampuu TEPpiä mutta ei muista sac pawnia, joten päätykin mennessä hutikutiin TEP jää fiitistä huolimatta henkiin. Kumpikaan ei scoraa vieläkään mitään.
Omalla vuorollani TEP ampuu 19 pinnaa yhdellä laakilla sisään Conquestiin ja tuhoaa sen, jotain hajapinnoja Ruiniin. 2 heviä sisään, Ruin jää henkiin, alkaa vähän jännittää, kolmas hevi kävelee contestirangelle lipusta baittaamaan Butcheria.
Gabor ottaa baitin ja chargeaa sisään tuhoten yhden inverterin, Ruin täydellä focuksella ja furyllä pistää conservaattorin romuksi ja pinnoja sisään vikaan dongikseen.
Omalla vuorolla 3 focusta inverteriin, Axis kävelee heittämään Iron aggressionin ja inverter kaataa ja jauhaa Butcherin alas.
Tiimitasolla hävitään rundi, joskin hieman epäonnisen nopan seurauksena, mutta itselle hyvä alku turnaukseen.
Kuva
Kuvassa TEPin damarollit Konkurssiin.

Toisella rundilla vastaan asettuu isäntämaan "Vermeer" ja hienosta paritusprosessista suhteellisen ulapoituneena laamana hoidan itseni miinusmatsiin. Hienosti meni. Nyt on Terokin ylpeä. Vastaan asettuu fasistitonttujen kertymä listaparinaan Issyria ja eVyros. Koska Issyrialla on Hyperion ja blinding light, pakko on laittaa Axis eteen. Issy juoksutti Hyperionia, Phoenixia ja Chimeraa battlegroupissaan sekä sentilenejä ja halberdiereitä molempia UA:lla varustettuna. Skenuna Recon.

Marc voittaa nopan ja menee ensin, eli minä valitsen puolen. Kentän dominoivana maastokappaleena on keskellä olevan zonen (minusta katsottuna) vasemmassa reunassa oleva obstruction. Issyria työntää armibuffin hilpareille ja admonitionin Phoenixiin, ja kaikki juoksevat, Phoenix kohti TEPpiä. Omalla vuorollani juoksen eteenpäin, poislukien enkelit jotka uljaasti murhaavat yhen hilparitontun. Marcin vuorolla Phoenix juoksee eteenpäin tasan 10" sisään TEPistä, ja halberdierit chargaavat yhden enkelin hengiltä. Chimera juoksee kentän vasemmassa reunassa tekemättä mitään. Hyperion kävelee zonen reunalle obstructionin taakse ja ampuu jotain tekemättä mitään oikeaa. Sentinelit juoksevat metsän läpi zonelle, ja counter-chargean yhden näistä hengiltä. Tästä seuraa virhetulkinta säännöistä myöhemmin, mutta Marc merkkaa itselleen vengeancen päälle minun huomaamattani.
Omalla vuorollani asiat menevät eteenpäin, asetan Axiksella razor wallin siten, että se blokkaa kaikki sentinelcharget omiin nappeihini ja säästelen vielä fiittiä, TEP pakittaa vähän taaksepäin ettei Phoenix pysy arkkausrangella Blinding lightin suhteen.
Marc alottaa vuoronsa ja ottaa vengeancen, tässä vaiheessa pyydän että kello pysäytetään ja luen kortin jossa lukee jotain edellisellä rundilla damagetusta modeleista, ja virheellisesti päättelen että Marc on oikeassa joten annan vengeancen tapahtua kysymättä tuomaria. Phoenix juoksee sisälle 10" päähän TEPistä, ja ottaa prosessissa counter-chargen joten nodaushommat loppuvat siihen. Hilparit clearaavat loput enkelit pois rumentamasta maisemaa. Issyria fiittaa ja sentinelit chargeavat 2 heviä rikki viidestä, ei näytä hyvältä. Hyperion karkaa obstructionin taakse poistaen itsensä oikeasta pelistä käytännössä vuoroksi, vaikka ampuukin.
Omalla vuorollani Axis kävelee kohti oikeanpuoleista lippua ja fiittaa koko retriarmeijan sekä omat modelinsa. Conservator rikkoo jäljelle jääneen Phoenixin ja murhaa muutaman hilparin, fokukset induktoidaan inverterille joka poistaa 5 nappia sentinelejä ja seuraava conservator chargaa syvemmälle sentineleihin. Viimeinen dongilaattori tappaa pari sentineliä. TEP ampuu yli puolet hilpariyksiköstä ja sentinelin tai kaksi.
Marc menee tilttiin kun hevit lähestyvät issyriaa ja pakittaa taaksepäin. Hyperion ihmettelee 3" liikettään ja valuu johonkin tekemättä mitään, Chimera kävelee eteenpäin ja ottaa counterchargen naamaansa kaatuen siihen.
Omalla vuorollani TEP murhaa loput infantrystä, ja Axis alkaa juosta kohti lippua, yksi Inverter huitoo Chimeran rikki ja jotain hajapinnoja Hyperioniin.
Marcilla on kelloa huomattavasti alle 5 minuuttia vuoron alkaessa, joten Issy kävelee, castaa spellit ja velocityää itsensä lipulle ja aloittaa scoraamisen, mutta jäljellä on vain Issy ja Hyperion. Tästä eteenpäin syötän vuorossa yhden napin hyperionille siten että contestaan lippua ja varmistan, että pystyn aina seuraavalla vuorolla pääsemään takaisin contestaamaan jota Marc ei pysty tekemään. Peli päättyy Marcin kellon loputtua tilanteessa Axis 4 CP - Issyria 3 CP.
Hemmetin tiukka matsi josta jäi ihan hyvä fiilis voitosta, kun sai pelattua vaikean matsin voitoksi. Tiimikin voittaa, ja murhataan Vermeer 5-0.

Peli 3, Russian Bears ja Bogdan Novikov, circle. Vastassa eBaldru tai Wurmwood joten Axiksella mennään. Skenuna Outlast. Peli ratkeaa siihen, että tuntemattomasta syystä päätän spray-ranged attackien ohittavan submerged modelien targettaamisen, ja fiittaan huonon fiitin saadakseni pois Wrong-Eyen. Ei toiminut. Tilttaan täysin, en saa mitään järkevää aikaan, ja häviän pelin suhteellisen nopeasti 0-5 skenuun.
Mielestäni ihan pelattava matsi, mutta kombinaatio huonosta fiitistä ja siitä, etten saakkaan star-crossedia pois heitti oman pelini niin pois raiteiltaan etten saanut mitään aikaan koko pelissä. Russien Bears näyttää meille kaapin paikan ja pieksee meidät 0-5.

Peli 4, Greece Prime ja vastaan asettuu....Convergence of cyriss. Vastassa Lucant tuplatepillä tai Aurora ja jotain joten päättelen Auroran olevan träp ja tiputan Axiksen. Skenuna Extraction ja Giannis Agoras voittaa heiton valiten puolen, ja päästää minut menemään ensin. Giannis depoaa TEPit eri puolille pöytää joten jaan linjat siten, että 2 inverteriä vasemmalle ja oikealle Inverter iron aggressionilla jonka kaverina TEP. Kaikki juoksevat.
Giannis mittaa taitavasti 15" TEPistä ja juoksee omansa siihen. Kaksi dongilaattoria ja yksi Cipher keskellä bunkkeroituvat Lucantin kanssa. Kävelen eteenpäin ja TEP ampuu jotain sälää sisään oikealla reunalla olevaan cipheriin. Muuten juoksen inverterit 10,5" päähän TEPeistä, etteivät ne pääse aimaamaan. Giannis aloittaa vuoronsa menemällä eteenpäin, fiittaamalla ja TEPit ampuvat jakkeihin todella lujaa, rikkomatta kuitenkaan yhtään. Muuten Lucant ja hevit vaan lojuvat yli 4" päässä molemmista lipuista.
Omalla vuorollani Axis antaa 3 focusta suoraan iron aggression jakille, corollary antaa 3 toisen reunan kauemmalle dongikselle. Axis aktivoituu ja kävelee ja fiittaa kaiken Lucantilta, long story short molemmat TEPit nurin ja oma TEP jauhaa kahta Lucantin heviä. Aloitan scoraamisen oikealla, 1-0. Giannis häkeltyy huomattavasti fiitistäni ja mikään ei hyökkää oikein mihinkään, contestaa yksinäisellä papilla. Huomaan pelin luonteen ja allokoin vastaavalla tavalla, TEP jauhaa kahta heviä rikkoen Cipherin (lähin jakki oikeasta lipusta) ja omat hevini ryntäävät sisään tehden jotain vahinkoa ja estäen liikkumista. Menen jo 2-0. Giannis kävelee tasan 4" päähän vasemmasta lipusta ja rikkoo minulta 3 heviä joka hieman alkaa pelottamaan pelin menettämisenä, mutta antaa scorata jo 3-0 oikealla. Omalla vuorollani ei allokointeja, pelin MVP TEP ampuu objektiivin ja soolo pysyy lipussa joten 5-0.
Tiimikin voittaa rundin, joten päästään jatkamaan 2-2 tasatilanteesta kohti toisiksi viimeistä rundia. Pelkäsin ko. matsia huomattavan paljon enemmän kuin se oikeasti aiheutti vaikeuksia pelissä, varsinkin tuollaisessa skenussa.

Peli5, Ireland Ceol ja niskaan saadaan peikkoveret. Skenuna Take and Hold. Kaverilla listoina Doomy2 ja Madde2, joten pakko tiputtaa Axis kun se Doomy sieltä kuitenkin tulee. Niinkuin tulikin. Conor Burnell voittaa aloituksen ja menee ensin. Taas pöydän keskellä on kiva obstruktion estämässä Gargossaalien juttuja. Kaikki juoksee ahistavalla tavalla eteenpäin, MK etunenässä. Omalla vuorollani jään TEPillä juuri yli 15" päähän Rökistä, ja juoksen baittina molemmat conservaattorit chargethreatille mountain kingistä. Axis on castannyt Onslaughtin ja Iron aggressionin ja kävelee taaksepäin kun 15" chargaava MK assaultilla ja killshotilla pelottaa. Conor nauraa mulle aika paljon.
Trollivuorolla Doomy toteaa ettei uskalla mennä lipulle koska muuten TEP voi kävellä ampumaan joka pelottaa. MK rushataan ja se chargeaa toisen conservaattorin, ja lopputulemana toisen ja toinen on umpitohjona. Doomy kuitenkin heittää kaksi primal shockia läpi ja tappaa conservaattorin. Hieno kuha-ansa toimi loistavasti! Rök kävelee MK:n taakse, tasan 10,5 päähän kolmannesta inverteristä, jolla on iron aggression.
Omalla vuorollani Axis fiittaa kaikki omat romut ja chargeaa sisään killboxiin (jäi ainakin 0,1" varaa olla takanapäin) TEP ampuu kingiin sisälle varmaan 25 boksia, ja ensimmäisen inverterin jälkeen MK:lla on jäljellä kymmenkunta boksia. Toinen on saanut täydet focukset induktiolla ja se jauhaa kingin tohjoksi, tappaa 3 whelpiä ja induktoi kaiken viimeiselle dongilaattorille. Enkelit tappavat 2 välissä olevaa whelpiä ja repositioivat pois tieltä. Vika dongilaattori chargaa rökin ja lyö p+s22 KD laakin...ohi. Kolmella nopalla silmäluvuksi yhteensä 4. Rök jää 6 boksiin lopuilla lyönneillä.
Conor tappaa Rökillä inverterin ja yrittää overtakettaa ulos 9" päähän jäljellä olevista invertereistä. Ei onnistu. Doomy aktivoituu ja primaloi Direbomberin joka on heitellyt pääasiassa kakkaa seinille koko matsi, ainoana tekona tappanut yhden enkelin. Axer juoksee blokkaamaan linjan Rökiin, ja Conor ilme valahtaa valkoiseksi tajutessaan axerin juoksun loputtua että 2 inverteriä counter-chargeavat sen, toinen KD-aseella toinen sillä toisella aseella. Bomber joutuu ottamaan chargetargetikseen enkelin ja overtakella pääsee kiinni inverteriin, mutta ei pysty rikkomaan sitä. Induction node eli cortex kuitenkin lahoaa ja papit ovat yli 5" päässä. Omalla vuorollani Axis allokoi siten että corollary pääsee täysiin, kävelee 6"päähän dongiksesta ja iron aggressoi sen. Rikottu inverter liikku vähän pysyen meleessä bomberin kanssa ja lopettaa axerin kärsimykset. Toinen inverter chargeaa Rökin ja tappaa sen, heittää muutaman irtopinnan bomberiin. Papit juoksevat 5" päähän ropotista ja yksi base-to-baseen Bomberin kanssa päästen kyseenalaiseen kunniaan joutuakseen frenzyn targetiksi.
Doomy toteaa että peli on hävitty, ja fiittaa chargetakseen TEPin rikki mutta mokaa.
Omalla vuorollani kävelen lippuun ja alan scoraamaan, tapan bomberin ja toinen dongis tappaa muutaman kaverin stemuyksiköstä. Scorailen pelin loppuun ja voitan 5-0.
Hyvä peli multa, olin pelannut vähän vastaavan matsin joten tiesin suunnilleen miten pitää pelata. Kovempana temppuna meidän tiimi biittaa Ireland Ceolin ja päästään viimeiselle rundille tilanteessa 3-2.

Peli 6. Vastaan asettuvat rakkaat veriviholliset, Swedish Dynamite. Lahjon Rickardia kaljalla ennen peliä joka lupaa hävitä meille mutta syö sanansa. Kiitti. Vastaani saan Dennis Korzunin, josta olen varma että on internet superstar mutta ei myönnä mitään. Vastaan peikot ja joko Madrak2 tai pBorga. Axis menee. Borgalla listassa MK, Axer, Pyretroll, Bouncer ja tuplafire-eaterit, felcaller soolo ja jotain muuta stemun lisäksi. Dennis voittaa skenussa "Entrenched" nopanheiton ja menee ensiksi. Kaikki juoksee eteenpäin. Omalla vuorollani castaan itseni tyhjiin ja menen eteenpäin ja laitan taas molemmat conservaattorit eteen ja pelkään pirusti MK:n assasinaatiota vuorolla 2A koska olen tyhjissä. Sitä ei kuitenkaan tapahdu. Dennis menee eteenpäin ja keskittyy ampumaan MK:lla mua rikkomatta mitään. Oma vuoro alkaa, Axis kävelee eteenpäin ja fiittaa kaikki pedot max-rangella siten, että Borgaan jää melkein 10" väliä. TEP ampuu kingiä ja pistää hyvin lämää sisään, yksi Conservator chargaa kingin joka on reippaasti alle puolissa bokseissa sen jälkeen. Muut hevit chargeilevat sooloja ja fire-eatereita rikki, sekä myös listan ainoan Axerin joka on ainoa helpotus Borgalle ja kavereille fiitissä. Vuoron lopussa huomataan että mä olen pelannut kello paussilla, koska vessaan tuli kiire, ja sovitaan Dennisin kanssa että kerron siistejä tarinoita sille reilun vartin siinä. Aito kiirastuli Dennikselle. Dennis lyö kellon päälle ja aloittaa vuoronsa ja miettii 15min assassinaatiota jota ei uskalla eikä kykene kuitenkaan lähteä toteuttamaan. Kingi syö kiljoona whelpiä ja saa 11 boksia takaisin, ja ottaa vaparin yhdeltä conservaattorilta joka tietenkin lyö sisään 14 pinnaa. Sitten kingi murjoo tämän hevin paskaksi, muuten ei tapahdu oikein mitään. Toinenkin conservator hakattiin jollain tasolla rikki. Soolot ja fire-eaterit kävelevät ja kikkailevat edessä, ensimmäisenä keg-carrier joten counter-charget murhaavat tosipaljon juttuja ja MK on taas ainakin 3:n hevin thretissä. Omalla vuorollani Axis vaan kämppää, TEP ampuu kingiä ja Inverter chargeaa sen ja bouncerin hengiltä, ja muuten vaan clearaan nappeja mitä voin. Oman vuoronsa aluksi Borga saa spesiaalivengeancensa keg-carrierista ja rikkoo toisen conservaattorin mutta ottaa samalla counter-chargen naamaan, harmi että KD ase oli käytettynä. SItten Dennis toteaa tilanteen mahdottomaksi ja luovuttaa.

Hemmetin tyly peli Dennikselle, mulle huippumatsi. Jutellaan siinä eestaas ja heitellään läppää, ja lopuksi Dennis ilmottaa että mä olen nyt kill-listillä, eli en uskalla lähteä enää koskaan Ruotsiin. Tiimi häviää valitettavasti kun Tumella loppuu noppa kesken ja Rickard ei suostunutkaan lahjottavaksi.

Oma lopputulos 5-1 oli huomattavasti kovempi tulos kun mitä uskalsin ikinä toivoa. Jokaikinen sälli jota vastaan pelasin piti huolen että omat pelit olivat siistejä ja ei mitään epäselvää. Myös oman tiimin HUOMATTAVA sijoitus yli puolenvälin (32/64) oli hienoinen yllätys. Kiitos koko konkkaronkalle matkaseurasta, ja toivottavasti pääsen ensivuonnakin tiimeihin edustamaan Suomea näissä kinkereissä.EDIT: Lisätty kuva huumorisyistä
EDIT2: Vaihdetaan Pete Croft Conor Burnelliin niin saadaan oikea vastustaja paikalle
Viimeksi muokannut Inexis, Pe 30.09.2016 07:45. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Warmachine & Hordes ranking: http://ordoaboensis.fi/wmh-ranking

Avatar
GreenMeanie
Viestit: 1349
Liittynyt: To 03.10.2002 15:57

Re: Cocci tanassa MK3

Viesti Kirjoittaja GreenMeanie » Ke 28.09.2016 13:38

Tosi kova tulos ja vielä aika hyviäkin pelaajia vastaan! Kiitti rapsakoista!
Tanan kirjoitti:olihan se hiukka pöljää kun synkkää käärinliinaa pystyi levittämään takapuolesta.

Avatar
Prkl
Viestit: 3697
Liittynyt: Pe 30.05.2003 13:05
Paikkakunta: Esboo

Re: Cocci tanassa MK3

Viesti Kirjoittaja Prkl » Ke 28.09.2016 13:50

Jaahas, voitit sit Dennisinkin. Se on siis se Ruotsalainen, joka useimmiten on finaalissa Weddingin kanssa. Oli jossain vaiheessa Ruotsin Ranking no 1. Tää vuosi on vissiin ollu sillä hiljasempi.

Well done ja hyvät rapsat!
“The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid.”

― Terry Pratchett, Monstrous Regiment

JArrow
Viestit: 1134
Liittynyt: Ke 17.01.2007 11:35

Re: Cocci tanassa MK3

Viesti Kirjoittaja JArrow » Ke 28.09.2016 14:34

Juteltiin Dennisin kanssa peikkometaa pelin jälkeen aika paljon ja se sano et ei oo oikeen löytäny vielä sopivaa röllilistaa. pBorkaa se on MK2 aikana pelannu vissiin paljon, mut se ei tainnu oikeen WTC:n perusteella olla kuitenkaan toimiva lista.

Avatar
Charad
Viestit: 823
Liittynyt: Su 25.02.2007 23:03
Paikkakunta: Helsinki

Re: Cocci tanassa MK3

Viesti Kirjoittaja Charad » Ke 28.09.2016 15:49

hyvät rapsat ja hyvä suoritus. :)
Rats keep running!

Der Dexter
Viestit: 3716
Liittynyt: To 22.08.2002 22:54
Paikkakunta: Leppävaara

Re: Cocci tanassa MK3

Viesti Kirjoittaja Der Dexter » Ke 28.09.2016 16:49

pitää varmaan treenaa enempi tollasten mestareiden kans, kun ei oma suoritustaso enää riitä...
Aliquando Insanire Iucundum Est

Avatar
Barricade
Viestit: 453
Liittynyt: Ke 26.03.2014 21:13
Paikkakunta: Turku

Re: Cocci tanassa MK3

Viesti Kirjoittaja Barricade » Ke 28.09.2016 16:57

Der Dexter kirjoitti:pitää varmaan treenaa enempi tollasten mestareiden kans, kun ei oma suoritustaso enää riitä...
Ah, harvinaislaatuisempia Wurmwood/Karchev kyyneleitä ;p

Kova veto on 5-1 tommosella vitsifaktiolla (?) ja hetkittäisistä laamailuista huolimatta Jontte hoiti kipparinhommatki kunnialla :) GJ!
Make love, not peace.

Der Dexter
Viestit: 3716
Liittynyt: To 22.08.2002 22:54
Paikkakunta: Leppävaara

Re: Cocci tanassa MK3

Viesti Kirjoittaja Der Dexter » Ke 28.09.2016 17:07

mitään kyyneleitä, pelkkää rutikuivaa faktaa =)

ja kait se pitää sit karsuun palata ja puskea vaan yli naapurista, kun ei tää taitopelaaminen näköjään oo mun juttu
Aliquando Insanire Iucundum Est

Strumffi
Viestit: 236
Liittynyt: Ti 26.02.2013 10:32

Re: Cocci tanassa MK3

Viesti Kirjoittaja Strumffi » Ke 28.09.2016 20:06

Kiitti Jontte rapsoista. Oli kyl kapteenin arvoista peliä!

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “PP: Armeijalistat”