Pakkosen Menoth opettelut.

Mikäli haluat palautetta ja kehitysideoita suunnitteilla olevaan armeijaasi, kirjoita listasi tänne. Voit myös antaa palautetta omista kokemuksistasi muille.
Avatar
Jackal
Viestit: 938
Liittynyt: Ke 24.08.2005 09:42
Paikkakunta: Tampere

Pakkosen Menoth opettelut.

Viesti Kirjoittaja Jackal » Ma 02.01.2017 19:01

Tervehdys hyvät ihmiset satuin ostamaan Dahlmannin menothit pois ja näin tuli alotettua menoth jota oon harkinnu jo kaks edikkaa. Ensimäiseksi Casteriksi valikoitui suhteellisen helposti High Reclaimer ilmeisistä syistä.

War Room Army

Protectorate of Menoth - The high reclaimer

Theme: No Theme Selected
75 / 75 Army


The High Reclaimer - WJ: +32
- Hierophant - PC: 3
- Reckoner - PC: 16 (Battlegroup Points Used: 16)
- Reckoner - PC: 16 (Battlegroup Points Used: 16)

Wrack - PC: 1
High Paladin Dartan Vilmon - PC: 6
Wrack - PC: 1
Wrack - PC: 1

Choir of Menoth - Leader & 3 Grunts: 4
Idrian Skirmishers - Leader & 9 Grunts: 15
- Idrian Skirmisher Chieftain & Guide - Chieftain & Guide: 5
Knights Exemplar - Leader & 5 Grunts: 9
- Knights Exemplar Officer - PC: 5
Knights Exemplar - Leader & 5 Grunts: 9
- Knights Exemplar Officer - PC: 5
Temple Flameguard - Leader & 9 Grunts: 11

Siinä olisi ensimmäinen versio listtasta, jolla tuli myös pelattua Jaatisen villen kromack2 cirkleä vastaan kromakki oli tuonut mukanaan gethorixsin, feralin, stalkkerin, riphorn pukin, wilder, swamp gobberit, blackd soolo ja täys tharn ravager yksikkö Ca:lla. Ja tehtäväksi valikoitui Recon.
Jaatinen pääsi menemään ensin ja mä valitsin puolen jolla ei ollut metsää depon edessä, kun pathfinderia ei löytynyt kuin inkkarlta.

Odotetusti Jaatinen etenee suht agressiivisesti skenu alueen rajoille ja pistää upkeeinsä päälle. Oma vuorolla heitän Hand of fate:in inkkarekhin joiden pray on ravagereissa. Ikävä kyllä ravagerit istuskelee tukevasti metsässä joten en uskalla lähteä ammuskelemaan niitä, vaan koitan kalastella feralia neljästä combo hyökkäyksestä yksi osuu ja tekee pari pojoa vahinkoa. Jaatinen ei kuitenkaan tule hyperagressivella eteenpäin reconereiden kantamalle, harmi loput armeijasta siis etenee suht varovaisesti parempiin asemii paitsi flameguardit jotka juoksevat täysiä eteenpäin.

Jaatinen feattaa defenssiivisesti ja puskee suoraan eteenpäin todella agressvisesti, samalla heittäen parit spellit feralista inkkariin mutta ohihan ne molemmat menee. Ravagereist pari juoksee ottamaan inkkareiden eturivin kiinni ja loput ja etsmään hyvää paikkaa hyödyntää meleetä joka on varmasti alkamaassa seuraavalla vuorolla.

Upkeeppaan Hand of fatein ja indirianit pistää ravagereista suurimman osan nippuun lähistelemällä ja ampumalla. Flameguardit chargaa riphornin ja yksi juoksee estämään ghetton liikkeitä. Riphorni ottaa pari pinnaa vahinkoa. Kuoro aktivoituu ja antaa batlet molemmille jaskoille yksi hyypiö kävelee Reclaimerin losiin. Recla hierophantin avustuksella päästää kuoroilian tuskistaan ja antaa jackeille focukset. Mietin hetken aikaa pitäisikö laskea pilviä mutta päätän camppaa 4 focusta. Toinen Exampler knigth yksikkö aktivoituu ja cahrgeilee riphornia ja feralia fiksuna miehenä en mittaillut ensin ja vain yksi ritari pääsee lyömään riphornia ja kukaan ei pääse lyömään feralia. Noh aika pistää jakit sisään ensimmäinen recconer kävelee hukan viereen ja huitaseen kaksi osuma boosattua iskua sisään ja tekee hieman yli keskiarvon vahinkoa. Toinen joutuu jo chargamaan päästäkseen sisään ja boostaa osuman ja saa sisään hyvän määrän vahinkoa, mutta hukka elää. Eipä mitään hukka noin 5 päässä casteristä noh vilmon viimeistelee pow14 WM mat tarpeeksi ei paniikkia... paitsi että miehen melasta on lähteny täys tuuma :( ei siis viimeistellä hukkaa. Noh vilmon kävelee hukan ja reclan väliin ja laittaa +5arm stanssinsa päälle.

Jaatinen toteaa että siellä olis high recla 11 päässä gethosta hups. Noh onneksi välissä on puoli miljoonaa jätkää ei se getho sieltä perille asti pääse. Paitsi että yhtä feral trampela, paria pukki lyöntiä ja kromakin omaa melee yöntiä myöhemmin Getho on vapaana ja linja puhdas. Ja sieltähän se primaloitu murderous ghetto heilahtaa noh koska vilmoni (josta aikaisemmin meni hunters mark ohi) seisoo välissä ei ghetto saa käpälää kantamalle. GGWP Noh 3 hyökkäystä myöhemmin tilanne on että osuma rolli on jo tullut nyt tarvii vaan heittää 4 kahdella nopalla ja recla kupsahtaa. 1 ja kirkko seinän ja pöydän vällissä paha enteisesti 2 päälimmäisenä, kirkko rollataan uudestaan ja 2. Recla elää yhdellä hiparilla ja 13:sta sielulla.

Okeit tätä en odottanut noh tiputan hand of fatein . Recla aktivoituu healaa 10 feattaa 7 jätkää takaisin joista 3 Examplereita jäljellä olevien susien ja riphornin selkään. Ja muuntaa taas yhden kuoropojan focukseksi jaakoille ja castaa hand of faten Kiukkuiseen examplar ryhmään. Nopeasta virsi kaunis kolme hevyä katoaa pöydältä ja Jaatisella on Kromak kaksi gobberia ja black glad.

Jaatinn toteaa että nyt on vähän työkaut vähissä. Ja sen jälkeen chargeaakin kromakin sisään tappaen 3 ritaria ja vähiin käyneet flameguardit yhtä vajaaksi gobberit juoksee muuriksi isäntänsä eteen ja black glad druideilee sivummalla.

Flame guard chargaa gobberin hengiltä ja inkkarit ampuu kromakin.


Siitä eka peli menothilla.

PS. pahoittelen kaikkia hirveitä kirjoitus virheitä tabletilla on yllättävän vaikea saada kunnollista teksitä aikaiseksi
The meaning of peace is the absence of opposition to socialism.
-Karl Marx

Palaa sivulle “PP: Armeijalistat”