Make Trolls Great Again

Mikäli haluat palautetta ja kehitysideoita suunnitteilla olevaan armeijaasi, kirjoita listasi tänne. Voit myös antaa palautetta omista kokemuksistasi muille.
JArrow
Viestit: 1133
Liittynyt: Ke 17.01.2007 11:35

Make Trolls Great Again

Viesti Kirjoittaja JArrow » Ma 16.10.2017 11:36

Kirjoitellaan taas pitkästä aikaa vähän kokemuksia peikoista MK3. Nyt turnausformaattina oli Champion, johon rölleillä oli varsin hyvä casterivalikoima tarjolla: Ragnor, Calandra, Doomis2 ja Grissel2. Lisäksi omana listalukkona halusin pelata kaikkia kolmea kuningasta, joten toisen casterin pitää osata ajaa kahta kuningasta (koska kaikkia kolmea ei saa yhteen listaan). Listapariksi valikoitui siten:

Trollbloods Army - 74 / 75 points
[Theme] The Power of Dhunia

(Ragnor 1) Ragnor Skysplitter, The Runemaster [+30]
- Mountain King [36]
- Sea King [42]
- Troll Axer [10]
- Trollkin Runebearer [0(4)]
Lanyssa Ryssyl, Nyss Sorceress [4]
Northkin Shaman [0(4)]
Troll Whelps [0(4)]
Krielstone Bearer & Stone Scribes (max) [9]
- Stone Scribe Elder [3]

Trollbloods Army - 75 / 75 points
[Theme] Band of Heroes

(Grissel 2) Grissel Bloodsong, Marshal of the Kriels [+27]
- Dire Troll Bomber [19]
- Glacier King [35]
Fell Caller Hero [0(5)]
Trollkin Champion Hero [0(5)]
Krielstone Bearer & Stone Scribes (min) [6]
- Stone Scribe Elder [3]
Trollkin Champions (max) [17]
- Skaldi Bonehammer [5]
Trollkin Warders (max) [17]

Doomis2 jäi pois, koska doomikset ovat vain liian heikkoja minun makuun, joten Ragnor valikoitui ajamaan kahta kuningasta. Listassa oli aluksi axerin ja lanyssan tilalta EDBT, mutta testipelien ja Tatun kanssa käydyn metan kautta panostettiin keston sijasta kantamaan.
Grissel taas oli alusta asti selvä ja nykyään minun luotto lista. Jos championit halpenee erratan myötä pinnalla, niin voi olla että GK vaihtuu MK:hon, mutta kyllä tossa jääkinkussa on puolensa. Olen pelannut myös vastaavaa lista bomber-bomber-mauler battlegroupilla, joka toimii myös tosi kivasti.

1. peli Tuomas Toimela/ cryx - Recon 2
Ghost fleat ja Infermal machines tarjolla, otan Ragnorin ja Tume ottaa aspy3/inferman machines, koska ei jaksa grindata ghost fleattiä kun ei ole pakko. Saan aloittaa ja juoksen kunikaat rushin kanssa eteen. Vastapalloon tume tappaa omaa lippua kyttäävän sorsan. 2 kanaa suojelee kräksää, mutta tume unohtaa bulldozen.
Tokalla vuorolla lanyssa heittaa hunter's markin kanasta ohi, joten joudun antamaa seakingille rushin. Pow 23 ei riitä, vaan kräksälle jää 12p, mutta 4" reachi osoittaa tehonsa, kun sillä saa kierrettyä stars crossedin, unyeldingin ja ashen vailin. MK menee toiselle alueelle ja featti päälle. Tume ei saa vastapalloon seakingiä rikki, mutta saa kingin jumiin ja cryx saa buffit kantamalle.
Stars crossedissa 6-to-hit on vaikea ja saan hädin tuskin kräksän rikki (kun en muistanut heittää ragea). Toisella puolella MK painii slayerin kanssa ja axer keskellä, mutta en saa skorattu. Tume tappaa vastapalloon seakingin, ottaa toisen zonen haltuun ja rupeaa skoraamaan.
MK painii ashen vail inflictorin kanssa ja hukkaan yhden tärkeän vuoron, kun taas tume ottaa toisen sivustan haltuun ja menee 4-0 johtoon. Seuraavalla vuorolla saan pakan taas kasaan, MK clearaa toisen zonen ja tuhoaa obon ja saan skenupelin kiinni. Napit alkaa kuitenkin loppua. Snäppis tappaa MK:n ja peli alkaa olla pelattu, kun ragnor ei pääse pellon yli tekemään mitään. Lopulta Tume voittaa 7. vuorolla 12-10.

2. Lauri Sulkava / circle - Standoff
Kaya3 ja Morvahva, joten otan Grisselin. Tätä peliä on tullut Tuukan kanssa harjoiteltua, joten tiedän miten circle petoja pitää käsitellä. 3 Huntermarkkia vastaan on turha yrittää estää alphaa, joten katson ettei GK:hon pääse kuin yksi susi kiinni. Feral kuitenkin heittää kuin eläin ja one-roundaa GK:n ja sprinttaa keskellä mun etulinjaa. Kaya jää objektiven taakse 2 kämpissä. Champat ja warderit tappaa feralin, Grissel ampuu Kayan maahan, feattaa pois ja bomberi viimeistelee. Kayan pitäisi kuolla 2 boostattuun kutiin, joten yksi kuti jää varaa missata tai heittää huonosti damaa, mutta ei Grisselin olisi pitänyt kuolla, vaikka assasinaatio ei olisikaan onnistunut.

3. Tuukka Kallas / cirlce -Spread the net
Alkuasetelmalta edellisen pelin toisinto, mutta Tuukka vakuutti ettei anna Grisselin ampua Kayaa. Tuukka saa hyvän rubblen keskelle kenttää ja pysyy siellä melkein koko pelin. GK keskelle, warderit toiselle sivulle ja champat toiselle. Fellcaller jää omalle lipulle. Keskellä pöytää on iso kivimuodostelma, joka jakaa peliä. Warderit ja champat painii pulujen ja koirien kanssa. Ensin mun featillä circle ei saa mitään damagea ja vastaavasti Kayan featissä en osu mihinkään. Lähdin myös hakemaan wrongeyetä grisselin sprayllä, mutta unohdin pulun dodgen ja targetti lähti pois. Onneksi tämä kävi kuitenkin ennen kuin vein grisselin keskelle kenttää. Stalkeri käy tappamassa fellcallerin lipulta joten Tuukka alkaa päästä skenussa edelle. Kaya käy tappamassa omaa lippuaan kontestoivan champpionin ja ei pääse sprintillä enää takaisin rubbleen. Näen tilaisuuden tulleen, vaikka kayalla on 3 kämppi. Grissel ampuu kayan maahan (toinen vasta osuu), bomber kuluttaa transferit ja GK viimeistelee. Olin vähällä mokata assasinaation tappamalla yhden koiran lisätransfereiksi, mutta en onneksi tehnyt riittävästi vahinkoa. Pitää vaan muistaa, ettei assasinaation aikana tehdä mitään ylimääräisiä tappoja.

4. Tatu Purhonen / circle -The Pitt 2
Tatulla myös Kaya3, mutta toisena listana Brädi. Koska skenuna vielä pitti, otan Ragnorin ja Tatu ottaa bradin. Oltiin pelattu sama peli juuri hetki sitten, mutta silloin kivillä oli str-errata käytössä. Nyt saatoin olla huoleti pikkukivien kohdalla ja varoa vain isoja. Pyöritään ympyrää ja Tatu siirtää toista laitaa pitävän sentry-stonen pois suojasta. MK heittää hyvin ja ampuu kiven pois ja aloitan skoraamisen. Seuraavalla vuorolla tyhjennän keskustan ja pidän toisen flänkin ja feattaan 3-1. Isot kivet ei pääse kuninkaisiin kiinni, joten Tatu pakittelee ja syöttää pari pientä kiveä zonelle. Seaking tuhoaa objektiven, runebearer osuu toiselle reunazonelle juosseeseen stonesheperiin hex-hammerilla ja axer ja MK tyhjentävät keskizonen. 6-1 skenuvoitto.

Marraskuussa sitten luvassa peikko-joulu ja toivottavasti sitä ennen jo pikkujoulu erratan myötä.

Avatar
Charad
Viestit: 822
Liittynyt: Su 25.02.2007 23:03
Paikkakunta: Helsinki

Re: Make Trolls Great Again

Viesti Kirjoittaja Charad » Ma 16.10.2017 12:32

Kiitos. Hyvät rapsat :)
Rats keep running!

Avatar
Inexis
Viestit: 484
Liittynyt: Ke 29.10.2003 16:31
Paikkakunta: Helsinki

Re: Make Trolls Great Again

Viesti Kirjoittaja Inexis » Ma 16.10.2017 14:57

Kiva nähdä jotain aktivaatiota ihmisiltä näiden rapsojen kanssa vaikka ovatkin pikkuturnauksesta. Hyvät peliplänit toimivat cryxiä lukuunottamatta vissiinkin mukavasti.
Warmachine & Hordes ranking: http://ordoaboensis.fi/wmh-ranking

Avatar
Veripallo
Viestit: 983
Liittynyt: To 05.10.2006 10:38

Re: Make Trolls Great Again

Viesti Kirjoittaja Veripallo » Ma 16.10.2017 19:00

Varsinainen kuninkaiden paluu! Kivat rapsat, kiitos kun kirjoitit :)
Hän on puhunut.

JArrow
Viestit: 1133
Liittynyt: Ke 17.01.2007 11:35

Re: Make Trolls Great Again

Viesti Kirjoittaja JArrow » Ti 17.10.2017 08:28

Inexis kirjoitti:
Ma 16.10.2017 14:57
Kiva nähdä jotain aktivaatiota ihmisiltä näiden rapsojen kanssa vaikka ovatkin pikkuturnauksesta. Hyvät peliplänit toimivat cryxiä lukuunottamatta vissiinkin mukavasti.
Pitää kirjottaa niistä turnauksista mihin pääsee. (Ja toisaalta onks suomessa tällä hetkellä muita kuin pikkuturnauksia?)
En mä kyllä oikeesti Tuukkaakaan vastaan osannu ainakaan Tuukan featti vuoroa pelata (ois esim voinu muistaa et GK:lla on stationary fistit ja mätkiä pari pulua pois tieltä) mut onneks Tuukka tarjos mahdollisuuden assasinaatioon. Pitäis vaan olla aikaa pelata enemmän. Mut nyt noitten ~5 pelin perusteella mitä oon ehtiny seakingiä pelata, ni on siin potentiaalia ja CID säännöt korjaa kyl siltä kaks suurinta ongelmaa eli korkean hinnan ja pyssyn rng8:n. Tuntuu jotenki absurdilta ammuskella colossilla rng8 pyssyllä kun melee on puolet siitä, vaikka se ihan hyvä pyssy onkin.

Avatar
Inexis
Viestit: 484
Liittynyt: Ke 29.10.2003 16:31
Paikkakunta: Helsinki

Re: Make Trolls Great Again

Viesti Kirjoittaja Inexis » Ti 17.10.2017 08:58

Juu, ja ei ollut tarkoitus antaa negatiivista palautetta liittyen turnauksen kokoon tai mitään. On vaan kiva nähdä edes pientä aktivoitumista lajin tiimoilta
Warmachine & Hordes ranking: http://ordoaboensis.fi/wmh-ranking

Avatar
Tanan
Viestit: 1887
Liittynyt: Ke 28.04.2004 14:10
Paikkakunta: Oulu

Re: Make Trolls Great Again

Viesti Kirjoittaja Tanan » Ti 17.10.2017 10:04

Näitä on aina kiva lueskella.

Itse varmaan vaihtaisin Fell Callerin Chronicleriin tuossa Grissel2 listassa, mutta tää ei olis ensimmäinen kerta kun oon asiasta eri mieltä peikkopelaajan kanssa.
Oulun Höyryliiga Ropeconissa (taas). Katso raportti ja kuvat!

JArrow
Viestit: 1133
Liittynyt: Ke 17.01.2007 11:35

Re: Make Trolls Great Again

Viesti Kirjoittaja JArrow » Ke 18.10.2017 08:15

Tanan kirjoitti:
Ti 17.10.2017 10:04
Näitä on aina kiva lueskella.

Itse varmaan vaihtaisin Fell Callerin Chronicleriin tuossa Grissel2 listassa, mutta tää ei olis ensimmäinen kerta kun oon asiasta eri mieltä peikkopelaajan kanssa.
Haluisitko valaista mitä Chronicler antaa parempaa kuin Fell caller, joka on about pelin paras support soolo (koska sillä on hyvien buffien lisäks vielä RAT6 spray ja 2 wm meleehyökkäystä)?

Avatar
Tanan
Viestit: 1887
Liittynyt: Ke 28.04.2004 14:10
Paikkakunta: Oulu

Re: Make Trolls Great Again

Viesti Kirjoittaja Tanan » Ke 18.10.2017 09:06

Fell caller on edelleen hyvä, mutta sen pitäminen yksistä parhaista support sooloista ei minusta pidä paikkaansa mk3:ssa. Fell callerin osakkeiden laskuun on pari syytä
- Osumabuffia tarvitsee vähemmän yleisen DEFin alentumisen takia. MAT7, kasa hyökkäyksiä ja grisselin KD huuto pitäisi kuitenkin riittää aika pitkälle.
- Maassa makoilu ohittaa toughin, eli maahan kaadettujen peikkojen tappaminen kannattaa priorisoida, toisin kuin MK2:ssa.

Tämä alentaa fell callerin lähinnä pathfinderin lähteeksi. Pathfinder on hyvä ominaisuus varsinkin warlockille, mutta voi hyvin olla että siitä ei ole joka matchupissa hyötyä. Tämän lisäksi yllättävän monelta peikkonappulalta (esim. championeilta) löytyy rajoitettu pathfinder.

Chronicler antaa vastaavasti concealmentin, josta on hyötyä lähes kaikkia vastustajia vastaan varsinkin Grissel2:lla pelattaessa*. Ehdollinen osuma ja vahinkobuffi ei varmaan mene myöskään hukkaan.

*Yhdessä Grissel2:sen kanssa Chronicler antaa championeille +4 DEF magiaa ja ampumista vastaan, joka alkaa lähestyä tasoa johon ei osuta varmasti. Vain eyeless sight, sprayt ja ghost shot ohittavat concealmentin. Esimerkiksi true sight ei ohita concealmenttiä.
Oulun Höyryliiga Ropeconissa (taas). Katso raportti ja kuvat!

JArrow
Viestit: 1133
Liittynyt: Ke 17.01.2007 11:35

Re: Make Trolls Great Again

Viesti Kirjoittaja JArrow » Ke 18.10.2017 09:53

Fell caller on edelleen hyvä, mutta sen pitäminen yksistä parhaista support sooloista ei minusta pidä paikkaansa mk3:ssa. Fell callerin osakkeiden laskuun on pari syytä
- Osumabuffia tarvitsee vähemmän yleisen DEFin alentumisen takia. MAT7, kasa hyökkäyksiä ja grisselin KD huuto pitäisi kuitenkin riittää aika pitkälle.
- Maassa makoilu ohittaa toughin, eli maahan kaadettujen peikkojen tappaminen kannattaa priorisoida, toisin kuin MK2:ssa.
Mä en tiedä Oulun metasta, mutta mä mieluummin osun warppisuteen kuin en osu. DEF14 on edelleen aika yleinen ja ei casterikaan joka paikkaan ehdi ja välillä haluu tehdä esim. tappaa jalkaväellä sen napin joka on just siinä, mihin casterin pitää liikkua / yltää meleellä siihen paikkaan. Warderit ja champat on B2B steady, joten ei sitä nostoa joo paljoa käytä muutenkaan.
Tämä alentaa fell callerin lähinnä pathfinderin lähteeksi. Pathfinder on hyvä ominaisuus varsinkin warlockille, mutta voi hyvin olla että siitä ei ole joka matchupissa hyötyä. Tämän lisäksi yllättävän monelta peikkonappulalta (esim. championeilta) löytyy rajoitettu pathfinder.
Joo, tämän takia pärjää just just yhdellä fell callerilla ja voi ottaa heron mukaan. IMO nykyisillä maastomäärillä pathfinder on vielä paljon tärkeämpi sääntö kuin MK2.
*Yhdessä Grissel2:sen kanssa Chronicler antaa championeille +4 DEF magiaa ja ampumista vastaan, joka alkaa lähestyä tasoa johon ei osuta varmasti. Vain eyeless sight, sprayt ja ghost shot ohittavat concealmentin. Esimerkiksi true sight ei ohita concealmenttiä.
GK jakaa jo consealmenttia, joten joo, nappien pitää olla sen lähellä et reunimmaisten medi-basejen välissä ei voi olla ku 11", mut aika iso alue se kuitenkin on. Ja sit pathfinderin kanssa tän saman consealmentin voi toki hakea sieltä metsästä.

Ja sit vielä se neljäs pointti jota jo tossa edellisessä sanoin, et chroniclerilla on yksi mat6 pow 11 meleehyökkäys kun fellcallerilla on 2 pow10 meleetä ja rat6 pow12 spray. Lisäksi 2 enemmän armia ja 3 boxia enemmän, joten kestää lipulla paremmin. Ja chronicler ei enää edes saa itse kertomaansa buffia.

Avatar
Tanan
Viestit: 1887
Liittynyt: Ke 28.04.2004 14:10
Paikkakunta: Oulu

Re: Make Trolls Great Again

Viesti Kirjoittaja Tanan » Ke 18.10.2017 12:47

Mää en itse oo pitänyt warppisusia mitenkään erityisen kovina nappuloina mk3:ssa. Kalliita ovat tehoihinsa nähden.

Olen samaa mieltä maaston määrästä ja sen vaikutuksesta pathfinderiin. Jos maastoa on paljon (ja usein on), niin pathfinder on arvokas ominaisuus. Fell Caller lyöntivoima on myös huippuluokkaa kuten mainitsit. Omien kokemuksieni mukaan huonon liikkumisen voi kuitenkin aika hyvin kompensoimalla lyömällä vain lujempaa ja kestämällä enemmän.

Voisko Champion Heron vaihtaa Chronicleriin?
Oulun Höyryliiga Ropeconissa (taas). Katso raportti ja kuvat!

JArrow
Viestit: 1133
Liittynyt: Ke 17.01.2007 11:35

Re: Make Trolls Great Again

Viesti Kirjoittaja JArrow » Ke 18.10.2017 16:05

Voisko Champion Heron vaihtaa Chronicleriin?
Haluisitko vähän avata vielä mikä sun fiksaation Chronicleriin on? Mun mielestä Chronicler on hyvä 1-woundisen infantryn kanssa, kuten vaikka fennien, mutta jotta champat sais siitä hyötyä pitäis olla mukana joku halpa peto jonka vois juoksuttaa tuomaan buffeja. Ja en ihan nää et bomber tai GK ois kumpakaan kovin halpa peto jonka vois juosta kiinni.

Avatar
Tanan
Viestit: 1887
Liittynyt: Ke 28.04.2004 14:10
Paikkakunta: Oulu

Re: Make Trolls Great Again

Viesti Kirjoittaja Tanan » To 19.10.2017 08:45

Chroniclerin pointti on tehdä enemmän lämää ja jakaa concealmenttiä. Osuma- ja vahinkobluffi toimii championeilla hyvin, koska ne tykkää olla vierekkäin (tarvii vähemmän petoja) ja niillä on monta hyökkäystä kuin täydellä fennblade yksiköllä.
Oulun Höyryliiga Ropeconissa (taas). Katso raportti ja kuvat!

JArrow
Viestit: 1133
Liittynyt: Ke 17.01.2007 11:35

Re: Make Trolls Great Again

Viesti Kirjoittaja JArrow » To 19.10.2017 10:40

Tanan kirjoitti:
To 19.10.2017 08:45
Chroniclerin pointti on tehdä enemmän lämää ja jakaa concealmenttiä. Osuma- ja vahinkobluffi toimii championeilla hyvin, koska ne tykkää olla vierekkäin (tarvii vähemmän petoja) ja niillä on monta hyökkäystä kuin täydellä fennblade yksiköllä.
Huomaa että oot kattonu chornicleria vaan paperilla etkä oo oikeesti pelannu sitä peikkojen liikenneruuhkaa. Ei sen pedon toimittaminen sinne samaan meleeseen oo kovin helppoa tai jos sen saa toimitettua, ni miksei sit vaan tapa sillä pedolla.

Mut laitetaan sulle sitten uuden erratan kunniaksi lista jossa chronicler on mukana ja sille on selkeä paikka:

Trollbloods Army - 75 / 75 points
[Theme] Band of Heroes

(Borka 1) Borka Kegslayer [+28]
- Dire Troll Mauler [15]
- Rok [19]
Fell Caller Hero [0(5)]
Stone Scribe Chronicler [4]
Wrong Eye [17]
Krielstone Bearer & Stone Scribes (min) [6]
- Stone Scribe Elder [3]
Trollkin Champions (max) [16]
- Skaldi Bonehammer [0(5)]
- Trollkin Sorcerer (1) [3]
Trollkin Fennblades (max) [15]
- Fennblade Officer and Drummer [5]

JArrow
Viestit: 1133
Liittynyt: Ke 17.01.2007 11:35

Re: Make Trolls Great Again

Viesti Kirjoittaja JArrow » Ti 29.05.2018 13:14

Vaasan Steam&Fury oli ja ensimmäinen turnausvoitto tuli kouraan. Eli Trolls Are Great Again!

Trollbloods Army - 75 / 75 points
[Theme] Kriel Company
[Grim 1] Grim Angus [+29]
- Sea King [36]
- Trollkin Runebearer [0(5)]
Braylen Wanderheart, Trollkin Outlaw [0(5)]
Feralgeist [2]
Krielstone Bearer & Stone Scribes (min) [6]
- Stone Scribe Elder [3]
Pummeler Crew [0(6)]
Pyg Lookouts (min) [7]
Hearthgut Hooch Hauler [18]
Trollkin War Wagon [16]
Trollkin War Wagon [16]
Specialists:
Northkin Raiders (max) [15]
- Trollkin Sorcerer (1) [3]

Trollbloods Army - 75 / 75 points
[Theme] Storm of the North
[Borka 2] Borka, Vengeance of the Rimeshaws [+27]
- Dire Troll Mauler [15]
- Earthborn Dire Troll [14]
- Pyre Troll [8]
- Trollkin Runebearer [0(5)]
Fell Caller Hero [0(5)]
Lanyssa Ryssyl, Nyss Sorceress [4]
Valka Curseborn, Chieftain of the North [0(6)]
Krielstone Bearer & Stone Scribes (min) [6]
- Northkin Elder [3]
Northkin Bear Handle & Battle Bears [10]
Northkin Bear Handle & Battle Bears [10]
Northkin Fire Eaters [7]
Northkin Fire Eaters [7]
Hearthgut Hooch Hauler [18]
Specialists:
Northkin Raiders (max) [15]
- Trollkin Sorcerer (1) [3]

Turnaukseen lähtiessä ajatus oli pelata pääasiassa Borkaa ja toivoa että kärryt pelottaisi pahimmat inffi-hordet pois jossa niitä vastaan ei tarvitsisi Borkalla pelata ja tavallaan tähän päästiinkin, vaikka kärryjä tulikin kaksi peliä ajettua. Pahimmat armor-spämmit saatiin dodgattua, mikä oli osasyy menestykseen, koska niitä vastaan olisi ollut vaikeuksia.

1. peli: Robin, from Sweden
Robin ottaa Nemo3:n ja minä otan Borkan. Skenu oli ehkä Breakdown ja Robin aloitti pelin juoksemalla kaiken kohti. Pelin luonne oli hyvin selvä ja jouduin ottamaan ekan vuoron Featin jotta pääsen etenemään. Muutenkin tässä pelissä featti on lähinnä stealth, joten sen säästäminen ei auta mitään. Etenen featin suojassaniin pitkälle kun pystyn. EDBT saa hyvän counterchargen storm calleriin (johon ei pääse edes kiinni) ja pääsee uhkaamaan dynamoa joka oli sillä vuorolla jo liikkunut. Muuten menetän fire-eattereitä. Seuraavalla vuorolla EDBT chargaa dynamon, mutta ei saa dymamoa hengiltä, koska lyö kahdesti ohi. HHH yrittää tappaa vielä dynamon, mutta sen seurauksena en saa toista zonea tyhjennettyä. Skoraan yhden pinnan ja annan vuoron. Nemo tulee all-in ja vapauttaa Dynamon heittämällä force hammerin EDBT:n joka lentää metsään mutta on edelleen HHH:n aurassa ja pysyy pystyssä. Arlan tulee antamaan focusta dynamolle, mutta välissä on pieni rako josta EDBT näkee Arlanin ja chargaa uudestaan Dynamon kanssa meleeseen. Kaikki pyssyt ampuu Borkaa ja dynamolle jää EDBT:n vaparin jälkeen vielä korteksi ja pyssy ehjäksi mutta Borka jää 2 pinnaan. Oli hilkulla etten olisi jättänyt Borkalle vain kahta furyä koska maulerilla oli 2 ja pyrellä 1, mutta onneksi pidin kuitenkin 3. Nemon kuolemaa ei koskaan pelattu.

2. peli: Jonne from Salo
Toinen cygnar heti perään, eli toinen Borka peli. Jonne ottaa Caine3:n ja tällä kertaa minä saan aloittaa juoksemalla kohti. Vähän tuli epäselvyyttä kun kysyin chargereitten threattiä ja Jonne luuli että kysyin cyclonen, joten HHH meni tuuman pidemmälle kuin olisi ollut tarpeen ja oli chargereitten kantamalla. Jonnen päätti featata, mutta chargerit ei riittäneet ja HHH jäi henkiin. Sen jälkeen mun jutut pääsi kiinni featillä ja peli alkoi olla taputeltu. Jonne yritti epätoivoisesti tappaa mun skenujohtoa ja otti jopa Cainella EDBT:n counterchargen naamaan, mutta ei saanut lanyssaa lipulta hengiltä. Seuraavalla vuorolla EDBT:n piti olla frenzyämättä Cainea hengiltä, Borkan piti kävellä ~0,5" sisälle skenuun ja maulerin tappaa squire. Skenu 5-0.

3. peli: Filip from Sweden
Lauantain vika peli ja vastaan Filipin Exulon. Filip oli ottanut mukaan vain yhden listan, mikä oli minun kannalta onni. Ossrym toisena listana olisi tehnyt ilkeän listakanan. Nyt otin Grimmin, vaikka vastassa oli ~3 kertaa niin paljon nappeja ja ~5 kertaa niin paljon työtä tekeviä nappeja kuin minulla. Filip aloittaa juoksemalla eteenpäin. En ihan osaa ajatella tupla-TK:n kantamaa ja tuon toisen kärryn liian lähelle, joten filip saa wreckerin siihen kiinni. Yksi peto ei kuitenkaan riitä vaan kärry jää henkiin. Wrecker on yli 12" seakingistä, joten lähden hakemaan siihen Bait the Lineä Grimmillä. En kuitankaan muista shiel guardia, joten kuti karkaa turhan kauas. Muistan kuitenkin että minulla on seakingin animus, jolla shielguard monstri hinautuu lähemmäs ja Sea King pääsee chargaamaan molemmat. Otan tässä kohtaa myös huonon featin, koska en vain uskalla tulla kovin pitkälle eteen. Seaking heittää hyvin ja poistaa molemmat monsterit. Pygit laidalla tekevät myös pitkän päivätyön ja ampuvat yhden drudge leaderin hengiltä. Filip unohtaa, että yksi monsterosity on featissä, joten käyttää napit väärin. Lisäksi heittää ihan uskomattamon huonosti (ehkä ~6 1-1 heittoa vuoron aikana), joten toisen laidan kärry jää henkiin. HHH kuolee keskeltä kenttää. Ilman kärryä peli olisi ollut tiukka, mutta nyt saan lanattua melkeins kaikki napit pois. FIlip yrittää vielä epätoivoista assasinaatiota chargaamalla ET:llä seakingin täyteen furyyn, mutta Grim aidan takana on liian kova pala osua.

...

JArrow
Viestit: 1133
Liittynyt: Ke 17.01.2007 11:35

Re: Make Trolls Great Again

Viesti Kirjoittaja JArrow » Ti 29.05.2018 14:47

...

Viime vuonna olin Vaasan ekan päivän jälkeen niin ikään täysissä voitoissa, mutta sunnuntai toi mahalaskun ja 2 tappiota. Näin ollen otin itselleni tavoitteen sunnuntaille, että en häviä molempia pelejä.

4. peli: Kuhan
Kolmas ruottari vastaan skornella. Olin varma että Kuhan pelaa Rashethia tupla-animantraxilla, mutta Kuhan ainakin esittää epätietoista. Päätyy kuitenkin lopulta pelaamaan sitä. Kuhan yllättyy kun depoan toiset karhut ja uudestaan, kun niillä onkin prowl, mutta pitää omat napit tiukasti ulkona 13" reunasta. Pari ekaa vuoroa juostaan. Toinen animantrax rikkoo HHH:n ja kun se repoaa poispäin, ota EDBT:lla counterchargen keskelle kenttää. Kuhan joutuu muuttamaan suunnitelmiaan kesken vuoron ja muunmuassa tuhoamaan oman objektiivinsa, jotta saa toisen turtlen tappamaan EDBT:n. EDBT kuolee, mutta nyt molemmat turtlet ovat keskellä kenttää, joskin Rashethin featissä. Skenu (Reckon 2) 2-2. Borka tappaa sen turtlen, jota HHH ja EDBT pehmittivät edellisellä vuorolla ja Hunter's markin turvin Mauler ja yksi karhu tappavat toisen. Otan skenujohdon omalla lipulla 3-2. Kuhan miettii assasinaation ja atrition välillä ja ottaa suuntaa antavan Krea-kudin metsässää olevaan Borkaan, mutta ampuu ohi. Tämän jälkeen Kuhan yrittää poistaa mahdollisimman paljon nappeja, mutta ei tarpeeksi. Oman lipun turvin 4-2 skenujohtoon. Fell Caller tappaa Extollerin lipulta, karhu tappaa kontestoivan piiskan ja Borka tappaa Krean zonen nurkalta ja repoaa dominoimaan vastustajan lippua. 7-2 skenuvoitto.

5. peli: Tuomas from cryx
Oltiin pari viikkoa aikaisemmin kerholla mietitty Ghost Fleet-Grim peliä ja todettu, että se on ihan kauhea peli molemmille, joten jätimme sen silloin pelaamatta. Ghost fleet tarvitsee 80 chargea per kärry ja toisaalta kärryt en ehdi poistaa kaikkia revenentteja. Näin ollen Tume ottaakin banet, joilla riittää voima kärryjen rikkomiseen. Skenu on Standoff, joka on Grimmelle hyvä skenu, joskaan en itsekään sitä ihan vielä tajua. Käytän ensimmäistä kertaan spesialisteja ja vaihdan HHH:n raidereihin.
Banet aloittaa ja juoksee eteenpäin. Kärryt etenee vastapalloon nopeasti ja ottavat banejen antaman tilan haltuun. Banetkaan eivät halua tulla vielä kärryjen tapattavaksi, joten pääarmeija jää omalle zonelle ja pari ritarikolmiota tulee keskemmälle. Wraith engine jää keskelle obon taakse jakamaan armoria. Tässä vaiheessa alan tajuta miltä cryx pelaajista on tuntunut. Grim chargaa keskelle kenttää, feattaa koko banearmeijan ja kämppää 4. Raiderit joutuu kiertämään skattereita, joten ne vain juoksevat. Kärryt chargaavat tappamaan etummaiset banet ja ampuvat pyssyt takalinjaan. Toinen kärry menee contestoimaan Tuomaksen zonea, turvaan heveiltä ja baneilta jotka threttaa 3". Seaking ja pummeler antavat tulitukea. 1-0 skenujohto. Tuomas käytännössä forfeittaa oman vuoronsa, koska kaikkien nappien SPD on 2 tai 3. Koska skoraan varmasti sen vuorolla 2-0 ja omallani helposti 3 lisää, Tuomas yrittää epätoivoista assasinaatiota. 2 pyssyä, 3 laaseria ja 4 furyä metsässä olevalla Grimmillä ei ole hyvä yhdistelmä. Seaking kävelee obon viereen ja laittaa pinon furyä itselleen ja raiderit kävelee zonelle -> 5-0.

Avatar
Veripallo
Viestit: 983
Liittynyt: To 05.10.2006 10:38

Re: Make Trolls Great Again

Viesti Kirjoittaja Veripallo » Ma 04.06.2018 14:25

Hyvät rapsat ja vikaa kahta matsia oli ilo seurata vierestä kun oma turnaus meni vähän pöydän alle :) Onneksi olkoon voitosta. Counter charge skornea vastaan oli makea siirto ja ruotsalaisen tilttaamisen seuraaminen oli päivän parasta viihdettä.
Hän on puhunut.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “PP: Armeijalistat”