Ohje: Kuinka saada palautetta listoille

Mikäli haluat palautetta ja kehitysideoita suunnitteilla olevaan armeijaasi, kirjoita listasi tänne. Voit myös antaa palautetta omista kokemuksistasi muille.
Lukkimus
Viestit: 413
Liittynyt: To 13.04.2006 18:40
Paikkakunta: Helsinki

Ohje: Kuinka saada palautetta listoille

Viesti Kirjoittaja Lukkimus » Ke 23.05.2018 15:21

Moi,

kaikki haluaa jossai välissä palautetta listoilleen. Suurimman osan ajasta siihen kelpaa pelatut pelit sekä pelikaverit ja heidän fiiliksensä pelin jälkeen, mutta hetken kuluttua sitä kaipaa kylmän viiltävää ja repivää analyysia, sellaista jota vain anonymiteetin suojista annetaan. Tämän kuitenkin eroaa hieman kaverien, niin oikeiden kuin pään sisäisten, kanssa käydyistä keskusteluista siten että analyysin antajalla ei ole hirveästi kontekstia mitä lista oikeastaan tekee. Ja vaikka olisi, voi joku kriittinen interaktio puuttua. Siksi päätin tehdä kevyen kenttäohjeen mitä noudattaa listoja tänne osiolle lähetellessä. Jos haluat palautetta listaparille, niin laita samaan syssyyn molemmat listat.Mikä listan rooli on? Onko sille paria?
Eli onko lista pääasiassa pelaamasi lista, ainoa listasi tällä hetkellä vai onko se tehty tukemaan jumalallista ykköslistaasi?? Onko se olemassa vain staattisenä savuverhona hämäämässä vastustajaasi listavalinnassa? Mitä lista tyyppejä vastaan tämä on hyvä?

Mikä listan perusidea on?
Eli miten olet ollut pelaavinasi listaasi tai luulet että se pelaa? Mikä siellä tekee työtä ja miksi tietyt yksiköt soolot ovat listassa? Mitä tarkempi sen helpompi kertoa missä olet väärässä? Toki kaikkien nappien tarkoitus ei ole infernaalisen synergian nostaminen katosta läpi vaan välillä niillä on tasan yksi duuni yhdessä matsissa johon ehkä joskus joudut pelaamaan. Eli keskitytään ensin niihin pääpointteihin. Myös hyvä mainita jos on jätetty hallitusti joitain listan osa-alueita haavoittuvaisiksi.

Armeijalista (helpottaa kaikkien elämää)

Mikä listassa ei toimi/epäilyttää/hävettää/kadutta?
Syy miksi saavuit Suomi-masiinan jäähtyneille lauteille epälemään itseäsi ja elämänvalintojasi? Luetko listasi peräjälkeen läpi ja sinut valtaa tunne että olisit lukenut saman listan joskus aikaisemminkin? Mikä tuo toinen puoli listaparista on?Eli näillä ohjeilla eteenpäin. Jos on jotain kysyttävää niin kysy, mutta ei tätä orjallisesti tarvitse seurata, tarkoitus on enemmän pakottaa kirjoittaa miettimään mitä armeijastaan olisi hyvä tietää ennen kuin sen postaa tänne. Pyritään kehittämään ohjetta sitä mukaa kun fiksummat keksii parannettavaa.

Käytetyt kielikuvat tekstissä ovat täyttä puppua eivätkä ne pohjaudu millään tavalla todellisuuteen.

Avatar
Veripallo
Viestit: 987
Liittynyt: To 05.10.2006 10:38

Re: Ohje: Kuinka saada palautetta listoille

Viesti Kirjoittaja Veripallo » To 24.05.2018 18:13

Hyviä ohjeita. Katsotaan josko sitä jaksaisi kohta taas hakata päätä seinään tälläkin foorumilla taas. :)
Hän on puhunut.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “PP: Armeijalistat”