BFG "Larppi"

Avatar
Morze
Viestit: 3143
Liittynyt: La 28.04.2007 22:21
Paikkakunta: pk-seutu

BFG "Larppi"

Viesti Kirjoittaja Morze » Ke 29.12.2010 18:48

Niin, jo jonkun aikaa olen päiväunelmoinneissani törmännyt ajatukseen, että esim. Ropeconissa järjestettäisiin eräänlainen roolipelin, lavanäytelmän ja Battlefleet Gothicin sekasikiö. Kyseessä siis olisi yöllä pidettävä, yleisölle avoin tapahtuma, jossa tunnelma olisi itse peliä tärkeämpi tekijä. Jokin tila lavastettaisiin imperiaalisen laivaston taistelulaivan komentosillaksi. Näyttämön keskellä olisi "holopöytä" tai taistelukartta. Alusten siirrosta vastaisivat asianomaisesti pukeutuneet koneihmiset. Imperiaalisen laivaston ohjailusta vastaisi komentotuolistaan puhiseva kapteeni. Vastapuolen laivastoa ohjaisi mahdollisesti toisesta huoneesta tietokoneella viestivä henkilö. Päätettä lukisi tietenkin teknopappi ("Kapteeni! Vihreä toivo on havainnut kaksi... ei, kolme raskasta risteilijää. Opticon antaa olettaa, että ne ovat kaaoksen vallan alla"). Toinen vastaisi kriittisistä osumista sun muista ("Kapteeni! Työntömoottorit vaurioituivat viimeisimmästä torpedohökkäyksestä"). Tietenkin vaadittaisiin myös efektimestari, joka loisi sopivia ääniefektejä, esimerkiksi subwooferin murahtelua komentoaluksen ottaessa osumaa, hälytyssummerin ulinaa (punainen vilkkuvalo plussaa), torpedojen surahtelua ja tietenkin hiljaista tunnelmaa luovaa musiikkia.
Varsinainen pointtihan olisi tietenkin ihmisten värväys. Onko tässä mitään järkeä ja toteuttamiskelpoista, vai onko homma tuomittu vaimean kiinnostuksen myötä unohdukseen?

Avatar
Terminator Sergeant
Viestit: 1631
Liittynyt: Ti 10.05.2005 15:39
Paikkakunta: Helsinki, henkisesti ikuinen savolainen

Re: BFG "Larppi"

Viesti Kirjoittaja Terminator Sergeant » La 01.01.2011 02:32

Veikkaan tämän valuvan unohdukseen mutta hiton päheähän se olisi. Mietityttää vaan se että missähän Dipolin tilassa tuo olisi hyvä järjestää, auditoriosta saisi kyllä sopivan tilavan ja iso valkokangaskin olisi holotaulua varten...
"The inhabitants of this earth are of two types. Those with brains but no religion, and those with religion but no brains."

Avatar
Morze
Viestit: 3143
Liittynyt: La 28.04.2007 22:21
Paikkakunta: pk-seutu

Re: BFG "Larppi"

Viesti Kirjoittaja Morze » La 01.01.2011 16:48

Niin, kyllähän tämä vaatisi vähintään sen viitisen järjestäjää, mikä sitten taitaisi olla noin puolet koko Suomen BFG-skenestä. Mutta mikäänhän ei estä suunnittelemasta. Eikä niitten lavastusten niin ihmeellisiä tarvitsisi olla, ideanahan kumminkin olisi, että tila on enimmäkseen hämärä ja vain tärkeät osat ovat valaistu ja hämärässähän pienenllä mielikuvituksella mustalla kankaalla peitetystä keinutuolistakin kehkeytyy uhkaava valtaistuin.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Battlefleet Gothic”