Second season

jasca
Viestit: 154
Liittynyt: Su 04.02.2007 17:57
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Second season

Viesti Kirjoittaja jasca »

Blood Bowlista tulossa jouluksi uusi edikka.

Ah, the great years. The years of sporting glory: 1986, 1988, 1994, 2001, and 2016… What do all these have in common?

What’s that? Yes, you at the back with the massive foam finger and the Bloodweiser stein…

That’s right! They’re all years in which a new edition of the world’s favourite game of Fantasy Football was released… and now we can announce that 2020 is set to join those mighty dates etched into the annals of glory.

This holiday season, prepare for sports mayhem on an unparalleled scale, as the all-new edition of Blood Bowl hits a stadium near you!

https://www.warhammer-community.com/202 ... n-sighted/
Avatar
Tanan
Viestit: 1926
Liittynyt: Ke 28.04.2004 14:10
Paikkakunta: Oulu

Re: Second season

Viesti Kirjoittaja Tanan »

Tuli tosiaan koetettua yksi peli uutta edikkaa spoilatuilla säännöillä ja tiimeillä. Päällimmäiseksi jäi fiilis, että on ikäänkuin yritetty korjata pelin ongelmia, mutta kyky ja rohkeus ei siihen aivan riittäneet. Tiimeistä kannattaa tehdä alihintaisia, koska starat ja aivan erityisesti Morg on erittäin hyviä. 370k MB+2:sta on aivan liian vähän.
Oulun Höyryliiga Ropeconissa (taas). Katso raportti ja kuvat!
Kuusikeiju
Viestit: 312
Liittynyt: To 28.11.2002 18:12
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: Second season

Viesti Kirjoittaja Kuusikeiju »

Tavallaan olen innoissani uudesta, tavalaan olen pettynyt siihen, miten osa hyvistä tavoitteista on haaskattu. Uusi laitos tuntuu muuttavan jokaisen joukkueen pelitapaa ja erityisesti heittäisen heikkeneminen tekee pelistä enemmän moukaroimiseen ja varmistamiseen keskittyvää. Monet uudistukset tuntuvat kuitenkin fiksuilta ja heikoimmat joukkueet tuntuvat saaneen ihan hyvää vahvistusta. Pätkien oma haavoittumistaulukko on aika nerokas ja kaikki mikä pelissä on parasta, tuntuu toimivan edelleen.

Toivoin, että uusi edikka olisi kannustanut heittämään enemmän, mutta tulos onkin vain se, että ammattiheittäjät nostetaan jalustalle ja peli suosittelee heittämään nimenomaan heittäjillä ja unohtamaan muilla riskialttiimat syötöt. Uudet kehityssäännöt ovat kyllä koukuttavat ja arvostan, miten ne houkuttelevat kehittämään tiimiä muutenkin kuin optimoiduimmilla taitovalikoinneilla.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Blood Bowl”