War Head Blood Bowl Kick-off + Unboxing -pelipäivä lauantaina 26.11.

Avatar
Frenzy
Viestit: 2114
Liittynyt: Ti 27.08.2002 11:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

War Head Blood Bowl Kick-off + Unboxing -pelipäivä lauantaina 26.11.

Viesti Kirjoittaja Frenzy » La 12.11.2016 00:07

Kuva

War Head järjestää uuden Blood Bowl -boksin julkaisun jälkeen 26. marraskuuta tutustumis- ja pelipäivän fantasiafutiksen faneille! Kaikille avoin ja maksuton pelipäivä järjestetään Poromagian myymälässä Pasilassa osoitteessa Opastinsilta 7 B. Päivän aikana on mahdollista verestää valmentajan taitoja ja tutustua uusitun Blood Bowlin sisältöön. Peli tulee myyntiin perjantaina 25. päivä ja se on siis noudettavissa pelipäivän aikana.

Ennakkovarauksen pelistä voi tehdä täällä, toimitustavaksi voi myös valita noudon myymälästä!

Kaikki valmentajat ovat tervetulleita pelaamaan. Valmennettavien joukkueiden tulee olla arvoltaan 1 000 000 kultarahaa, eikä ylimääräisiä taitoja opeteta pelaajille etukäteen. Pelit pelataan uusimman Competition Rules Packin mukaan.

Tapahtumassa pelataan toisistaan riippumattomia irrallisia pelejä ystävyysotteluiden hengessä, eli varsinaista turnaus- tai liigarakennetta ei tällä kertaa ole. Jokainen valmentaja on tervetullut pelaamaan yhden tai useamman ottelun. Otteluista saadut Tähtipelaajapisteet ja kultakolikot lahjoitetaan Middenheimin Punaisen Ristiretkeläisseuran joulukeräykseen, eivätkä ne siis kartuta pelaajien kykyjä tai joukkueen kassaa. Vastalahjaksi Punainen Ristiretkeläisseura tarjoaa loukkaantuneiden ja hiippakuntaa vaihtaneiden pelaajien tilalle uudet levänneet miehet, eli jokaiseen uuteen otteluun pääsee aina täydellä joukkueella.

Päivän päätteeksi otteluissa ansioituneita pelaajia ja heidän valmentajiaan tullaan palkitsemaan toistaiseksi määrittelemättömällä ja mielivaltaisella tavalla. Eli merkatkaa muistiin otteluiden aikana tehdyt Touch downit, onnistuneet syötöt ja aiheutetut loukkaantumiset ja kuolemat.

Ota mukaan maalattu joukkue, pallo ja tarvittavat nopat ja pelimerkit. Pelipaikalla on muutamia stadioneita, mutta suuren yleisöryntäyksen varalta ja stadioneiden loppumisen pelossa toivoisimme, että areenoita omistavat pelaajat ottaisivat omansa mukaan.

Paikan päältä voi ostaa virvokkeita ja suklaapatukoita akuuttiin energiavajeeseen, mitä tällaiset urheilusuoritukset aina ihmisissä aiheuttavat. Bloodweiserpimumme ovat valitettavasti kaikki miespuolisia, mutta onneksi täysissä pukeissa.

Poromagian ovet aukeavat kello 10:00.
Pelit aloitetaan kello 14:00.
Myymälä sulkeutuu kello 18:00.

Tervetuloa mukaan juhlistamaan uutta season startia!

Kuva
Coveria ei jätetä.

WAR HEAD

Ilgoth
Viestit: 178
Liittynyt: Pe 23.09.2016 16:38

Re: War Head Blood Bowl Kick-off + Unboxing -pelipäivä lauantaina 26.11.

Viesti Kirjoittaja Ilgoth » Ke 16.11.2016 18:20

Onko nuista roduista tietoa, että kuinka paljon ajallaan julkaistaan? Meneekö samalla linjalla Cyaniden Blood Bowl 2:n kanssa?

Avatar
Jopotzuki
Viestit: 692
Liittynyt: Ke 03.01.2007 17:11
Paikkakunta: Turku

Re: War Head Blood Bowl Kick-off + Unboxing -pelipäivä lauantaina 26.11.

Viesti Kirjoittaja Jopotzuki » To 17.11.2016 09:27

Miksi pelit alkavat vasta kello 14? Siinä ehtii hikiseen pelaamaan kaksi ottelua, jos on nopea. Jos vaikka onkin epätasamäärä pelaajia klo 14, niin joku ei välttis ehdi pelata siellä ollenkaan.
Dolmot kirjoitti:Tällä kertaa se on Bloodthirstor, Lordor of Mordor.

Avatar
Frenzy
Viestit: 2114
Liittynyt: Ti 27.08.2002 11:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: War Head Blood Bowl Kick-off + Unboxing -pelipäivä lauantaina 26.11.

Viesti Kirjoittaja Frenzy » Ti 22.11.2016 19:23

Moi! Kentät on käytössä heti myymälän auetessa, eli voi tulla aiemminkin fiilistelemään jos on matsiseura jo sovittuna. Setuppaamme 40K-turnausta myymälän sulkeuduttua vielä tuntikausia, joten pelejä voi jatkaa kuuden jälkeenkin jos BB-hiittiä piisaa.

Perjantaina tulee myyntiin Skavenien tiimi ja Death Zone -lisäosakirja, jossa on säännöt useimmille joukkueille. Tulevien Blood Bowl -tuotteiden julkaisusta ei oo vielä antaa tarkempia readeja.
Coveria ei jätetä.

WAR HEAD

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Blood Bowl”