T9A ETC 2019

Warhammer Fantasy Battles -pelin palsta, jossa on tarkoitus keskustella kaikista niistä aiheista, jotka eivät sovellu muihin otsikoihin. Kysymyksiinkin vastataan, mutta käytä kuitenkin ensin hakua.
Byby
Viestit: 239
Liittynyt: Ke 21.01.2004 21:33
Paikkakunta: Espoo

Re: T9A ETC 2019

Viesti Kirjoittaja Byby » Ma 10.09.2018 10:52

Kotitehtävä 1: Ulkomaan techit haltuun

Hei kaikki,

Nyt olisi aika siirtyä kotitehtävien pariin, aloitamme varsin kevyellä. Maamme skene on erinäköisistä syistä johtuen varsin pieni ja turnauksissa pyörii aika rajallinen määrä väkeä. Tämän takia kaikkia hyviä techejä ei ehditä testaamaan saati kehittelemään. Ongelmaan löytyy kuitenkin onneksi ratkaisu, voimme turvautua vakoiluun.

Homman nimi olisi etsiä joku T9A aiheinen pelivideo ja katsoa se läpi alusta loppuun. Tämän pohjalta pitäisi kirjoittaa lyhyt raportti mitä videolla oli, löytyikö siitä jotain hyviä uusia taktiikoita tai listatechejä, mitä itsellä jäi tästä käteen ja opitko jotain uutta. Urli mukaan vastaukseen että valmennusosastokin voi käydä valaistumassa.

Hyvä paikka etsiä näitä voi olla ihan T9A kotisivut, tai vapaamuotoinen youtube-haku tjsp. Kannattaa vähän vilkuilla timestamppeja ettei kauhean vanhoista sääntöseteistä techejä katsele. Tosin joku ‘näin depoat’ voi olla hyvinkin relevanttia vaikka katsoisit kasiedikan aikaista materiaalia. Jos löytää oikein hyvän apajan videomateriaalia niin sopii tännekin postailla, allekirjoittanut kun ei ole hirveän tarkkaan kartoittanut mitä kaikkea löytyy.

Varsinainen kotitehtävä vastaus privaviestinä minulle tai nightwunille. Koska ihmiskunta ei olisi historiansa aikana saanut mitään aikaan ilman deadlineja, niin laitettakoon tähänkin sellainen. Olisi hyvä että videot on katseltu ja vastaukset palautettu kahden viikon sisällä tästä postista (eli 24.9.).

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “FB: Yleiset keskustelut”