T9A ETC 2019

Warhammer Fantasy Battles -pelin palsta, jossa on tarkoitus keskustella kaikista niistä aiheista, jotka eivät sovellu muihin otsikoihin. Kysymyksiinkin vastataan, mutta käytä kuitenkin ensin hakua.
Byby
Viestit: 241
Liittynyt: Ke 21.01.2004 21:33
Paikkakunta: Espoo

Re: T9A ETC 2019

Viesti Kirjoittaja Byby » Ma 10.09.2018 10:52

Kotitehtävä 1: Ulkomaan techit haltuun

Hei kaikki,

Nyt olisi aika siirtyä kotitehtävien pariin, aloitamme varsin kevyellä. Maamme skene on erinäköisistä syistä johtuen varsin pieni ja turnauksissa pyörii aika rajallinen määrä väkeä. Tämän takia kaikkia hyviä techejä ei ehditä testaamaan saati kehittelemään. Ongelmaan löytyy kuitenkin onneksi ratkaisu, voimme turvautua vakoiluun.

Homman nimi olisi etsiä joku T9A aiheinen pelivideo ja katsoa se läpi alusta loppuun. Tämän pohjalta pitäisi kirjoittaa lyhyt raportti mitä videolla oli, löytyikö siitä jotain hyviä uusia taktiikoita tai listatechejä, mitä itsellä jäi tästä käteen ja opitko jotain uutta. Urli mukaan vastaukseen että valmennusosastokin voi käydä valaistumassa.

Hyvä paikka etsiä näitä voi olla ihan T9A kotisivut, tai vapaamuotoinen youtube-haku tjsp. Kannattaa vähän vilkuilla timestamppeja ettei kauhean vanhoista sääntöseteistä techejä katsele. Tosin joku ‘näin depoat’ voi olla hyvinkin relevanttia vaikka katsoisit kasiedikan aikaista materiaalia. Jos löytää oikein hyvän apajan videomateriaalia niin sopii tännekin postailla, allekirjoittanut kun ei ole hirveän tarkkaan kartoittanut mitä kaikkea löytyy.

Varsinainen kotitehtävä vastaus privaviestinä minulle tai nightwunille. Koska ihmiskunta ei olisi historiansa aikana saanut mitään aikaan ilman deadlineja, niin laitettakoon tähänkin sellainen. Olisi hyvä että videot on katseltu ja vastaukset palautettu kahden viikon sisällä tästä postista (eli 24.9.).

Byby
Viestit: 241
Liittynyt: Ke 21.01.2004 21:33
Paikkakunta: Espoo

Re: T9A ETC 2019

Viesti Kirjoittaja Byby » To 27.09.2018 09:36

Kaikilta ei olla vielä vastauksia saatu, reiluuden nimissä deadlinea siirretään hieman eteenpäin että kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan. Ensi viikon maanantaina 1.10 23:59 mennessä olisi hyvä olla videomateriaalit hallussa, palautus minulle tai nightwunille.

Avatar
Scumboogie
Viestit: 4290
Liittynyt: Su 02.03.2008 12:26
Paikkakunta: Kirkkonummi

Re: T9A ETC 2019

Viesti Kirjoittaja Scumboogie » Ma 01.10.2018 19:10

Kotitehtävä palautettu Wunille, nyt muutkin mattimyöhäiset, rapsaa kehiin! Muutama tunti vielä tehokasta työaikaa jäljellä. :)

Byby
Viestit: 241
Liittynyt: Ke 21.01.2004 21:33
Paikkakunta: Espoo

Re: T9A ETC 2019

Viesti Kirjoittaja Byby » Ma 05.11.2018 11:02

Kotitehtävä 2: Deployment harjoitus

Hei taas,

Ensimmäinen kotitehtävä sai lopulta varsin hyvin palautuksia joten lisää tulee. Nyt olisi vuorossa pelin tärkeä mutta joskus vähälle huomiolle jäävä vaihe eli deployment. Homman nimi olisi harjoitella oman armeijansa depoamista laittamalla meille lista, kuva siitä kuinka unitit on kentälle isketty sekä lyhyt kuvaus yleisestä game planista. Harjoituksen Keltaisena Valtiona toimii Ollin (nightwun) Tsekeissä pelaama kääpiöarmeija. Tilanteessa oletetaan kääpiöiden deployanneen koko armeijansa ja julistavan että he ottavat ensimmäisen vuoron. Lisäksi oletamme että kääpiöt myös saavat ensimmäisen vuoron, iniativen varastus heittoa ei tänään katsella.

Kääpiöt ovat valinneet seuraavat Riimutaikuudet molemmille loitsijoille:
Rune of Resolve, Rune of Oaths, Rune of Resolve

Secondary on 3: Spoils of War

Kyseinen lista:

Olli Katila, Dwarven Holds
730 – King General, War Throne, Shield, Rune of Destruction, Rune of Might x2, Rune of Dragon's Breath, Rune of Shielding
340 – Rune Smith 3x Battle Runes, Shield, Rune of Grounding, Rune of Dragon's Breath
310 – Thane BSB, Shield, Banner or Relentless company, Rune of Dragon's Breath, Rune of Readiness
185 – Anvil of Power
823 – 28 Greybeards M, S, C, Runic Standard of Swiftness, Shield, Throwing Weapon
170 – 10 Clan Warriors, Spear & Shield, M
150 – 10 Clan Warriors, Spear & Shield
601 – 24 Seekers, Vanguard, M
577 – 23 Seekers, Vanguard, M
305 – 2x 2 Attack Copter
Total: 4496

Kuva pelitilanteesta oheisen linkin takaa, koska kuvan liittäminen oli näin maanantaiaamusta vaikeaa: https://imgur.com/a/HNECen7

Tehtävän suorittamiseen kelpaa millä vaan piirtoratkaisulla suoritettu armeijan depon hahmottelu. Mikäli taiteelliset lahjakkuudet tuntuvat rajoittavilta, myös pelkkä kirjallinen tuote hyväksytään, mutta kuva on tässä tapauksessa huomattavasti parempi. Oma lista ei ole tällä kertaa mitenkään erityisen oleellinen, koettakaa kertoa mitä olette tekemässä omilla tooleillani, mitä ne sitten ikinä sattuvat olemaankaan. Tästä johtuen käyttäkää tehtävässä sitä listaa millä satuitte edellisen pelinne pelaamaan, riippumatta siitä kuinka hyvin se toimii melee-kääpiöitä vastaan. Aikaa palautukseen on tämän viestin lähettämisestä kolme viikkoa, joten 26.11. mennessä odotellaan palautuksia, tälläkin kertaa privana minulle tai nightwunille.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “FB: Yleiset keskustelut”