[AoS] Pienet toiveet

Warhammer Fantasy Battles -pelin palsta, jossa on tarkoitus keskustella kaikista niistä aiheista, jotka eivät sovellu muihin otsikoihin. Kysymyksiinkin vastataan, mutta käytä kuitenkin ensin hakua.
Avatar
rpr
Viestit: 365
Liittynyt: Ti 24.07.2007 17:04
Paikkakunta: esPoo
Viesti:

[AoS] Pienet toiveet

Viesti Kirjoittaja rpr » Su 07.10.2018 14:39

Kun aina voi toivoa, niin tässä toiveita, mihin suuntaan sääntöjä voisi vähän säätää:

1. Kaikki flabat ja muusikot muutetaan sellaisiksi, että kupla lasketaan yksiköistä, ei itse modelista. Näin on joillain yksiköillä, joillain taas ei, ja erikseen modeleista laskeminen johtaa hieman rasittavaan mikromanagementtiin sekä suoraan etuun duplikaattien ottamisesta, eli...

... 1.b. Rajataan flabat ja muusikot yhteen per unitti, tai tehdään niistä "vapaasti siirtyviä" (hieman kuin 8ed, eli jos model kuolee, sen voi swapata henkiin jääneen ei flaban/muusikon kanssa)

2. (Ainakin matched playhin) Määritellään, että sama modeli ei voi olla muusikko JA flaba JA pomo yhtä aikaa (tai kaksi noista) - nythän se ei sinällään ole kiellettyä. Tai ainakin tästä voisi saada hyvän riidan... =)

3. Pistehinnat silleen, että ainakin yksiselitteisesti parantavista modeista samaan modeliin maksettaisin (eli eri hintaista, onko se pomo lentävä vai kömpiikö jalan. Erityisesti katson jotain feeniksejä...)

Joo, pidän siitä, että erilaiset kikkailut rajataan ihan sääntötasolla eikä peer pressurella :)

Ja onhan se hienoa, että noita "stuff from legends" tulee, mutta voisi niiden warscrollit olla sellaisia, että niistä olisi jotain iloa muiden seassa - eli sen sijaan, että antaa buffeja olemattomille kavereilleen, antaisi myös niiden uusille korvikkeille. Voisivat sitten ilman erillisiä house ruleja toimia yhteen niiden ukkojen kanssa, jotka selvisivät rajan taakse. Eli joku ogre kingdoms == ogor; wood elf == wanderer jne. Ja toki sitten turnausjärjestäjä voisi erikseen päättää, että "legend compatibility" -lista on käytössä ilman että tarttee vastaavuuslistaa alkaa itse vääntämään, ja sanoa, että kelpaa allegianceen (nyt meni jo hurjaksi!)

Palaa sivulle “FB: Yleiset keskustelut”