ETC 2014

Warhammer Fantasy Battles -pelin palsta, jossa on tarkoitus keskustella kaikista niistä aiheista, jotka eivät sovellu muihin otsikoihin. Kysymyksiinkin vastataan, mutta käytä kuitenkin ensin hakua.
Avatar
Amazing Slug
Viestit: 4097
Liittynyt: To 01.05.2003 22:03
Paikkakunta: Espoo

ETC 2014

Viesti Kirjoittaja Amazing Slug » Ke 28.08.2013 17:22

ETC FB-tiimi hakee taas päteviä ja innokkaita tyyppejä tuuppimaan Suomea maailmankartalle oikeutettuun asemaansa FB:n kuningasmaana vuoden 2014 ETC:ssä. Tiimiin ja hangaroundiksi voi taas ilmoittautua! Ensi vuoden tiimin valitsee kolmen vanhuksen council; minä, spjarv ja nightwun. Valintakriteereinä käytetään kaikkea: turnausmenestystä, aktiivisuutta treeneissä ja metassa, sopivaa armeijaa, hyvää meininkiä. Kallen ylläpitämää rankingia katsotaan tarkkaan, luultavasti kärkisijat halutaan messiin niiltä osin kuin ovat valmiita reissaamaan. Paikkoja uusille pelaajille on taas jaossa, kun muutama vanha parta todennäköisesti siirtyy kaljaosaston puolelle.

Valintakriteereistä yksinkertaisimmat ovat:

1) Terve rahatalous. Reissu on osittain lomamatka, taloudellisesti pitää olla sen verran itsenäinen, ettei muiden tarvitse katsoa perään. Rahatalouteen liittyy myös tiimin paitoihin, noppiin ja säilytystilakustannuksiin osallistuminen.

2) Armeijan kunto. Kaikennäköistä muovipoppoota on otettu messiin; ensi vuonna halutaan, että kaikilla on reissussa vähintään pelikenttätasoa+ oleva armeija. Suomi ei halua olla se maa, joka herättää Euroopan kommuunissa keskustelua armeijoiden maalauksen tai (jösses) kasaamisen heikosta tasosta.

Mitä armeijoita tiimissä on? Mitä kannattaa pelata? Kuka treenaa mitä?

Monisyisiä kysymyksiä, joihin ei kunnolla osata vielä vastata, ja vaikka osataan, vastaukset voivat muuttua vielä. Vanhoista armeijoista sanomme tänään, elokuun 2013 lopussa, seuraavaa:

Tier 1 - Pelaajaa haetaan. DoC, Skaven, OK, O&G, VC, WoC, HE. Näillä armeijoilla on parhaat mahdollisuudet tiimiin. Potentiaalia uskotaan olevan eniten. Näiden treenaaminen on hyvää pelkästään jo siksi, että niitä tullaan näkemään vastassakin haastavina kokoonpanoina. Tällä hetkellä emme usko, että hitaasti muotoutuva komppi löisi näitä liikaa.

Tier 2 - Näyttöjä tarvitaan. Bretonnia, Lizardmen, Empire, CD, Beastmen, Tomb Kings, WE. Näiltä puuttuu menestys. Kun tier 1 armeijat kolaavat, nämä keksivät kilpaa syitä miksi eivät voita. Turnaussuorittamista tarvitaan. Aina on hyvä testata tuntematonta, mutta näitä armeijoita ei haluta tällä hetkellä pakottaa tiimiin, toisin kuin tier 1 väkeä. Jos kuitenkin uskot tekeväsi näillä armeijoilla tulosta, niin mikään este ne eivät ole.

Tier 3 - Uusiutuvat kirjat. Dwarfs, DE. Näiden testaaminen on pitkälti turhaa tällä hetkellä, sillä uusi kirja tulee muuttamaan metaa paljon. Varsinkin kääpiöt elävät surullisen vaarallista jatkoaikaa kutosen ja seiskan pyhällä hengellä. DE tuskin menettää army wide hatredia, mutta kääpiöt menettävät suurella varmuudella ekstranopat & -rullat, off-turn charget, sireenin, pahimmassa tapauksessa jopa insinöörit, koneet ja hahmojen suojat.

Kenellekään ei ole vielä korvamerkitty mitään armeijaa, joten toistaiseksi kaikki on mahdollista.

Jos olet kiinnostunut, mutta et ole vielä salaisella ja suljetulla ETC-foorumilla, heitä yv niin lisäämme sinut. Kommunikaatio hoidetaan pääasiassa siellä. Jos ymmärrät mitään irkistä, aktiivinen irc-kanava #orcwh ircnetissä tutustuttaa nopeasti vanhoihin tiimiläisiin ja päivänpolttavimpaan metaan.

Palaa sivulle “FB: Yleiset keskustelut”