[AoS] Mietteitä 2nd edikasta

Warhammer Fantasy Battles -pelin palsta, jossa on tarkoitus keskustella kaikista niistä aiheista, jotka eivät sovellu muihin otsikoihin. Kysymyksiinkin vastataan, mutta käytä kuitenkin ensin hakua.
Avatar
rpr
Viestit: 366
Liittynyt: Ti 24.07.2007 17:04
Paikkakunta: esPoo
Viesti:

[AoS] Mietteitä 2nd edikasta

Viesti Kirjoittaja rpr » Ma 02.07.2018 18:05

Nyt kun on 2nd edikkaa muutama peli takana ja kirjoja tankattu niin tällaista on tullut mieleen:

* Artefaktit ja command traitit ovat edelleen kovin vaihtelevia tehoiltaan, tyyliin 1-2 hyvää valintaa per faction, loput enemmän tai vähemmän huonompia
* Saman command abilityn käyttö monta kertaa samassa vuorossa voisi kaivata jonkun "rule of onen"..
* GW ei vieläkään osaa kirjoittaa sääntöjä :) - tästä kertoo välittömät erratat ja FAQit
* Isojen möllien kanssa tuo aloiteheitto alkaa nousta yhtä kriittiseksi kuin Epicissä, ja tämä ei välttämättä ole hyvä juttu..
* Pikkusääntöjä, buffeja, kuplia ja muita vastaavia tuntuu olevan niin paljon että kokoajan jotain unohdellaan. Ei minusta samanlaista ole muissa pelaamissani figupeleissä, vaan asiat yleensä hieman enemmän "eristettyjä". Voi toki olla rutiinin puutteesta johtuvaa...

On se hyvää viihdettä, ja toivottavasti säännöt menevät vain eteenpäin. En vastustaisi, että erratoisivat vanhoja command abilityja sellaisiksi, että käytetään efektin mukaisessa phasessa (kuten selvästi uusien kanssa tehdään). Ja kun erratoivat, päivittäisivät warscrollit (ja niihin maininta, että muutettu)

Palaa sivulle “FB: Yleiset keskustelut”