Forest goblin korvikkeet?

Warhammer Fantasy Battles -pelin palsta, jossa on tarkoitus keskustella kaikista niistä aiheista, jotka eivät sovellu muihin otsikoihin. Kysymyksiinkin vastataan, mutta käytä kuitenkin ensin hakua.
Titania
Viestit: 627
Liittynyt: Ma 09.06.2003 19:22
Paikkakunta: Espoo

Forest goblin korvikkeet?

Viesti Kirjoittaja Titania » Ke 11.07.2018 11:29

Moi, kysymyksiä.

Miksi TUSSA vanhat metalliset forest goblinit maksaa tyyliin panonsa verran kullassa rahaa? Niiden pelaaminen ainakin 5th edikassa oli ihan itsensä suolaamista.

Toiseksi, koska olen idiootti ja tykkään ulkoiluttaa 40kpl blokkia niin olisiko jotain hyvää korviketta missään tai mahdollisuutta konffata pienellä vaivalla jostan niitä? Löysin yhden kickstartterin jossa oli yritetty tehdä uusia mutta se epäonnistui. höh.

Luolapeikko
Viestit: 153
Liittynyt: La 12.10.2002 00:00
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Forest goblin korvikkeet?

Viesti Kirjoittaja Luolapeikko » Ke 11.07.2018 19:08

Itse askartelin jossain vaiheessa, kun sai "halvalla" jostain, lotrin Wildmen of Druadan napeista päävaihdoilla (tai oikeastaan peitolla, koska gobot on niin pääjalkaisia) lauman metsähiisiä.
- Elämä on muutakin kuin white metallin syömistä -

Avatar
ile
Viestit: 1371
Liittynyt: Pe 01.05.2009 02:01
Paikkakunta: Helsinki | Malminkartano

Re: Forest goblin korvikkeet?

Viesti Kirjoittaja ile » To 12.07.2018 02:28

Hyvä kysymys!

Splintered Light Miniaturesin 28mm gobbolinjastossa on metsäläishenkeä, vaikka sielläkin osalla on panssaria ja kypäriä. Figujen estetiikka myös eroaa GW/Citadelin estetiikasta.
http://splinteredlightminis.com/goblins.html
SLM sijaitsee jenkeissä, eikä sillä ole myyjää EU-alueella. Mutta ekasta tilauksesta on saanut hyvän alennuksen, joka sopivan isossa tilauksessa kattaa postikulut ja jopa tullitkin.

EDIT tähän väliin:

Heresyn hiisijousimiehet ovat villin oloisia, mutta myös hyvin ihmismäisiä vartalonmuodoiltaan:
http://heresyminiatures.com/shop/index. ... x&cPath=73
Hinta menee varmankiin 3,50-4 egen kieppeille per figu. Tosien siellä on isompi alenippu myös.

Warploquella on ihkaoikeita Vanhan Maailman tyylisiä metsähiisiä!:
https://www.warploqueminiatures.com/pro ... er-warband
Noi on hiukan kookkaita. Ja hintaa tulee melkolailla, varmaan neljä egeä per ukko ja yli.

----

Luolapeikolta tosi hyvä modausidea! Druedain taitavat vaan olla nykyään hinnoissaan, ja setissä on aika niukka asentovalikoima. Periaatteessa mikä tahansa puolialaston ja lyhytjalkainen ihmislinjasto kävisi päitä vaihtamalla, mutta sellaisia ei niin taida olla. Ei ainakaan halvalla. Samoin truescale 22-25mm örkit voisivat mennä goboista päitä vaihtamalla. Mutta örkeillä taas tuppaa olemaan panssaria, ja monit tuohon skaalaan örkkejä valmistava firma tavoittelee örkeilleen ihmismäisempää ilmettä, eli ovat huomattavan siroja, pitempijalkaisia ja kätensä eivät ole niin pitkät.

Entäs sitten GW:n moderni muovi?

GW:n Arachnarokin selässä on n. kymmenen metsägobon ryhmä, mutta näiden hinta erikseen myytynä tuppaa olemaan aika korkea, ainakin ebayssa. Siitä saisi muovisia keihäs- ja jousimetsägobboja, joita voisi helposti modailla. Hinta on kallis pienistä muovifiguista, joita tarvitsee paljon, mutta ei ihan järkyttävän kallis.

Perusgobboboksin goboista joillakin taisi olla paljaat jalat. Ainakin ratsastajilla. Jos löytäisi verhoamattomia ylävartaloita, vaikkapa ihmisten, siitä saisi rakennettua aika lailla suoraan. Mutta niitä paljaita jalkoja on yhdessä rykmenttiboksissa vaan niin vähän. Toisaalta siellä on sekä jalkagobbojen että ratsugobbojen jalat samassa boksissa, eli aina jää jalkoja ylitse.

Mä olen aikonut käyttää Spider Rider gobboja myös jalkaväkenä. On vähän monotonista ja istuvat, eli huutaa konvauksia ja luovaa basettamista. Mutta hinta on jotensakin järkevä.

Käytettynä saa Spider Ridereita, eritoten niitä Battle for Skull Passin hiukan simppelimpiä versioita. Mäkin yritän myydä kymmenen settiä Facessa. ;)

-ile

Titania
Viestit: 627
Liittynyt: Ma 09.06.2003 19:22
Paikkakunta: Espoo

Re: Forest goblin korvikkeet?

Viesti Kirjoittaja Titania » To 12.07.2018 08:59

Puhutte asiaa... hmm noita semi-uusia gobbo bitsejä saa kilohintaan internetistä. Spider riderit ovat myös edukkaita... jos nappaan spider rideristä istuvat osat pois, tuuttaan tilalle gobbobitsien jalkoja tai alaosia ja greenstuffaan lantiovaatteita niin se voisi toimia hyvin... hintaakaan ei pitäisi tulla kamalasti. Alan testailemaan!

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “FB: Yleiset keskustelut”