[AoS] Dec 2019 Update

Warhammer Fantasy Battles -pelin palsta, jossa on tarkoitus keskustella kaikista niistä aiheista, jotka eivät sovellu muihin otsikoihin. Kysymyksiinkin vastataan, mutta käytä kuitenkin ensin hakua.
Avatar
rpr
Viestit: 510
Liittynyt: Ti 24.07.2007 17:04
Paikkakunta: esPoo
Viesti:

[AoS] Dec 2019 Update

Viesti Kirjoittaja rpr »

Nyt livenä.

Hedonistit saivat nerffivasarasta urakalla, mutta vaikka locustin/depravityn nerffi oli ihan jees, olisin kyllä toivonut, että ei-leaderit ja epicurean olisivat halventuneet. Edelleen leader-spämmi, erityisesti greater daemon-spämmi, on se tehokkain, ja Fiendit ja (erit. ei-hero) chariotit pölyttyvät hyllyssä. Olisivat nyt laskeneet noiden hintoja, keeperi olisi voinut kallistua.

Plaguemonkit vaikuttivat saaneen ansaitsemaansa nerffihammeria kun erratassa lukee uutuutena nyt joulukuulta, että käytä netin warscrollia, älä kirjan, mutta ei se taida kuitenkaan olla päivittynyt..

Nagashin hinta oli vielä pari tuntia sitten limbossa (Legioonassa 850, appissa 880) mitta kommentoin asiasta (ja ehkä muutama muukin) ja nyt pdf oli päivittynyt ja se on 880 lagioonassakin.
Avatar
rpr
Viestit: 510
Liittynyt: Ti 24.07.2007 17:04
Paikkakunta: esPoo
Viesti:

Re: [AoS] Dec 2019 Update

Viesti Kirjoittaja rpr »

rpr kirjoitti: Ti 17.12.2019 18:50 Plaguemonkit vaikuttivat saaneen ansaitsemaansa nerffihammeria kun erratassa lukee uutuutena nyt joulukuulta, että käytä netin warscrollia, älä kirjan, mutta ei se taida kuitenkaan olla päivittynyt..
Noni, tulihan se, ja vasarasta tuli. 40 ruttomunkin charge (ilman muita bonareita) tipahti 11% vähemmälle hittimäärälle (90 hittiä tippui 80:een jos ei modifiereita, ja rend -1 osasta katosi) mutta erityisen positiivista on se, että heittojen määrä väheni kun rerollit poistuivat ja erilaiset osumatyypit katosivat (tuplawoundi 2 damagen sijaan esim. paljon nopeampi käsitellä).

Tuollaiset heittelyä vähentävät oäivitykset ovat juuri hyviä.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “FB: Yleiset keskustelut”