DOW?

Warhammer Fantasy Battles -pelin palsta, jossa on tarkoitus keskustella kaikista niistä aiheista, jotka eivät sovellu muihin otsikoihin. Kysymyksiinkin vastataan, mutta käytä kuitenkin ensin hakua.
Komissaari Jarrikki
Viestit: 27
Liittynyt: Ma 27.01.2003 14:44

DOW?

Viesti Kirjoittaja Komissaari Jarrikki »

Kyl miä sen verran älyyn, et DOW on Dogs of War. Mut mitenkä niil pelataa? Onks niil ihan oma armeija vai voiks niit ostaa mihin tahansa armeijaa täyttää joku spessu valinta? Ainakii nii päättelisin Orcs & Goblins 6. editioinin kirjast...
Nauru on terveellistä
Thorek
Viestit: 112
Liittynyt: To 11.07.2002 13:19

Viesti Kirjoittaja Thorek »

Niin siis dogs of wareja saa armeejaan jolla on "rahaa" ja kaikkiin fb armeejoihin niitä saa, mutta suosittelen, että otat esim. kääpiöarmeejaan dow kääpiöitä, niin tulee vähän selvempi.. tai sitten voit suunnitella skenun, jossa joku isompi lössi hyökkää kimppuusi ja dogs of warit auttavat sinua jostain kumman syystä.. :roll:
Naurakaa nyt viel lisää ni kuolette saman tien
Vala
Viestit: 352
Liittynyt: Ti 26.11.2002 14:45
Paikkakunta: Seinäjoki

Viesti Kirjoittaja Vala »

Thorek kirjoitti:ja kaikkiin fb armeejoihin niitä saa
Ei Bretonnia taida saada ketään niist..

Niin ja Grimgor, on DOW oma armeijakin, army listin voi hakea GW:n sivuilta.
"The board is set. The pieces are moving"
Danzku
Viestit: 5
Liittynyt: Ma 06.01.2003 02:05

Viesti Kirjoittaja Danzku »

Juu, rahaa pitää olla ja PALJON. Tavalliset boxit (noin 5-10) maksaa 30 eurosta ylöspäin. Korjatkaa jos olen väärässä. Ja jos kirjaa ei tule niin voipi olla jonkin sortin ongelma (tai siis no joo...) tuo kunnon pelaaminen...
Puff kuittaa
spjarv
Viestit: 470
Liittynyt: Su 28.07.2002 17:55
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja spjarv »

Niin ja Grimgor, on DOW oma armeijakin, army listin voi hakea GW:n sivuilta.
Vaan ei kannata hakea, päivitetympi versio on annualissa, jolleivat ole erehtyneet sivullaan olevaan aivan viimeaikoina päivittämään.

Dogeilla pelaamisesta... se kysyy kieltämättä hieman luovaa hulluutta ja lista ei todellakaan ole ... noh, liian kova. Empire ilman sotakoneita ja huonommilla knighteilla eikä handguneja, korvauksena saapi sitten yhdisteltyä muita käteviä eri rotujen unitteja (dwarffit, halflingit, ogret tulee ensimmäisenä mieleen). Paymaster-handicappi välillä aiheuttaa hiusten harmaantumista ja leadership on muutenkin sitä mitä se on. Kannattaa lukea ja sisäistää se armylista ennenkuin pistää rahaa tiskiin, empire on turvallisempi valinta kuitenkin, koska dogeille ei ole viimeisimmän huhun mukaan koskaan tulossa armybookkia.
Is that a diver's watch, can you dive? Is that a pilot's briefcase, can you fly? Oh fuck, another three bottle lunch.
Vala
Viestit: 352
Liittynyt: Ti 26.11.2002 14:45
Paikkakunta: Seinäjoki

Viesti Kirjoittaja Vala »

No ei tarkiotus nyt ollut sanoa että se gw:ltä haettava olisi se lopullinen lista minkä kanssa pelattais. Annual nyt sentäs maksaa jonkin verran ja jos haluaa armeijaan tutustua niin minusta se on ainakin hyvä ratkaisu hakea se ilmainen lista ja katsoa mitä pitää armeijasta.
"The board is set. The pieces are moving"
Dru Perim
Viestit: 804
Liittynyt: Ke 08.01.2003 13:08
Paikkakunta: Espoon Leppävaara

Viesti Kirjoittaja Dru Perim »

spjarv kirjoitti: Paymaster-handicappi välillä aiheuttaa hiusten harmaantumista...
...dogeille ei ole viimeisimmän huhun mukaan koskaan tulossa armybookkia.
Paymasterin hengissä pitäminen on kyllä aina työn ja tuskan takana. On se outoa, kun pitää armeijan "BSB:ia" piilotella. :x

Jos DoW armeijakirja tosiaan jää tulematta, on mulla sitten 4000 pistettä tarpeetonta muovi- ja metallikrääsää nurkissa. :cry:


Dru Perim
Avatar
Grond
Viestit: 3335
Liittynyt: Ke 20.11.2002 13:00
Paikkakunta: 423 km turkkusta

Viesti Kirjoittaja Grond »

Millaisia muutoksia tuossa annuaalissa oli verrattuna WD-listoihin? Jotain perustavanlaatuisia vai pelkkää pikkuviilausta?
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “FB: Yleiset keskustelut”