Sivu 1/1

Heraldien figuista?

Lähetetty: Ti 20.05.2008 18:49
Kirjoittaja Muutoksen tuoja
Jeesh... Uudet demonit tulevat niistä löytyvät hero tason characterit joita myös heraldeiksi kutsutaan. haluaisin tietää mitä figuja kyseiset sankarit käyttävät esim Herald of tzeenzth?

kiitoksia jo valmiiksi

Re: Heraldien figuista?

Lähetetty: Ti 20.05.2008 19:51
Kirjoittaja Javyrus
Herald of Khorne = Skulltaker
Herald of Khorne on Juggernaut; omaa oman figunsa, löytyy GW:n Online Storesta
Herald of Slaanesh = The Masque
Herald of Nurgle on Palanquin = Epidemius
Herald of Tzeencth = vaikka joku random Horror, jota on konvertattu (kuten DoC AB:ssa) merkittävämmän näköiseksi, itse käyttäisin kyllä pohjana Flameria, joka omistaa sentään tyylikkään kropan kunhan pää vaihdetaan ja lykätään taikasauva kouraan.

Re: Heraldien figuista?

Lähetetty: Ti 20.05.2008 20:15
Kirjoittaja kirrppu
Kyllä itse sanoisin, että nyt pitäis olla mielikuvitusta ja konvaus taitoja, koska itse en viitsisi käyttää noita special charactereita heraldeina, Epidemus menee vielä loistavasti.

Re: Heraldien figuista?

Lähetetty: Ti 20.05.2008 20:26
Kirjoittaja The Captain
Aika pitkälti näyttää armeijakirjan kuvissa olevan vain muoviboksista napattu rividemoni, jolle on laitettu jotain lisähärpätintä. Kovin tylsää minusta.

Itse suosin naapurifirmojen tuotteita. Ainakin Slaaneshille ja Khornelle sopivia 25 mm baseille mahtuvia demonifiguja pitäisi löytyä joka toiselta valmistajalta - Slaaneshilla taitaa olla helpointa, kun miettii, kuinka suosittuja erilaiset tissifigut ovat. Kyllähän GW:n rividemoneista konvertoimalla ja green stuffilla saa niistäkin ihan persoonallisen näköisiä.

Re: Heraldien figuista?

Lähetetty: Ti 20.05.2008 21:50
Kirjoittaja Anasa
Kai heraldeille ja lopuille spessuille tulevat modelit nyt jossain vaiheessa.

Re: Heraldien figuista?

Lähetetty: Ti 20.05.2008 21:57
Kirjoittaja jullevi
Tzeentch-heraldista käynee esimerkiksi Champion of Tzeentch. Tuo jamppa muistuttaa mielestäni enemmän demonia kuin kuolevaista. Myös vanhojen edikoiden aikaisista viguista löytyy paljon hyviä nappeja (esim vanhat disc riderit), mutta valitettavasti niitä ei saa enää ostettua mistään, vaan ne pitää poimia käytettynä.

Re: Heraldien figuista?

Lähetetty: Ke 21.05.2008 12:36
Kirjoittaja Javyrus
Kyllähän sitä itsekin suosin ennemmin muita figuja kuin suoraan erikoishahmojen omia figuja. Tulipahan vain annettua nuo esimerkit, jotta aloittelevat demoneilla pelaajat eivät heti lannistu kun kuulee, että pitää olla samantien tekemässä konversioita.

Muiden armeijoiden (jopa 40k:n puolelta) kaapusankarit ovat hyviä vaihtoehtoja Tzeentchin Heraldeiksi. Myös Hordes of Chaoksen perus-Sorcerer on oiva pohja tuon Champion of Tzeentchin lisäksi, itse jopa aloin tekemään Heraldia tuosta aiemmin mainitusta. Kyllähän tosin oli ikävää kun luki Horroreiden fluffista millaisia nämä Suuren juonittelijan ykkösmiehet ovat. Sitä kun oli odottanut jotain The Changelingin kuvituksen mukaista otusta, eikä mitään ihmeen super-Horroria.
Anasa kirjoitti:Kai heraldeille ja lopuille spessuille tulevat modelit nyt jossain vaiheessa.
Siitä on huhun poikasta, että seuraavan vuoden alussa ilmaantuisi nippu uusia figuja uusien Seekereiden lomassa. Sitä kyllä ihmettelen kun suurdemonit eivät ole saaneet mitään muoviversioita jättiläisen tyyliin, tosin ovathan nämä isot pojat kestäneetkin aikaa hyvin.

Re: Heraldien figuista?

Lähetetty: Ke 21.05.2008 14:36
Kirjoittaja kirrppu
Nyt on semmoinen hinku, että pakko on laittaa omasta bsb khorne heraldista kuva tänne.
Elikkä alunperin toi figu oli beastmenien special character nimeltään khazrak the one-eye.

http://s257.photobucket.com/albums/hh23 ... eraldi.jpg

Elikkä jos mielikuvitusta löytyy, niin eikun vaan rohkeasti tekemään oma heraldi!

Re: Heraldien figuista?

Lähetetty: Ke 21.05.2008 22:07
Kirjoittaja flagu
onko toi pää uusilta verikirjaimilta?

Re: Heraldien figuista?

Lähetetty: To 22.05.2008 15:41
Kirjoittaja kirrppu
kyllä

Re: Heraldien figuista?

Lähetetty: To 22.05.2008 17:00
Kirjoittaja Bartholen
Hieno konfaus ainakin. Ja ettei mene OT:ksi, niin voihan niitä tosiaan konfata todella helposti kuten Javyrus jo tuossa mainitsi.

Re: Heraldien figuista?

Lähetetty: Su 01.06.2008 20:24
Kirjoittaja HtUnliving
Kuten vanha kansa sanoo: Jos ei ole figua, tee figu. Itse pidän siitä että kaikille napeille ei ole figua, vaan pitää konvata. Mutta, makuasiahan se on...