Skaven -huhuja

Warhammer Fantasy Battles -pelin palsta, jossa on tarkoitus keskustella kaikista niistä aiheista, jotka eivät sovellu muihin otsikoihin. Kysymyksiinkin vastataan, mutta käytä kuitenkin ensin hakua.
santso
Viestit: 2690
Liittynyt: Su 22.07.2007 16:40
Paikkakunta: Ilmajoki/Kouvola

Re: Skaven -huhuja

Viesti Kirjoittaja santso »

miten niin? nehän ovat nyt semmosia että niitä voi jopa käyttääkin, speciaalia(tosin täällä on muitaki yksiköitä joita haluaa ottaa) pisteissä samaa tasoa muidenki tehoyksiköiden kans(ei silleen että olisivat juustosia, niinkuin vaikkapa swordmasterit).

lyövät kovaa ja eivät kestä mitään.
Omenapiirakka on tietäjien ruokaa.
Avatar
smaxx
Valvoja
Viestit: 8429
Liittynyt: Ti 13.02.2007 17:29
Paikkakunta: Kirkkonummi

Re: Skaven -huhuja

Viesti Kirjoittaja smaxx »

Kyllä plaggijätkät alkaa olla hyvin houkutteleva vaihtoehto, ehkä jopa eedamia, niiden pistehinta tipahti yhden ja iskujen määrä kasvoi yhdellä. Entisilläkin säännöillä ne oli kivikovia, nyt tulee joka jepeltä kolme S5 iskua ekalla kierroksella + hatred + toughness testi on aika kovaa kamaa skirmishereiltä. Frentzyn takia noilla ei ole ihan helppo pelata, mutta nyt kun niiden ei enaa ole pakko olla 3'' sisällä munkeista, niiden käyttö on entistä jouhevampaa. Eli : on ne vähintääkin kevytjuustoa. Toughness nelosina ja skirmishereinä ne kestää ammuntaakin jonkun verran. Lisäksi ne voi käyttää lähellä olevien munkkien rankkibonusta LD testiin ja on stubborneja furnace lähellä. Näitä voi alkaa näkyä entistä aika paljon enemmän pelikentillä ja turnajaisissa.
Avatar
jamovoima
Valvoja
Viestit: 7628
Liittynyt: Ke 22.05.2002 15:37
Paikkakunta: Länsi-Vantaa

Re: Skaven -huhuja

Viesti Kirjoittaja jamovoima »

Voin kertoa heti julmia kokemuksia uusista censereistä. Äskeisessä pelissä pääsin chargaamaan seitsemän kokoista yksikköä daemon slayerin johtamall 23 slayerin boksilla, hävisin kolmella... Toisella puolella kenttää 15 hammereria sentään voitti kuusi censeriä yhdellä menettäen vain 5 modelia. 3 hyökkäystä, hatred, kaasut jne. tekee noista kyllä erittäin pelottavan yksikön. Toki houkuteltavissa yhden riveissä tappelemaan, mutta siinä auttaa jos pitelee lähistöllä abominationia, doomwheeliä jne. hirvitystä. Tai stubbornoi isolla censerillä jollon baittaaja jää jumiin. ikäviä uudet rotat, eikä tarvitse edes mennä storm banneriin asti. :)
Avatar
kirrppu
Viestit: 168
Liittynyt: Pe 28.12.2007 23:25
Paikkakunta: Kuusankoski

Re: Skaven -huhuja

Viesti Kirjoittaja kirrppu »

miltä sivulta löytyy warlock-augmented weapon? Ku ei vaan löydy, vaik oon selannu kirjaa edes takas, nurin ja oikein päin.
Avatar
Oberon
Viestit: 9116
Liittynyt: Ke 02.03.2005 18:25
Paikkakunta: Loviisa

Re: Skaven -huhuja

Viesti Kirjoittaja Oberon »

kirrppu kirjoitti:miltä sivulta löytyy warlock-augmented weapon? Ku ei vaan löydy, vaik oon selannu kirjaa edes takas, nurin ja oikein päin.
Taika-aseitten alusta.
MYYN CSM&DA-armeijaa!

"Tervetuloa Orivedelle pelaamaan. Täällä sorsankin saa piiloon."
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “FB: Yleiset keskustelut”