Sivu 1/1

haavoittaminen ingusitorissa?

Lähetetty: To 23.11.2006 20:26
Kirjoittaja toimisto
en saa selvää sääntiksestä eli löytyisikö apua?

Lähetetty: To 23.11.2006 22:33
Kirjoittaja Karu
Lue s. 46- 51 ajatuksella läpi.

Ensin siis heitetään d100 (+mahdolliset lisät tähtäilystä ja lähitaistelemisesta)ja katsotaan Hit Location tablesta mihin osuu.

Sitten heitetään aseen tiedoissa näkyvät damage-nopat (esim. laspistol 2d6). Lähitaistelussa vahinkoon lisätään vielä hahmon strenghtistä jonkin verran, tarkemmin kirjassa. Aiheutetusta vahingon määrästä vähenetään kyseisen ruumiinosan panssariarvo sekä mahdollinen coveri.

Aiheutettu vahinko aiheuttaa aina yhden tason vahinkoa (ks. s 50) aina kun se ylittää hahmon base injury valuen (t jaettuna 10:ä). Tämä merkitään johonkin muistiin. Lisäksi kaikki hahmoon aiheutettu vahinko lasketaan yhteen injury totaliksi.

Jonka jälkeen tulee recovery; vuoron lopussa loukkaantunut hahmo ottaa toughness testin ja läpäistessään sen vähentää valitusta ruumiinjäsenestä d3 damage pointtia ja yhden loukkaantumistason vaikutuksineen.

Voi olla, että meni pahasti metsään. Viimeisestä Inkvisiittori-pelistä on parisen vuotta :/

Lähetetty: Pe 24.11.2006 12:27
Kirjoittaja tneva82
Karu kirjoitti:Jonka jälkeen tulee recovery; vuoron lopussa loukkaantunut hahmo ottaa toughness testin ja läpäistessään sen vähentää valitusta ruumiinjäsenestä d3 damage pointtia ja yhden loukkaantumistason vaikutuksineen.
Loukkaantumistasoja parannetaan vain jos erikseen yrittaa itseaan paikkailla. Vuoron lopun paraneminen laskee vain damage pointteja.

Ja loukkaantumistasoja ei voi paikata 2 tasoa enempaa siita missa on eli jos sinulla on 3 tasoa aiheutettu et saa sita ruumiinosaa ehjaksi ilveellakaan enaa(pelin aikana ainakaan).