Uusi Rogue Traderini

Avatar
tneva82
Viestit: 8363
Liittynyt: To 15.08.2002 11:51
Paikkakunta: Salo

Uusi Rogue Traderini

Viesti Kirjoittaja tneva82 » To 10.04.2003 08:49

Eilen tuli Inquisitor bits order lopultakin :D Ei siihen mennytkään kuin toista kuukautta <g>. Yksi osa tilausta oli Kal Jericho josta päätin tehdä Rogue traderin. Käsiksi laitoin sapeli kädet(molemmat) mutta varsinainen hauskuus alkoi päässä. Käytin Talonin päätä(myös tilauksestani) ja skulptasin green stuffin avulla cowboy hatun :D Sori. En voinut vastustaa kiusausta kun opin lähiaikoina tavan jolla saan kohtuullisen näköisesti sen toimimaan :wink:

Fluffillisesti hän on Rogue Trader joka _virallisesti_ käy kauppaa mausteilla, harvinaisilla juomilla yms luksustuotteilla. Epävirallisesti hän harrastaa asekauppaa...Laittomilla aseilla. Muukalais aseet, kaaoksen aseet you name it. Kaikki käy, mitään ei kavahdeta.

Pelissä hän saanee seuraavanlaiset statit ja aseet:

Rogue Trader Aurelius Maksumies

WS 69, BS 59 St55 To57 Int61 Wp70 Sg83 Nv79 Ld85

Perustelen korkean Sagacityn sillä että henkilö joka kulkee ympäri avaruutta käyden kauppaa jos jonkinlaisten rotujen kanssa todennäköisesti tietää asioista aika lailla :D

Panssari hänellä on 2 joka paikassa päätä lukuunottamatta(hattu kun tuskun suojaa pätkääkään :D). 2 sapelia, digital hand flamer & needle pistol bloodfirellä, duelling pistol yhteensä 5 reloadilla(yht 12 ammusta). Kranaatteja löytyy seuraavia: 2xphoton flash grenade, 1xsmoke grenade, 1xplasma grenade. Hänellä on 1xpain easer huumeannos joka vähentää injury totalia d6+1 kun sitä käytetään. Skillinä häneltä löytyy Leader.

Olen viellä epävarma antaisinko demonisen puukon hänelle. OTOH olisi kiva kuvata hänen kytköksiänsä laittomiin asioihin mutta OTOH pelkään tekeväni turhankin hyvän hänestä. OTOH kaksi sapelia on varmaan parempi lähitappelussa kuin puukko ellei sille anna voimakasta voimaa. Suunnittelin daemonic beastia jolla on Daemonic Sharp kyky(yksi omista tekosistani. Ignoroi d6 vastustajan panssarista). Mielipiteitä?

Lagitus
Viestit: 211
Liittynyt: Ke 18.09.2002 22:03
Paikkakunta: Ääsjoki

Viesti Kirjoittaja Lagitus » La 12.04.2003 11:25

Ei se demoninen puukko kovin pahalta vaikuta. Vaikka lävistääkin panssaria niin sillä on silti alhainen damage. Eikä se noin alhaisella bs:llä osua aseillakaan oikein mihinkään niin olis hyvä että se tekee edes lähitaistelussa jälkeä.

Löytyiskö kuvaa tuosta rogue traderista? Kuulostaa ainaki mielenkiintoiselta figulta (ja haluaisin nähdä sen hatun :) ).

Avatar
tneva82
Viestit: 8363
Liittynyt: To 15.08.2002 11:51
Paikkakunta: Salo

Viesti Kirjoittaja tneva82 » Ma 14.04.2003 07:45

Lagitus kirjoitti:Ei se demoninen puukko kovin pahalta vaikuta. Vaikka lävistääkin panssaria niin sillä on silti alhainen damage. Eikä se noin alhaisella bs:llä osua aseillakaan oikein mihinkään niin olis hyvä että se tekee edes lähitaistelussa jälkeä.
Itse asiassa tikari olisi tasan yhtä tehokas kuin sapelli JOS siitä d6 ignoroinnista ei jää yli(eli et heitä enempää kuin vastustajan panssari...). Ja parry penalty & kantama huonompi. Eli selvästi miekkaa huonompi vaihtoehto se olisi. Kyseessä olisikin lähinnä tyylikysymys mutta ongelmana onkin lähinnä se että demoniaseet on _harvinaisia_.
Löytyiskö kuvaa tuosta rogue traderista? Kuulostaa ainaki mielenkiintoiselta figulta (ja haluaisin nähdä sen hatun :) ).
Kamera löytyy mutta kunnon lähikuvia sillä ei saa :-( Katsotaan saisinko edes jotenkuten selvän kuvan siitä.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Inquisitor”