Carnival of Chaos -porukan suunnittelua

Yarzel
Viestit: 12
Liittynyt: La 04.08.2012 14:24
Paikkakunta: Oulu

Carnival of Chaos -porukan suunnittelua

Viesti Kirjoittaja Yarzel » Su 15.02.2015 18:17

Tarkoitus olisi suunnitella kääpiöiden rinnalle (ei siis mitenkään kerettiläisessä mielessä, esi-isät vieköön!) vaihtelun vuoksi toinen bandi. Pohdin aikani ja päädyin kunnollisen kontrastin aikaansaamiseksi pimeyden voimiin, eritoten end timesin myötä pinnalla olevaan Ruttopappaan.

Carnival master (Yusuf Frostmoor)
-Bow, sword, dagger, 95 gc

Brute (Bull)
-gw, 75gc

Brute (The Smith)
-gw, 75gc

Tainted one (Pustular Keaton)
-Nurgle's rot, dagger, sword, 85gc

Tainted one (Wilhelm Fell)
-Stream of Corruption, Bow, dagger, 65

3X1 Brethren (Finn,Caleb& Florence)
-3Xshort bow& dagger, 3X35gc

Hinnaksi tulee tasan 500. Mestarin bs on liian hyvä hukattavaksi ja miekka tarjoaa jotain suojaa mahdollisessa lähiksessä. Isot herrat lihamuureilevat etunenässä lähispellen kanssa. Rot maksaa hunajaa mutta aikaisessa vaiheessa otettuna se ehtii tartuttaa kamppanjan mittaan mahdollisimman monta. Jousipelle ammuskelee muiden jousimiesten mukana Mestarin kanssa ja lervailee niiden päälle jotka tulevat liian lähelle (oksennusgifti siksi etten ottanut Rutonkantajaa heti alkuun). Henchmaneiksi otin ihmisiä koska halpa hinta, ihan kohtuullinen bs ja että saataisiin expan myötä lad's got talentteja. Lisäksi 50 rahaa isosta haisijasta joka pahimmillaan katoaa warppiin taktisen ylilyönnin myötä on turhan kova hinta. Nurgling tai kaks olis ihan hyviä debuffaajia jos ne saisi lähikseen bodarien ja Keatonin kanssa mutta mistä niihin rahat revittäisiin. Myöhemmin hommataan demoneita, kärry (kun jengi kasvaa, lisäksi ylimääräinen Rot ja demonien buffit on kivoja) ja parannellaan varusteita.

Heittäkäähän parannusehdotuksia, jos tällä alueella ylipäänsä on enää elämää. Figujakaan ei ole vielä hommattu niin on vielä hyvä sauma vaikuttaa.

Palaa sivulle “Mordheim”