Virallinen Mordheim-sääntötopic.

Avatar
Sergeant
Viestit: 772
Liittynyt: Ti 13.03.2007 19:07
Paikkakunta: Pori

Re: Virallinen Mordheim-sääntötopic.

Viesti Kirjoittaja Sergeant » Ma 12.12.2016 17:56

arska_a kirjoitti:
Air Defence kirjoitti:
arska_a kirjoitti:Jos Necromancer heittää injury-tablella henkensä, loitsua ei varmastikaan voi tehdä, mutta muilla heitoilla? Capturella tai deep woundilla vaikutusta?
Deep woundissa lukee ettei voi tehdä mitään, niin ei sitä loitsuakaan sitten loihdita. Captured onkin vähän kinkkisempi. Voisi loitsun heittää, jos kaappaajat saavat lunnasrahat ja vapautus tapahatuu heti pelin jälkeen. Ehkä parempi, että sovitte peliporukassanne kuinka capturedin kohdalla Awekening toimii, on se aika tulkinnan varainen. Yksi lunnasehto voisi olla, ettei kuolleita herätetä.
Mutta onko ajatus se, että Out of Actioniin meneminen ei automaattisesti tarkoita, ettei tuota loitsua loitsita, vaan pitää tulla Serious Injurystä joku hazardi tulos? Että vaikka nekro ei kierokiveä voi etsiä haavoja parannellessaan, voi hän kuitenkin nostattaa heron zombina?
Pitää varmaan peliporukassa joka tapauksessa joku konsensus tästä hakea...

Oma näkemys on, että jos Hero menee out of actioniin niin tämä ei voi osallistua mihinkään jälkipeliin. Ei löydä rare esineitä, wyrdstoneja tai ei voi käyttää academic taitoja niin ei myöskään voi taikoa.

Kannattaa pitää simppelinä tämä asia. Herolla menee haavojen nuolemaan kaikki aika pelin jälkeen.

En suosittele avamaan noita yksittäisiä injureita mitä mikäkin voi tehdä pelin jälkeen. Sotkee vaan likaa ja kohta kaikilla on jokin eri näkemys asioista.

Avatar
Jopotzuki
Viestit: 692
Liittynyt: Ke 03.01.2007 17:11
Paikkakunta: Turku

Re: Virallinen Mordheim-sääntötopic.

Viesti Kirjoittaja Jopotzuki » Pe 03.03.2017 21:21

Kuvassa etualalla oleva pistoolimes julistaa rynnäkön mustaan vampyyriin. Vampyyrin vieressä oleva flail-mies julistaa rynnäkön zombiin kuvan ulkopuolella. Flail-mies epäonnistuu LD-testissään ja jää paikoilleen. Mitä pistoolimies tekee, kun sillä ei ole tilaa mennä combatiin? Tuleeko failed charge? House-rulattiin, että saa toimia vapaasti, mutta ei juosta.
IMG_20170303_201600.jpg
Dolmot kirjoitti:Tällä kertaa se on Bloodthirstor, Lordor of Mordor.

Avatar
Sergeant
Viestit: 772
Liittynyt: Ti 13.03.2007 19:07
Paikkakunta: Pori

Re: Virallinen Mordheim-sääntötopic.

Viesti Kirjoittaja Sergeant » Su 05.03.2017 03:43

Jopotzuki kirjoitti:
Pe 03.03.2017 21:21
Kuvassa etualalla oleva pistoolimes julistaa rynnäkön mustaan vampyyriin. Vampyyrin vieressä oleva flail-mies julistaa rynnäkön zombiin kuvan ulkopuolella. Flail-mies epäonnistuu LD-testissään ja jää paikoilleen. Mitä pistoolimies tekee, kun sillä ei ole tilaa mennä combatiin? Tuleeko failed charge? House-rulattiin, että saa toimia vapaasti, mutta ei juosta.IMG_20170303_201600.jpg
Se on failed charge, jos ei jostain syystä pääse base kontaktiin vastustajan kanssa. Meillä on peleissä aika paljon maastoa ja tämän takia käy monesti niin että kaikki ei mahdu taisteluun.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Mordheim”