Sivu 1/1

[Mordheim] Beastmen 499gc

Lähetetty: Su 07.01.2007 22:23
Kirjoittaja FieldMedic
Löysinpä ylimääräisen beast herd-laatikon lojumasta nurkista, ja miettisin mitä niistä tehdä. Häpeähän niitä olisi nurkkiin pölyttymään jättää.

Chief - sword, axe, shield @85gc

Bestigor - halbred, shield @60gc

Bestigor - halbred, shield @60gc

Centigor - Axe, mace, shield @88gc

2 Gor - Axe, dagger @160

2 Gor - mace, dagger @152

3 Warhounds @45

total 499gc


Mahtaisikohan kannattaa vaihtaa noita houndeja tai goreja ungoreiksi... Massa nimittäin epäillyttää...

Lähetetty: Ma 08.01.2007 13:16
Kirjoittaja Air Defence
Kilvet jättäisin pois. Pelastaa vain joka 6. kerta ja silloinkin vain jos hitti S3 tai vähemmän hepulta. Lisäksi kriittisillä osumilla on paha tapa mennä armour saveista läpi.

Itse olen sitä koulukuntaa, jonka mielestä attackien määrä on tärkeämpi kuin laatu. Sillä mitä enemmän attackejä, sitä paremmat mahikset (osua ja woundata) tehdä kriittisiä, jotka tiputtavat sen kovemmankin jätkän kertalaakista. Siksi suosittelisinkin, että antaisit hilparimiehille kaksi asetta halberdien siaan.

Kirveet vaihtaisin nuijiin, se on pikkuisen halvempi ja useimmissa tilanteissa tehokkaampi.

Tarvitsisit ehdottomasti shamaanin kokoonpanoosi. Senkin takia, että kaaosloitsut ovat ihan kätsyjä, mutta myös siksi, että vain heerokset keräävät pelin päätyttyä exploraatio phasessa sitä nappulaa. Mitä enemmän heerokisa, sitä enemmän rahaa ja sitä nopeammin warbandisi kehittyy.
Mahtaisikohan kannattaa vaihtaa noita houndeja tai goreja ungoreiksi... Massa nimittäin epäillyttää...
Houndeja en vaihtaisi, mutta parista gorista voisi luopua ungoreiden (tai lisähoundien) hyväksi. Beastmanien leadershippi kun ei ole sieltä parhaimmasta päästä, niin lähtevät herkästi karkuun kun 25% miehistä on menetetty, siksi kannattaisi suosia massaa heti kättelyssä. Pelin edetessä ja rahan kertyessä voit pikkuhiljaa korvata kaatuneita ungoreja goreilla. Houndeista ei kannata luopua, koska vastaavia nopeita S4 joukkoja ei kovin monelta warbandiltä löydy, hyvä etu siis.

Lähetetty: Ma 08.01.2007 22:42
Kirjoittaja FieldMedic
Juu, shieldit veke. Hyödyttömiä jos kaveri ei tuo daksux2-kuraa kentälle... Axet lähti myös. Muuten otinkin sitten radikaalin suunnan; gorit hittoon ja tilalle shamu, kolme ungoria keihäillä ja yhden houndin lisää.

Eli.

Chieftain - sword, mace @78

Shaman - sword, dagger @55

Bestigor - sword, mace @58

Bestigor - sword, mace @58

Centigor - 2x mace @86

3x Ungor - spears @105

2x Warhound @30

2x Warhound @30

Total 500gc

Lähetetty: Ti 09.01.2007 22:00
Kirjoittaja Raistlin Majere
Mietin vain että voiskos näille saada jotakin lentävää/ampuvaa, kun nyt on niin epäilyttävän lähispainotteinen lista.

Lähetetty: Ke 10.01.2007 10:30
Kirjoittaja FieldMedic
.. ei.

Tuosta heräsikin kyllä kiintoisa kysymys. Voiko beastmeneille saada yhtään ampumista edes pelien etenemisen myötä? Itse en löytänyt mitään kohtaa mikä kieltäisi esim. lootattujen tai löydettyjen ampuma-aseiden jakamista.. aatelkaas, gorit hochlandereilla :D

Lähetetty: Ke 10.01.2007 12:23
Kirjoittaja johannes
Jos beastmanien lista ei salli alussa mitään ampuma-aseita, ei ne osaa käyttää niitä myöhemminkään. Poikkeuksena tietysti jos otat skillin jolla voit opetella käyttämään muita aseita.

lrb warbands sivu 2 - weapons and armour:

You may buy additional equipment between battles, but your warriors can only use weapons and armour listed in their warband entry

Lähetetty: Ke 10.01.2007 13:19
Kirjoittaja Druzhina Captain
...ja petomiehet eivät saa Shooting skillia. Joten emme näe "gorit hochlandereilla" eikä millään muulla ampuma- tai heittoaseella.

Lähetetty: Ke 10.01.2007 23:17
Kirjoittaja FieldMedic
No tuossa kolme minuuttia postauksen jälkeen muistin itsekin kyseisen seikan, harmi että olin silloin jo kiirehtimässä tois' puol' Suomee.

Kiitos kuitenkin vastanneille. Eli näillä linjoilla jatketaan ellei ehdotuksia tule lisää..?

Lähetetty: To 11.01.2007 18:56
Kirjoittaja Tezze
Kyllä tuo pelillisesti hieno lista on, mutta itseä mietityttää sen hienous. Tosin minä teen aina listat siinä mielessä että ne näyttää hienoilta figu porukkana. Mutta kyllä tuostakin varmaan saa ihan hienon porukan pystyyn. Sitten itse käyttäisin mielummin Goreja tupla vasaroilla, kun Ungoreja, mutta se on vain minun mielipiteeni.