Yaktribe: Necromunda Community Edition

Avatar
Rune
Peliporukkavalvoja
Viestit: 6380
Liittynyt: Ma 06.01.2003 15:18
Paikkakunta: Joensuu

Yaktribe: Necromunda Community Edition

Viesti Kirjoittaja Rune »

Termos!

Ensimmäisellä sivulla ainakaan ei näyttänyt olevan Yaktribesta keskustelua. Jos näille alafoorumeille keskustelua nyt ylipäänsä tulee. Oli miten oli, jaan myös tänne tämän päiväisen huomioni:
Rune kirjoitti:Kävin nostalgiasoimassa Yaktriben sivuilla, ja NCE on saanut liudan muutoksia ja päivityksiä sitten viime kesän! Ihan kuriositeettinakin kannattaa tsekata:

http://caiysware.com/CE_Update_Log.txt
https://yaktribe.org/community/vault/ne ... ulebook.1/
https://yaktribe.org/community/threads/ ... tion.1385/

Siellä on mm. sellaisia korjauksia, että overwatchiin mennessä saa tosiaan käännähtää paikallaan (kuten taidettiin tehdäkin), pelottavan hyökkääjän edessä joutuu yhäkin taistelemaan taistelukierroksen (kuten taidettiin tehdäkin), ja monia vähän toisia voimakkaampia asioita kuten flamereita on muunnettu: hand flamerin glancet ei osu enää ikinä, kun taas heavy flamerin glancet osuu aina, ja hip shooting on korjattu toimimaan vain pistooleilla ja kivääreillä.

Paljon muutoksia vuoden sisään, ja kaikki näyttävät olevan kotiin päin. Go Yaktribe!
Suosittelen kaikille Necromundasta kiinnostuneille Yaktriben juttuja. Mad respects. Vuoden 2015 keväällä oli hauskaa ottaa ensiaskelet kohti tuntematonta, ja vuoden sisään tyypit ovat ilmeisesti tehneet vaikka mitä uudistuksia ja korjauksia.

Tutustukaa. Yaktriben löytää myös mm. Facebookista.
#Ostium
http://cabal-ostium.blogspot.fi/

For a Pessimist, I'm pretty Optimistic

Palaa sivulle “Necromunda”