Zombie modi Necromundaan

Avatar
JarLoz
Viestit: 1367
Liittynyt: Su 27.07.2003 18:20
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Zombie modi Necromundaan

Viesti Kirjoittaja JarLoz »

Löysin tuolta netistä miniatyyripelin Zombie Plaque säännöt. Kyseessä on siis pikkupeli, joka perustuu kaikkien rakastamiin zombie-elokuviin, joissa zombit ovat hitaita ja mätäneviä, ja sankareilla on moottorisahat...

Noh, peli oli kuitenkin melko rajoittunut, ja sain idean. Mitä jos vaikka Necromundaan kehitettäisiin Zombie modi? Siis zombit kulkisivat 3 (tjsp) tuumaa vuorossa ja rokkaisivat ainostaan lähiksessä, ihmisillä olisi aseina moottorisahoja(tietysti!), kiväärejä, pesäpallomailoja ja pistooleja. Zombeja olisi tietysti kauhea määrä, ja ihmisten täytyisi karata kaupungista tai jotain sellaista. Ammo rollit (onko näitä edes uudessa versiossa?) olisivat vaikeampia, kuten vaikka 5+, ja aseitakin olisi hyvin rajoitetusti.

Olisiko tämä kivaa? Onko tälläinen jo tehty? Jos ei, niin pitäisikö tehdä?

Totta puhuen en tunne Necromundan sääntöjä kovin hyvin, ja se vain sattui olemaan ensimmäinen mieleen tuleva peli. Jos joku keksii paremman pelin, johon tämä modi sopisi, niin ilmoittakaa pois.
VJ
Viestit: 1401
Liittynyt: Ma 08.07.2002 22:38
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja VJ »

No onhan necrossa jo plague zombieita ja varsin inhoja ovatkin. Ei kai siinä olisi muuta kuin että kehittelee sopivan scenaarion tai mahdollisesti jopa kampanjan zomppariteeman ympärille.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Necromunda”