Necromunda Underhive ja sen käyttö Chaos Gate tyylillä

Avatar
Mysterous
Viestit: 2207
Liittynyt: La 16.11.2002 19:24
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Necromunda Underhive ja sen käyttö Chaos Gate tyylillä

Viesti Kirjoittaja Mysterous »

Tässä olen jo hyvän aikaa ollut innostunut tuosta WH40K Chaos Gate tietokone pelistä ja mietiskellyt mitä erilaisempia keinoja saada se laudanpäälliseen muotoon. Sääntömoodi ideat 40Khon ovat tähän mennessä olleet kauheaa katseltavaa ja sain päähäni että koko peli voisi toimia paremmin jos sen tekisi Mordheim muotoon. No sitten päähäni osui että onhan se Necromundakin olemassa. Elikkä sitten kysymyksiin:
-Onko Necromunda UH:ssa säännöt myös Marineille ja muille tutuille vai onko se keskittynyt täysin Jengeihin?
-Onko NUH:ssa Psyykkisille voimille sääntöjä? Entä kuinka toimivia?
-Onko tavaroiden osto systeemi kuinka samankaltainen Mordheimin kanssa, jos on huomattavastikin niin onko hinnasto samanlainen (kokemuksieni perusteella huono)?
-Olisiko siinä kuinka kova vaiva kääntää Space Mariinit ja Kaaos "jengeiksi" Underhiveen, chaos gate tyylillä?
-Entäs pitäisikö muitakin rotuja käyttää?
-Vai onko jo pelkkä ajatuskin tuhoon tuomittu?
EDIT: Tuli katseltua tuota Specialist Gamesien sivuilta ladattavaa Turn Sequense listaa ja mitä ymmärsin niin ainakin omasta mielestäni tämä on suorastaan täydellinen pohja Chaos Gatelle.
Maalausblogi taas pystyssä.
Avatar
Teräratas
Valvoja
Viestit: 3711
Liittynyt: La 03.08.2002 13:48
Paikkakunta: Varkaus

Viesti Kirjoittaja Teräratas »

Eipä taida mecromundaan mitään mariineita, saati termiksiä, pahemmin olla. Ovat sellaista guardsmaniin rinnastettavaa väkeä pääosin. (Toki joku lisäosa on voinut mennä pahastikin ohi.)

Mutta äkkiäkös näppärä kaveri statit marineille vääntää, eihän siinä mitään.

Luulisin, että 40k kakkos edikan kirja olisi aikalailla parasta materiaalia tuohon, ymmärtääkseni tuo CG toimii pitkälti kakkoslaitoksen sääntöjen pohjalta. Necromundan lähitaistelusysteemin itse ehkä vetäisisin kyllä enempi mordheimin tyyliin, en ole sen perus systeemin suurin ystävä. (Tosin enpä ole sitä uutta necromundan sääntölaitosta edes vilkaissut...)
Avatar
tneva82
Viestit: 8626
Liittynyt: To 15.08.2002 11:51
Paikkakunta: Salo

Re: Necromunda Underhive ja sen käyttö Chaos Gate tyylillä

Viesti Kirjoittaja tneva82 »

Mysterous kirjoitti:-Onko Necromunda UH:ssa säännöt myös Marineille ja muille tutuille vai onko se keskittynyt täysin Jengeihin?
Ei ole.
-Olisiko siinä kuinka kova vaiva kääntää Space Mariinit ja Kaaos "jengeiksi" Underhiveen, chaos gate tyylillä?
Hmmmm...Ei vaikeata jos käytät valmiita stateja, vaikeaa jos haluat niiden olevan fluffin mukaisia(jolloin WS4, BS4, S4, T4, 3+ save on aivan liian heikkoa).

Ja ostamisesta. Pinkka common aseita(uudessa kirjassa tietyt aseet rajattuja tietyille jengeille, itse kaverini kanssa unohdamme tuon säännön), maksaa 5-25 crediittiä noin suurinpiirtein(1000 crediittiä per jengi). Sitten loput on rarea joka pitää löytää jotta voi ostaa. Niillä on vakio hinta johon lisätään satunnainen määrä.

En tiedä mitä tarkoitat pahalla. Jos sitä että on ylihintaisia niin common aseet eivät ole, jotkut rareista on ja raskaat aseet, poislukien heavy stubber ja mahdollisesti heavy bolter, EHDOTTOMASTI ovat(mutta minkäs teet. Mihin IHMEESEEN tarvitset lascannonia kun vastapuolella on pääosin T3 ei savea? Ei OLE mitään mihin lascannon tehoa tarvitaan...).
https://middleagedstrategybattlegamers.home.blog/ <- Turun suunnan LOTR pelaajien blogi
Avatar
NetDiver
Viestit: 619
Liittynyt: Ma 02.02.2004 09:57
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja NetDiver »

Kaaoksen mariineille löytyy pienet säännöt Necromundan alkuperäisen Outlanders-lisäosan Appendix-osassa (mikäli muistan oikein). Statit ovat perusmariinin luokkaa toisesta edikasta (ne ei ole kyllä muuttuneet oikeastaan yhtään tähän edikkaan mennessä), parilla Necromundan omalla säännöllä höystettynä.

Necromunda on kyllä aivan erinomainen peli, mutta pelisysteemi rupeaa jo kärsimään vanhuudesta ja kaipaisi mielestäni kovaa uudistusta. Joskus jossain aikaisemmassa ketjussa sanoinkin uuden Necromunda Underhiven olleen, muutamaa pientä sääntöuudistusta lukuunottamatta, aivan turha julkaisu. Olen samaa mieltä Terärataksen kanssa. Mikäli Chaos Gate tyylistä lautaversiota haluat, niin hommaa jostain käsiisi 40Kn kakkoslaitos.
Comebackia pelaamisen eturintamaan...
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Necromunda”