Necromundaan Marine ryhmää?

Adanedhel
Viestit: 517
Liittynyt: Ke 26.02.2003 19:18

Necromundaan Marine ryhmää?

Viesti Kirjoittaja Adanedhel »

Onko Necromundaan minkään sortin marine ryhmää? Kun en juri pelistä tiedä paljoa, niin kysäisin sitä. Ja samalla hinnalla: Onko mitään CSM ryhmää?
Nomen Est Omen

Avatar
Teräratas
Valvoja
Viestit: 3711
Liittynyt: La 03.08.2002 13:48
Paikkakunta: Varkaus

Viesti Kirjoittaja Teräratas »

En tiedä onko (epäilen että ei), mutta väittäisin että pelitasapaino ottaa kyllä itseensä, jos keskiverto guardsmanin tasoiset jengit ottavat mittaa toisistaan, ja paikalle kärrätään ryhmä marineita... :)

Muutenkin kyllä sotisi fluffia vastaan melko lailla: Luulen vähän, että marineita ei ehkä kutsuta pistämään mitään pientä rikollisjengiä järjestykseen, eiköhän se olie poliisivoimien virka.

Avatar
NetDiver
Viestit: 619
Liittynyt: Ma 02.02.2004 09:57
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja NetDiver »

Outlanders lisäosassa oli mahdollisuus ottaa tiettyihin moninpeliscenuihin Kaaoksen mariineja. Pahiksiksi vain, tosin. Statit olivat käytänössä samat kuin nykyään. Koska Necromunda perustuu 40K:n toiseen laitokseen, Necron jengiläiset yleensä potkivat näitä kaaoksen mariineja päihin 6-0. Yksi mariini maksoi muistaakseni 300 krediittiä, omasi normimariinin statit, pari hassua taitoa (jotka ovat myös normijengiläisten saatavissa), boltterin ja power armorin (3+ save). Kun vastaan astui hampaisiin asti varustettu, WS/BS 5 ja kourallisen taitoja omaava saman hintainen jengiläinen (wargear + experience = hinta krediiteissä) oli jo ryhmällinen mariineja hätää kärsimässä. Toisin sanoen mariinit Necrossa olivat ylihintaisia, hyvin varustettuja jengiläisiä ilman kokemuksen suomaa etua, mikä on kaikki kaikessa Necromundassa. Mariinien sekoittamisesta Necroon on omassa peliporukassa ainoastaan huonoja kokemuksia. Monet otukset (esim. nämä kaaoksen mariinit) Outlandersin monipeliscenuissa olivat täysin juosten kustuja ja vedetty lähinnä copy-pastella kakkos edikan kodekseista. Tiivistettynä siis: Marines and Necromunda don't mix.
Comebackia pelaamisen eturintamaan...

Avatar
mvp
Peliporukkavalvoja
Viestit: 351
Liittynyt: Ke 30.10.2002 12:56

Viesti Kirjoittaja mvp »

Spyrerit ovat lahinna marineja siina mielessa, etta omaavat varustusta ja taistelutaitoja paljon enemman kuin muut jengit. Ja saavat vain muutamat napin poydalle. Fluffillisesti nailla ei ole mitaan tekemista marineiden kanssa.
Sumppi Ry
Salon Kortti-, Lauta- ja Miniatyyripelaajat

chrome
Viestit: 720
Liittynyt: To 12.12.2002 14:12
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja chrome »

Pitäisiköhän marineille tempaista omia sääntöjä oikein urakalla... esim powerarmorin save ja jos sen mokaa niin saa sitten sen carapacen saven. Tietenkin muista sisäisistä 'lisävarusteista' saisi hyviä etuisuuksia esim happo sylkäisyllä extra attack lähikseen ja jos heppu havoittuu se ei tipahdakkaan ihan heti sillä kroppa sulkee kivun ja verenhukan. Ja jokainen heppu lasketaan tietty leaderiksi joten sitä ei haittaa tippaakaan jos joutuu liikkumaan yksin. Heille voi myös tehdä säännön että ampuvat niin tarkasti että heppu kuolee jos missaa save heiton (pelottaa kummasti kun ukot saattavat oikeasti kuolla marineiden kanssa rähinöidessä)

Kun Necromunda on skirmish peli voisi siis marineiden varustelutasoa ettiä RT ajan codeksista jolloin marineilla oli aseinaan puukko, boltpistol sekä boltgun.
Skenaarioihin tietysti marinet saisi vielä paremmin etua jos he raidaisivatkin aluetta niin että siellä on pimeää sillä marinearmourissahan on yönäkölaitteet joita ei jostain syystä 40k yötaisteluissa ole(rukouksien puutetta.).

Tälläisillä säännöillä voisi marinet elää vielä taistelunjälkeen

Aacheron
Viestit: 1261
Liittynyt: Ti 09.07.2002 18:24
Paikkakunta: Liljendal (kohta Turku)
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Aacheron »

Jos alatte tuollaista säätämistä Marineja pelittääksenne, ottakaa Inquisitor alle. Sääntökirja on nykyään Living Rulebook-formaattia, eli ilmainen .pdf-tiedosto. Osa 1 ja osa 2.

Ihan oikeasti, siinä on tarkkuutta vaikka muille jakaa. Pelisysteemi ei todellakaan ole HárnMaster, mutta pesee se mitkä tahansa skirmish-figupelit. Inquahan voi pelata ihan vain mättöpelinäkin, ja vieläpä WH40K-skaalassa (esim. 1" pöydällä = 2 jaardia, siinä missä tavallisesti 1" = 1 jaardi). Ja kokemusjärjestelmä on sisäänrakennettu.
and her hallway
moves
like the ocean
moves

Avatar
Viimeinen tuoppi
Viestit: 140
Liittynyt: To 25.12.2008 15:27
Paikkakunta: Orivesi
Viesti:

Re: Necromundaan Marine ryhmää?

Viesti Kirjoittaja Viimeinen tuoppi »

Oma ehdotukseni olisi käyttää marsujen statseja, mutta leader(captain/chapter master), heavie(devastator), gangerit(marinet) ja juviet(scout) maksaisivat kaksi kertaa enemmän, mutta aseiden hinnat olisivat normaalit(marsut voisivat käyttää kaikkia aseita).

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Necromunda”