Necromundan lähisaseista ja kinteästä Strengthistä

Augustus
Viestit: 158
Liittynyt: Pe 31.05.2002 12:44

Necromundan lähisaseista ja kinteästä Strengthistä

Viesti Kirjoittaja Augustus »

Eli kun joillakin aseilla on kiinteä Strength, kuten Power swordilla, niin jos saa +1 Strengthiä jostain, esim. siitä yhdestä Muscle skillistä tai suoraan characteristeihin taulukosta, niin sillä ei ole merkitystä?
Avatar
tneva82
Viestit: 8625
Liittynyt: To 15.08.2002 11:51
Paikkakunta: Salo

Re: Necromundan lähisaseista ja kinteästä Strengthistä

Viesti Kirjoittaja tneva82 »

Augustus kirjoitti:Eli kun joillakin aseilla on kiinteä Strength, kuten Power swordilla, niin jos saa +1 Strengthiä jostain, esim. siitä yhdestä Muscle skillistä tai suoraan characteristeihin taulukosta, niin sillä ei ole merkitystä?
Nah. Kiinteä strena on kiinteä strena. Ajattele sitä vaikka siten että power sword leikkaa läpi panssarin ja ihon niin kevyesti ettei sinun voimalla ole paljoa merkitystä.
https://middleagedstrategybattlegamers.home.blog/ <- Turun suunnan LOTR pelaajien blogi
Griefbringer
Viestit: 267
Liittynyt: To 12.09.2002 14:17
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Griefbringer »

Eikös yleissääntönä tuossa lähitaistelusääntöjen tapauksessa ole se että käytetään joko aseen kiinteää Strenghtiä, tai sitten ukon omaa modifioitu Strenghtiä, sen mukaan kumpi on suurempi (eli useimmissa tapauksissa se aseen ominaisuus). Pitäisi kaivaa sänntökirja esiin ja tarkistaa.

Tosin Necromundan tapauksessa nuo tukevammat lähitaisteluaseet tekevät vastaantulijoista yleensä niin herkästi silppua että pienet muutokset sinne tai tänne eivät kauheasti vaikuttaisi lopputulokseen.

Griefbringer
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Necromunda”