Sääntökirjan ajantasaisuus?

Cactuscheff
Viestit: 287
Liittynyt: To 10.11.2005 18:11
Paikkakunta: Lappeenranta

Sääntökirjan ajantasaisuus?

Viesti Kirjoittaja Cactuscheff »

Onkohan tällä hetkellä mail orderissa myytävä Necromundan sääntökirja ajan tasalla living rulebookin kanssa? Olisi tarkoitus piakkoin pistää jengi tilaukseen ja samalla voisi kirjankin ostaa oletuksella että siitä tavatut säännöt ovat oikeasti pelissäkin käytössä. Tolkuttoman tulostenipun kanssa pelaaminen kun ei kauheasti houkuta.
Mikään ei motivoi niin kuin vittuilu.

Avatar
Hartman
Viestit: 806
Liittynyt: Su 18.03.2007 19:57
Paikkakunta: Riihimäki/Oulu

Re: Sääntökirjan ajantasaisuus?

Viesti Kirjoittaja Hartman »

Cactuscheff kirjoitti:Onkohan tällä hetkellä mail orderissa myytävä Necromundan sääntökirja ajan tasalla living rulebookin kanssa? Olisi tarkoitus piakkoin pistää jengi tilaukseen ja samalla voisi kirjankin ostaa oletuksella että siitä tavatut säännöt ovat oikeasti pelissäkin käytössä. Tolkuttoman tulostenipun kanssa pelaaminen kun ei kauheasti houkuta.
Kaveri osti jokin aika takaperin sen kirjaversion. On se aavistuksen verran jäljessä siitä nettisääntiksestä esim. nettisääntiksen mukaan sirpalekranaatit ja-raketit käyttävät isoa blästiä. Eri jengien asetaulukot eroavat myös toisistaan eri sääntiksissä. Mutta ei huolta, isoa eroa ei näiden välillä ole. Ehdotan, että ostat kirjan ja lataat sen nettisääntiksen koneellesi. Tämän jälkeen opettele nettisääntis läpi ja korjaa kirjaversio vaikka kuulakärkikynällä.

domokun
Viestit: 86
Liittynyt: Pe 20.02.2009 07:26

Re: Sääntökirjan ajantasaisuus?

Viesti Kirjoittaja domokun »

Onhan tuo pääpiirteissään sama kuin alku peräinenkin. Itse pitäisi noi pdf:t lukea tarkasti jotta huomaisi onko oikeastaan mikään muuttunut, ainoa mikä pikaisella selaamisella hyppäsi silmään oli toi korkean STR:n aseiden parempi wound effecti.

Toinen mistä on varmaan hieman ongelmia on noi outlander jengit kuten Pit Slavet.

Itse tällä hetkellä suunnittelen kamppanjan aloittamista kavereiden kanssa. Yllättäen olen suostunut ottamaan homman pyörittämisen vastuulleni. 4 varmaa lähtiää tällä hetkellä ja kaksi lisää saadaan luultavasti kiristämällä, uhkailemalla tai lahjomalla. Varmat jengit tulee olemaan kaksi perus house porukkaa, Goliatit ja Echerit. Kaksi Redemptionist Crusadee, jotenkin palaneen käryä ilmassa. Ja itselläni Pit Slavet, ongelmana tässä porukassa on se että ampumalla häviän kaikille ja lähitaistelussa luultavasti molemmille redemptionisteille. Pirun Eviceraattorit.

Suunnitteilla olisi rakentaa jonkinlainen ruudukko mappi jossa alueet vakiintuisi pysyviksi, mutta nuodattaisivat kumminkin perus sääntöjä, outlaweilla vain yksi paikka. Pelaajat kamppania vuoron alussa nimeäisivät liikkeensä salaisesti ja lähimmäksi toisiaan osuvat tappelisivat. Näin jonkin aikaa kunnes jokin juonen käänne pakkottaisi isoimmat tappelemaan keskenään, jos kohtaamisia ei niiden välille luonnollisesti muuten tule.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Necromunda”