Sivu 1/1

Sekajengi-necromunda

Lähetetty: Ke 05.08.2009 20:31
Kirjoittaja Hanska
Kävi mielessä aihe että mitä jos pelaisi necromundaa niin että jenginsä saisi rakentaa kaikista houseista?
Esimerkiksi leaderi noudattaisi escherien sääntöjä, heavy goliattien jne. Sen tarkemmin tätä en ole ajatellut enkä hetkeen pääse kokeileen joten kyselen nyt teidän mielipiteitä.
Kiinnostavaa, mukavan monipuolista vai ihan kuolleena syntynyt idea?

Lähetetty: Ke 05.08.2009 21:32
Kirjoittaja Z7-852
Housien säännöt on tasapainotettu siten että niissä on kaikissa vähän hyvää ja huonoa. Ei voi ottaa vain kaikkien joukkojen parhaita puolia kärsimättä huonoista. Jos näin tekee, menee peli tasapainottamaksi.

Re: Sekajengi-necromunda

Lähetetty: Ke 05.08.2009 22:51
Kirjoittaja Hanska
Mutta eikös ne hyvät ja huonot puolet ole ihan yksittäisillä tyypeillä? Kaikki saa jotain skilliä ja jotain ei. Aselistat tosin aiheuttaa jonkun päänvaivan mutta senkin voi tehdä iillä oman housen luontisäännöillä. Vai onko nyt niin että missasin jotain todella oleennaista? Millanen kokoonpano olisi pelkkiä hyötyjä ilman heikkouksia?

Lähetetty: Ke 05.08.2009 23:15
Kirjoittaja Z7-852
Wargearin kohdalla on ainakin näitä tuotteita mitä vain tietyt houset saavat tai jotkut eivät saa. Tämän voi kiertää tuolla sinun luomuksellasi.

Re: Sekajengi-necromunda

Lähetetty: To 06.08.2009 11:31
Kirjoittaja Hanska
Tarviikin tarkastella tarkemmin kun ehtii niin niitä geareja.

Re: Sekajengi-necromunda

Lähetetty: Pe 07.08.2009 00:42
Kirjoittaja Air Defence
Muistelisin joskus jossain puolivirallisessa 'mundalehdessä vähän vastaavanlaiseen jengiin törmänneeni. Idea oli, että jengi koostui housejen outcasteista, jotka siis olivat töpänneet jotain ja todella pahasti ja sen takia potkittu pois, tai tajunneet itse nostaa kytkintä, ennen kuin sukulaiset ovat ennättäneet päästää ilmat pihalle. Outlawejahan porukka tietysti oli ja käytti näiden sääntöjä tavaroiden ostamisessa ja alueiden hallussapidosta.

Itselläni tuli lisäksi mieleen, että pelaaja ei itse saisi valita mistä housesta leaderi, heavyt yms. ovat, vaan joutuisi arpomaan ne yksitellen. Jengiä tehtäessä voisi sitten ostaa ukolle tavaraa tämän alkuperäisen housen listoilta, mutta sen jälkeen on sitten asoitava siellä outlaw trading postilla. Ongelma olisi tietysti, että eri houseja kuvaavia figuja pitäisi olla aika kohtalainen varasto.

Re: Sekajengi-necromunda

Lähetetty: Pe 07.08.2009 09:37
Kirjoittaja Tom_Gore
Jos yhdenkään valmiin jengin säännöt eivät nappaa, on 'Mundaan olemassa ihan säännöt oman jengin luomista varten. Niiden löytäminen voikin olla vaikeampaa, koska GW ei enää pidä Fanatic onlinen artikkeleita sivuillaan. Ko. artikkeli julkaistiin Fanatic online magazinessa #40.

Re: Sekajengi-necromunda

Lähetetty: La 08.08.2009 15:04
Kirjoittaja Hanska
Tom_Gore kirjoitti:Jos yhdenkään valmiin jengin säännöt eivät nappaa, on 'Mundaan olemassa ihan säännöt oman jengin luomista varten. Niiden löytäminen voikin olla vaikeampaa, koska GW ei enää pidä Fanatic onlinen artikkeleita sivuillaan. Ko. artikkeli julkaistiin Fanatic online magazinessa #40.
Minulla on käytössä LRB ja siihen tehty lisä pdf "unknow warriors" joka on juurikin säännöt oman housen rakenteluun. Näissäkin on ongelma juuri se että kaikki on taipuvaisia samoihin taitoihin. Idea koko sekametelissä oli että sillä saisi lisää persoonallisuutta jengiin ja voisi hyvin sotkea mukaan kasan ei-munda figuja(koko idea lähti siitä kun escher-pelaajana näin sgt. Harkerin uuden napin ja kattelin että siinähän ois näppärä goljat-hevi)
Air Defence kirjoitti:Itselläni tuli lisäksi mieleen, että pelaaja ei itse saisi valita mistä housesta leaderi, heavyt yms. ovat, vaan joutuisi arpomaan ne yksitellen. Jengiä tehtäessä voisi sitten ostaa ukolle tavaraa tämän alkuperäisen housen listoilta, mutta sen jälkeen on sitten asoitava siellä outlaw trading postilla. Ongelma olisi tietysti, että eri houseja kuvaavia figuja pitäisi olla aika kohtalainen varasto.
Toihan olis myös aika näppärä vaihtoehto. Vähän ehkä random omaan makuun.