Aloittelija; Kultistit ja Enforcerit

Nutclear
Viestit: 122
Liittynyt: Ti 07.04.2009 19:48
Paikkakunta: Imatra

Aloittelija; Kultistit ja Enforcerit

Viesti Kirjoittaja Nutclear »

Ajattelin että jos aloittaisin kaverin kanssa Necromundan, alunperin ajattelin aloittaa Enforcerit (PDF löytyy GW:n sivuilta), mutta se *******i päätti aloittaa Space Marinet, Ja minä en viittinyt ruveta sen kanssa väittelemään, että päästäisiin pelaamaan. (Eikä siten, kaveri kyllä teki ihan hienoja true-scale marsuja itselleen, ja ihan järkeenkäyvät säännötkin löytyivät)
Kuitenkin, nuo normaalit jengit ei oikein iske, mutta Necromundan säännöt ovat hyvin kiinnostavia, ja olisi pari kysymystä:

1) Onko jotain erikoisia virheitä joita Necromundan aloittelijat tekevät, ei siis sellaisia niinkuin kaikille figupeleille yleisiä virheitä, vaan Necromundaan itseensä liittyviä?
2)Onko Enforcereista noin niinkuin yleisesti mihinkään?
3)Tietääkö joku netistä löytyviä ja toimivia (kaaos)kultistisääntöjä Necromundaan?
Siis ihan vaan kultisteja, ei niitä neljämetrisiä powerarmourmariineita.
E: Tuota, tämä on tietysti ehkä hieman hölmö vaatimus, mutta listassa saisi olla jonkinlainen konekivääri (eli heavy stubber tai -bolter) ihan vain koska tykkään raskaammista aseista
"Serve the emperor today, for tomorrow you might be dead."

Devilish
Viestit: 29
Liittynyt: Pe 19.11.2010 14:06
Paikkakunta: Helsinki

Re: Aloittelija; Kultistit ja Enforcerit

Viesti Kirjoittaja Devilish »

Katsotaan.

1. Muista että ainoastaan normaalit jengiläiset pystyy keräämään tuottoa alueista. Ei juvet, bossit tai heavit. Eli pidä minimi 5(alueiden määrä) jengiläistä ja pari extraa jotta voisit turvata tulot. Pari extra jengiläistä on hyvä jotta voit otta pari osumaa ja siltä saada kaiken irti alueista. Lähitaistelu vaati totuttelua jos on tottunut nykyisiin GW sääntöihin.

Uusin Errata/FAQ: http://files.sigil.biz/data/answer_mod_ ... 0-2008.pdf

2. Itse asiassa aikaisemmassa ryhmässäni ne eivät olleet sallittuja koska ne ole muita jengejä voimakkaampia. Käytämme niitä vain erikois skenaarioissa. En ole perehtynet listaan pitkään aikaan enkä pysty sanomaan tarkempaa.

3. Tässä on hyödyllinen linkki virallisia ja vähemmän virallisia Necromunda sälää. Sieltä lyötyy kaiken laista ja ne väri koodattuja kuinka virallisia ne on. http://www.librarium-online.com/forums/ ... -pdfs.html

Chaos Culteista minulla on enemmän kokemusta. Käytän itse A. Casen sääntöjä http://www.megaupload.com/?d=YVR5VHTA Cultilla ei ole raskasta aseistusta mutta ovat persoonallisia. Toinen lista lyötyy ylempänä olevasta linkistä. En ole sitä vielä kokeillut, mutta niillä on raskaampaa aseistusta. Kokeile.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Necromunda”