Warmasterista kysymyksiä.

Nysse
Viestit: 657
Liittynyt: To 10.04.2003 19:30
Paikkakunta: Helsinki

Warmasterista kysymyksiä.

Viesti Kirjoittaja Nysse » Ti 30.12.2003 21:30

Olin tässä kaverin kanssa ajatellut warmasterin aloitusta kun isot taistelut fb maailmassa vaikutti kiinnostavilta eikä viitsi ostella normaali hammereita niin paljoa. Joten kiinnostaisi lähinnä pelaako kukaan tätä peliä ja onko minkäslaiset säännöt ovat (lähinnä ovatko ne yliyksinkertaistetut vai onko ihan kunnon säännöt kaikkiin perään hyökkäämisiin sun muihin)?
Nopat & Taktiikka Ry
Pääkaupunkiseudun pelikerho

Figuharrastetta insinöörin putkiaivoilla: Engineered Gaming

Avatar
tneva82
Viestit: 8384
Liittynyt: To 15.08.2002 11:51
Paikkakunta: Salo

Re: Warmasterista kysymyksiä.

Viesti Kirjoittaja tneva82 » Ti 30.12.2003 23:53

Nysse kirjoitti:Olin tässä kaverin kanssa ajatellut warmasterin aloitusta kun isot taistelut fb maailmassa vaikutti kiinnostavilta eikä viitsi ostella normaali hammereita niin paljoa. Joten kiinnostaisi lähinnä pelaako kukaan tätä peliä ja onko minkäslaiset säännöt ovat (lähinnä ovatko ne yliyksinkertaistetut vai onko ihan kunnon säännöt kaikkiin perään hyökkäämisiin sun muihin)?
Ei niitä pahemmin löydy. Kokeilin löytää syksyllä pelaajia ropeconiin, 0 vastausta. Turusta tiedän pari heppua mutta muuten en tiedä yhtään. En TOSIAANKAAN suunnittelisi aloittamaan ellet tiedä AINAKIN yhden kaverin kiinnostuvan siitä(ja paljon. Ei kannata aloittaa jos pelaat vain yhden pelin silloin tällöin).

Säännöistä en kommentoi, tulisi vain ylinegatiivinen mielikuva sulle. Suosittelen ostamaan sääntökirjan ja proxyttaa muutama peli jotta näet pidättekö siitä.

Ja pitäkää huoli että kukaan ei pelaa high elffeillä. En ole vielläkään onnistunut häviämään niillä 2000 pisteen pelejä. Pitäisi varmaan heikentää listaa.
"There's probably volcano crater-kingdoms full of Bretonnian-esque knights who ride reptile-horses to battle and crap like that. " - Josh Reynolds

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Warmaster”