Dark elves vs. Lizardmen

Jos sinua askarruttaa, kuinka pärjätä ystäväsi voittamattomalle porukalle, täältä voit saada vinkkejä armeijasi kokoonpanoon sekä vastalääkkeitä erilaisten vihollisyksiköiden kohtaamiseen.
tyranid boy
Viestit: 45
Liittynyt: To 20.07.2006 13:54
Paikkakunta: helsinki

Dark elves vs. Lizardmen

Viesti Kirjoittaja tyranid boy » Su 31.05.2009 16:12

Niin tässä kaverini kanssa tuumailtiin, mitä heikkouksia ja vahvuuksia on delffeillä on liskoja vastaan ja toisinpäin? Ja mitä taktiikoita kannattaa käyttää etc.

Avatar
Half-breed
Viestit: 10352
Liittynyt: Ma 01.03.2004 12:11
Paikkakunta: Turku

Re: Dark elves vs. Lizardmen

Viesti Kirjoittaja Half-breed » Su 31.05.2009 17:17

Kummatkin ampuu ikävästi toista, ja lähistelevät kovaa. Kummallakin on myös omat kovat puolensa, mutta yleisessä kovuudessa Delffit vie voiton.
Taktiikat on sitten sen verta tilanneriippuvaisia niin niistä en puhu.
2014 bänniä jo yhteensä ~3,5 kuukautta. Yrittäkää pistää paremmaksi.

T3ro
Viestit: 673
Liittynyt: Su 09.07.2006 19:21
Paikkakunta: Helsinki

Re: Dark elves vs. Lizardmen

Viesti Kirjoittaja T3ro » Su 31.05.2009 20:44

Mihin liskoilla kannattaa panostaa delffejä vastaan? Mitä yksiköitä otan?
Oberon kirjoitti:
banzgo kirjoitti: Puhutko ittestäs, vai pystyitkö väistämään velvollisuuden kutsun?
Mää oon ninja.

Róbó-Tónó
Viestit: 1557
Liittynyt: Ma 03.07.2006 23:41
Paikkakunta: Lahti

Re: Dark elves vs. Lizardmen

Viesti Kirjoittaja Róbó-Tónó » Su 31.05.2009 20:49

Half-breed kirjoitti:mutta yleisessä kovuudessa Delffit vie voiton.
Enpä tiedä, liskot kuitenki saavat ihan kovia juttuja jotka toimivat myös delffejä vastaan. Stegat enginellä antaa wardia ampumiasta vastaan ja pystyvät lähiksessä tuhoamaan vähän kaikkea, myös nuke tuhoaa hyvin ritarit ja muutenki kaikki T3 yksiköt on pulassa sitä vastaan. Delffien ampuminen ei tehoa kovin hyvin, joko yksiköt kirmaa tai kestävät enemmän (plus se wardi). Hydra kuolee tulimiekkaan tai Slannin tulipalloihin. Terradonit hakee hyvin boltterit metsiä hyödyntäen ja tiputtelevat samalla kiviä rxb unittien päälle, myös voi junnailla yksiköitä sivuun/taakse hatredia hyväksi käyttäen. Saurukset pitäisi kestää delffien jalkaväkeä ihan hyvin kunnes apua tulee, tai keihäiden kanssa tappaa enemmän. Skinkit taas tekee skinkkien hommia. Carnoakin voi pitää hyvin skinkkien takana ettei nuolikuoro satu niskaan. Kuitenki delffeillä voi olla ihan erilaisia listoja jonka takia liskojen hyvyyksiä niitä vastaan ei voi kunnolla vertailla.

Ja sitten joku vertaa vastapainoksi delffejen hyvyyksiä liskoja kohtaan.
Mitä todennäköisemmin nopista pyörii mitä epätodennäköisempiä lukuja.

Avatar
Ilkeapikkuperkele
Viestit: 1222
Liittynyt: Su 16.02.2003 17:20
Paikkakunta: Kuopio

Re: Dark elves vs. Lizardmen

Viesti Kirjoittaja Ilkeapikkuperkele » Ma 01.06.2009 19:21

Róbó-Tónó kirjoitti: Ja sitten joku vertaa vastapainoksi delffejen hyvyyksiä liskoja kohtaan.
Mä voin kokeilla :D

Nostaisin yhdeksi hyväksi aseeksi Delffeille halvan ja hyvän magia puolustuksen. Oikeilla itemeillä ei juuri rullakuskia tarvitse, jolloin meillä jää pisteitä muuhun.

Delfeillä on paljon nopeita yksiköitä, jolla teloa skinkit ja terradonit pois tieltä. Myös ampuminen, vaikka hankaloituukin skirmishin takia, on tehokasta lissuja vastaan. Kuan pitää huolen, että sitä on riittävästi. Ainakaan isot otukset ei juhli Delffejä vastaan.

Meillä on vihainen lohikäärme ja kuolematon ratsastaja :D
The Captain kirjoitti: Vittuilun määrä maailmassa on muuttumaton vakio.

Mithrandir
Viestit: 2490
Liittynyt: Su 16.05.2004 21:47
Paikkakunta: Kajaani

Re: Dark elves vs. Lizardmen

Viesti Kirjoittaja Mithrandir » Ma 01.06.2009 20:41

Sille kuolemattomalle dark evilsille lohharin selässä käypi aika huonosti jos jää Blade of Realitiesin kohdalle. :(

Ensin menee alta kärmes, sitten murrutaan itse johonkin feariin tms. Jos eivät molemmat jo suoraan kuolla kupsahda kaikkiin niihin testeihin.

Onhan se lolleroisen paikka jos ei osaa tuommoista Sauruslordia väistää lentävän lohikärmeksen selässä, mutta voi siinä käydä niinkin että se saurus läpsähtää yhtäkkiä naamalle steed of shadowsilla tms. (yleensä ei kun on dispel scrollia tai muuta sellaista mutta jos se onkin Hotekkilista niin hupsista kuinkas kävikään)

Terradon -ryhmät voivat tehdä ihan järkyttävää jälkeä kivenmurikoita nakkelemalla Delffien unitteihin myöskin, eikä delffit edes voi niitä lähteä jahtaamaan harpyijoilla kun ne lentoliskot nuokkuu ylösalaisin puiden oksilla.

Samojen puiden alla kökkivät myös Salamanterilaumat joihin ei bolttiksien vasamat pure.

Minä lopetan tämän puheenvuoroni nyt tähän ennen kuin tuo perkele saa inspiksen alkaa keräämään Lissuja. :/

tyranid boy
Viestit: 45
Liittynyt: To 20.07.2006 13:54
Paikkakunta: helsinki

Re: Dark elves vs. Lizardmen

Viesti Kirjoittaja tyranid boy » Ti 02.06.2009 15:05

Tästä jäi nyt vähän sellainen mieli kuva että delffit olisivat pulassa liskoja vastaan. Mitä epäilen ;) . Kai delffeillä nyt jotain suolaa löytyy lissujen haavoihin eli pyydän että kertoisitte niistä vähäsen ja joistain yksiköistä jotka saattaa toimia lissuja vastaan hyvin. :)

kiitos vastaajille kumminkin:D

Avatar
Half-breed
Viestit: 10352
Liittynyt: Ma 01.03.2004 12:11
Paikkakunta: Turku

Re: Dark elves vs. Lizardmen

Viesti Kirjoittaja Half-breed » Ti 02.06.2009 15:53

tyranid boy kirjoitti:Tästä jäi nyt vähän sellainen mieli kuva että delffit olisivat pulassa liskoja vastaan. Mitä epäilen. Kai delffeillä nyt jotain suolaa löytyy lissujen haavoihin eli pyydän että kertoisitte niistä vähäsen ja joistain yksiköistä jotka saattaa toimia lissuja vastaan hyvin.

kiitos vastaajille kumminkin
Kyllähän Ilkeäpikkuperkele nyt mainitsi jo parikin asiaa missä delffit lakaisee lattiaa liskoilla. Ei niitä yksiköitä tarvitse mainita, sillä kyllä itsekin tajuaa että jos delffien ammunta tekee pahaa jälkeä, niin ei tässä Harpyjä tarkoiteta.
Kuitenkin jos kovaa listaa haluaa, niin en usko että ottamalla ne delffien no-brainerit mitenkään itseään jalkaan ampuu.
2014 bänniä jo yhteensä ~3,5 kuukautta. Yrittäkää pistää paremmaksi.

Róbó-Tónó
Viestit: 1557
Liittynyt: Ma 03.07.2006 23:41
Paikkakunta: Lahti

Re: Dark elves vs. Lizardmen

Viesti Kirjoittaja Róbó-Tónó » Ti 02.06.2009 19:25

No jos pitää mainita mitä itse pelkäisin liskoilla delffejä vastaan on toi characteri puoli. Kuolematon lordi on yksi kinkkinen pulma, kuitenki se lohis alla tapettavissa, itse näkisin terror maskilla varustautuneen ratsulordin pahempana pulmana kun halvempikin vielä. Myös heroille saatavat Manticoret joku uhka jos skinkit on jo ammuttu pois bolttereilla ja crossareilla, voihan se hannata sivuilla ja tulla 4. vuorolla taakse kyttäämään takamuksia.
Kattila on kuitenki ehkä pahin, sillä sitä ei kuitenkaa haeta millään terradoneilla pois kiitos 4+ wardin. Nike sauruskin voi olla aika nihkee jos apurit vain haastaa, muutenki se 4+ wardi aiheuttaa että hagin pitäisi jäädä henkiin ja aiheuttaa saurukseen haavan tai pari, kuitenki hagilla on ylivoima ja bsb. Sitten se kattila antaa 5+ wardia tärkeille yksiköille ampumista/magiaa vastaan ja kb:n sauruksia vastaan. Esim. Kb:n omaava asf kaartilla on ihan hyvä mahdollisuus killing blowata oma oldbloodi carnon selästä kun en käytä erillistä wardia sillä.
Myös Delffien lore on ihan hyvä liskoja vastaan. Power dicejä saadaan paljon ja kaikki tappaa paljon skinkkejä tai sauruksiakin tarpeeksi. Ja vaikka se 1. spelli ei tappaisi kuin yhden skinkin niin se riittää tekemään siitä suht hyödyttömän. Ja Sormus tekee aika immuuniksi Slannin taioille, kun enää ei saada kaikkai 1. missileitä joita uskaltaisi heittää kahdella nopalla. :D

Siinä oma näkökanta, kuitenkaa vielä en ole liskoilla delffejä vastaan pelannut, pitäisi pyytää Lahden omaa delffi pelaajaa pelaamaan joskus.
Mitä todennäköisemmin nopista pyörii mitä epätodennäköisempiä lukuja.

witchking
Viestit: 58
Liittynyt: To 28.11.2013 20:16

Re: Dark elves vs. Lizardmen

Viesti Kirjoittaja witchking » Su 02.03.2014 22:31

sanon tässä yhen sanan WARLOKIT niillä doomboltin pahempaa miscast ja warlokkeja kuolee ehkä yksi tai kaksi huonolla tuurilla ja sillä taijalla on kivaa tuhovoimaa ja sillä lähtee eliitti sekä monsut

Avatar
jupu_pupu_mies
Viestit: 2465
Liittynyt: La 12.01.2008 21:44
Paikkakunta: Hönölä

Re: Dark elves vs. Lizardmen

Viesti Kirjoittaja jupu_pupu_mies » Su 02.03.2014 23:03

Viis vuotta sit ei taidettu warlokkei tuntea :D

Avatar
Dolmot
Valvoja
Viestit: 3402
Liittynyt: Su 04.08.2002 23:10
Paikkakunta: HenkisESti tamperelAinen

Re: Dark elves vs. Lizardmen

Viesti Kirjoittaja Dolmot » Ke 05.03.2014 23:57

Tässä on juu tainnut ehtiä vaihtua pelin edikka sekä molempien mainittujen armeijoiden kirjat. Ei sillä etteikö keskustella saisi, mutta nämä pikku muutokset on syytä ottaa huomioon jos entisiä kommentoidaan.
Peikkojen äly on hitaanlainen ja ne epäilevät kovasti kaikkea mikä on niille uutta.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “FB: Taktiikat”