Sivu 1/1

Blogisteri!

Lähetetty: Ma 27.07.2015 11:48
Kirjoittaja GhaZz
Tervehdys Kerholaiset,

Nyt kun ollemme alkaneet kirjoitella juttuja blogiin, niin painopiste on ollut aika Flames of War painoitteinen. Tämähän johtuu varmasti siitä, että molemmat kirjoittajat pelaavat vain FoWia tällä hetkellä. Jos sinusta tuntuu että olisit halukas kirjoittamaan esimerkiksi taisteluraportin vaikka warhammeristä, tai jonkun muun pelitapahtuman blogille, niin ota minuun yhteyttä ja ilmoita itsesi kirjoittajaksi YV:nä

Jos et halua kirjoittaa, mutta tykkäät lukea kerhon peleistä ja tapahtumista, mutta haluaisit lukea tämän lisäksi vielä jotain muuta, niin ehdota tämän aiheen alapuolelle mitä se jokin voisi olla.


-Ghazz

Re: Blogisteri!

Lähetetty: Ti 04.08.2015 13:25
Kirjoittaja Rutabaga
Tulin vain sanomaan, että hitto vie miten vain se, että pääsen näkemään pelikavereiden aktiivisuutta tän harrastuksen parissa, aiheuttaa mussa noin 3000% lisäyksen omassa aktiivisuudessa. Tää homma niinku ruokkii itse itseään hyvällä tavalla.

Re: Blogisteri!

Lähetetty: Ma 10.08.2015 12:55
Kirjoittaja JuhoL
Sama kuin ylläoleva. Todellakin innostaa itseänikin maalailemaan kun lukee muiden figu-blogeja, ja olenkin tässä nyt taltioinut Terrorgheistin maalausprogressia, josta aion kirjoittaa sumpin blogiin jahka saan tämän valmiiksi.

Re: Blogisteri!

Lähetetty: Ma 10.08.2015 13:30
Kirjoittaja MAnkka
Tuttujen kavereiden kirjottamaa blogia lukee mielellään, ongelmana lähinnä ollu sisällön yksipuoleisuus ja päivityksen hitaus. Sinällään siis hyvä että saadaan muitakin kirjottajia ja ennen kaikkea muista aiheista :)

Mulla on urheiluharrastukset jäissä luultavasti useemman kuukauden, joten luultavasti tulee maalailtua reippaasti normaalia enemmän. Lähes kaikilla figuilla on tähän asti tullut kokeiltua jotain uutta ja samalla opittua yhtä ja toista. Voin siis myös ilmoittautua "freelance"-kirjoittajaksi jos jotain materiaalia saan aikaseksi.

Re: Blogisteri!

Lähetetty: Ma 10.08.2015 13:53
Kirjoittaja Warma
Ilman muuta vaan kaikki halukkaat kirjottamaan, aina kiinnostaa nähdä mitä muut saa figuilun saralla aikaan. Itse jatkan flamessipäivityksiä jahka saan noita brittejä maaleihin ja nebelwerferitkin on kasauksessa/maalauksessa parhaillaan.