Yleistä löpinää pelitilasta

Salon peliporukka.

Valvoja: Peliporukkavalvojat

smigi
Viestit: 391
Liittynyt: Pe 28.10.2011 19:28
Paikkakunta: Salo

Yleistä löpinää pelitilasta

Viesti Kirjoittaja smigi »

MLL:n edustaja kävi vierailemassa tänään ja lupasin välittää terveisiä eteenpäin, jotta tila pysyy kunnossa ja MLL:n ja meidän käytössä.

Siivous:
- Ei ole erikseen maksettua siivoojaa vaan hän on itse käynyt imuroimassa. Seuraavat pari viikkoa hän on muualla joten jos me yhteistuumissa imuroitaisiin jos tila näyttää sitä kaipaavan. Lisäksi roskikset pitää tyhjentää jos siltä näyttää. Ja leluja voi siivota laatikkoihin jne jne.
- Pari viikkoa sitten joku oli käynyt päivällä paistamassa micropopcornia ja jättänyt paikan aika sotkuiseen kuntoon. Jos tällaista näkee niin saa huomauttaa ja soittaa vaikka vartijat paikalle, tosin kerhon kokoontumisten aikana ei nuorisosta kyllä ole ollut haittaa...

Vessa:
- Kuulemma ihan päiväsaikaankin kun ovi on kiinni niin jotkut käyttävät varastotilan vessaa. Vaikka kerhon aikana "ulkopuolisten" vessassa käymisestä ei olekaan haittaa niin syytä olisi ottaa tiukka linja että vessa ei ole yleisessä käytössä, muuten tuosta tulee tapa.

------------------

Muuta:
- Mainoksen mukaan ensi torstaina on pelitilassa myös Kaverikoiratapahtuma. Jos on koirille allerginen niin ensi viikon torstaina pelaamaan tulemista kannattaa harkita...
Sumppi Ry
Salon Kortti-, Lauta- ja Miniatyyripelaajat

smigi
Viestit: 391
Liittynyt: Pe 28.10.2011 19:28
Paikkakunta: Salo

Re: Yleistä löpinää pelitilasta

Viesti Kirjoittaja smigi »

Nostetaas tätä taas kun muutamaa asia tilaan liittyen on ajaankohtaista...

Eilen ehdin aikaisemmin paikalle kuin piti, joten käytin aikani muun muassa imuroimiseen. Tila olikin kyllä aika likaisessa kunnossa, pääasiassa meistä riippumattomista syistä toki, mutta muistetaan imuroida säännöllisesti niin pidetään omalta osalta suhteet Plazaan edelleen hyvinä ja toki myös yleinen viihtyvyys on parempi.

Aikaa jäi myös purkaa laatikkoja ja järjestellä paikkoja tapahtuman roudauksen jäljiltä. Etenkin maastot ja talot kaipaavat vielä lisäjärjestelyä toki.

Plazassa on myös käynnissä joulukausi ja pöydät sekä tuolit on pääasiassa muualla. Eilen tilassa oli kaksi pöytää ja kaksi tuolia, mikä riitti eiliselle, mutta tämä kannattaa huomioida pelailuja suunnitellessa.
Sumppi Ry
Salon Kortti-, Lauta- ja Miniatyyripelaajat

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Salo [Sumppi]”