Yhteydenotto GW:n suunnasta

Salon peliporukka.

Valvoja: Peliporukkavalvojat

smigi
Viestit: 391
Liittynyt: Pe 28.10.2011 19:28
Paikkakunta: Salo

Yhteydenotto GW:n suunnasta

Viesti Kirjoittaja smigi »

Tommonen notifikaatio oli tullu Sumpin facebookkisivulle. GW:n pelejä enemmän harrastavat kommentoikaa, itse en osaa sanoa muuta kuin että olisihan se kätevää jos esim pensseleitä ja yms tarvikkeita voisi käydä paikallisesta kaupasta hakemassa tuosta vaan... Koitan sitten jonkun diplomaattisen vastauksen muotoilla sen jälkeen kun riittävästi kommentteja on tullut :)

----------------------------------------------------------
Hei!
Työskentelen Games Workshopilla ja löysin teidän yhdistyksenne Sotavasaran kautta. Halusin ottaa teihin yhteyttä selvittääkseni, olisiko Salossa tarvetta tuotteidemme jälleenmyyjälle.
Huomasin ainakin Sotavasarasta ja blogistanne, että pelaatte jonkun verran Warhammeria. Onko teillä minkä verran aktiivisia pelaajia ja mitkä suunnat ovat suositumpia teillä? Olisiko teidän mielestänne Salossa tarvetta myyntipisteelle, josta voisitte helposti ostaa ja tilata tuotteitamme?

Kiitos ja hyvää viikonjatkoa!

T. Sallamari
-------------------------------------------------------------
Sumppi Ry
Salon Kortti-, Lauta- ja Miniatyyripelaajat

Avatar
GhaZz
Viestit: 491
Liittynyt: Su 10.08.2003 10:55
Paikkakunta: Paimio

Re: Yhteydenotto GW:n suunnasta

Viesti Kirjoittaja GhaZz »

Otetaan asia käsittelyyn hallituksessa
Sumppi Ry
Salon Kortti-, Lauta- ja Miniatyyripelaajat
http://sumpinmukana.blogspot.fi/

Avatar
mvp
Peliporukkavalvoja
Viestit: 351
Liittynyt: Ke 30.10.2002 12:56

Re: Yhteydenotto GW:n suunnasta

Viesti Kirjoittaja mvp »

Kävin tapaamassa PopShopia tänään ja yllätyin kun hän tyynesti vastasi että asia on hänelle tuttu. "Ne soittavat GW:tä 2 kertaa vuodessa ja ehdottavat edustuksen aloittamista". Olin niinku että "öö" ja Mika sanoi että "ootas ku haen ne matskut kellarista". GW oli lähettänyt hänelle promomatskuja ja muutamia oikeita tuotteita noin 120 EUR arvosta ihan vaan näytiksi että tällasta.

Mika on yrittäjä ja tarvitsee impulssin siihen suuntaan, että tämä sijoitus kannattaa. Kannattaako se? Salossa?

Arvoisa aktiiviminiatyyriskene Salossa, ostaisitteko Mikalta vaadittavan 2000 EUR sijoituksen ulos jotta tämä kannattaa hänelle? 2000 EUR Mikalle tarkoittaa että meille jää ulos ostettavaksi 4000 EUR arvosta tavaraa. Salon potentiaaliset GW aktiivit ovat 50 % Sumpin aktiivista vanhaa väkeä ja 50 % 10-13 vuotiaita koululaisia. Saadaanko tällä massalla 4000 EUR ostovoima täyteen?

Itse voin luvata että ostovoimani ja -kiinnostukseni tähän projektiin on vuonna 2017 200 EUR. Tarvitaan siis 20 x meikäläisen panos, jotta Mikalle voitaisiin luvata että sijoitus kannattaa. Ystävät, vetoan sydänvereeni reagoimaan tähän projektiin täydellä vilpittömyydellä. PopShop ja Mika oli se liike, jonka opin teini-ikäisenä tuntemaan että sieltä saa sitä heavy musiikkia. Matka polkupyörällä Somerolta oli totaallinen non-issue kun lähdin hakemaan sitä ja tätä levyä Mikan valikoimista. Eipä luvata hänelle shaissea vaan ollaan sanamme veroisia ja joko suositellaan ottamaan tai jättämään tämä tilaisuus.

Mika sanoi itse ihan avoimesti että tää homma on ihan jees, jos vaan olis joku käry että tavara liikkuu. Onko liikettä odotettavissa? Mitä sanotte? Avaan pollin aiheesta toiseen threadiin ja pyydän että kommentoitte siihen perään. Näkisin että meidän mielipiteemme on noin puolet Salon potentiaalista ja loput tulee random asiakkaista jotka tutustuvat tuotteeseen liikkeessä ja päättävät ruveta niitä hankkimaan.
Sumppi Ry
Salon Kortti-, Lauta- ja Miniatyyripelaajat

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Salo [Sumppi]”