FoW 4th editio

Salon peliporukka.

Valvoja: Peliporukkavalvojat

smigi
Viestit: 391
Liittynyt: Pe 28.10.2011 19:28
Paikkakunta: Salo

FoW 4th editio

Viesti Kirjoittaja smigi »

Hiidenpelin myyjä huuteli fb-sivulla että fowin 4 edikan turnaukseen kaivataan osallistujia, turnaus ilmeisesti lahdessa parin viikon päästä. Lupasin huudella tänne, jos joku innostuisi... (tapahtuma löytyy sotavasaran turnaukset&pelikaverit osiolta)

Käytän tilaisuuden hyväksi ja perustan oman ketjut tänne samalla missä käsitellään uudet muutokset. En ole vielä yhtään lukenut uusia sääntöjä ja kuulopuheetkin ovat ehtineet unohtua.
Sumppi Ry
Salon Kortti-, Lauta- ja Miniatyyripelaajat

Avatar
MAnkka
Viestit: 451
Liittynyt: Ke 30.04.2003 10:56
Paikkakunta: Salo

Re: FoW 4th editio

Viesti Kirjoittaja MAnkka »

Mulla on yks ylimääränen sääntökirjasetti, jonka voin tuoda kerholle yleiseen käyttöön.

Ite oon kerran lukenu säännöt läpi, ja ainakin ensivaikutelmat on aika kahtiajakautuneet. Omasta mielestä tossa uudessa edikassa on paljon hyvää, varsinkin liikkumiseen ja tykistöön liittyen, mutta toisaalta moraalisäännöt näyttää todella epätasapainoisilta. Hordeja on todella vaikeaa saada pöydältä pois, ja pienet yksiköt taas saattaa hävitä jo ensimmäisestä haavoittuneesta.

Uus edikka iski aika pahasti mun cavalry recon porukkaan. Devils charge kirjaa ei otettu mukaan 4 edikkaan, joten pitää siirtyä Bridge of Remageniin. Ongelmaksi kuitenkin muodostuu recon patrollien ajoneuvokombinaation edellistä edikkaa epätasapainoisemmat liikeprofiilit sekä moraalitestit joka vuoro ensimmäisen tappion jälkeen. Recce auttaa ensimmäisellä vuorolla depoalueen laajentamisessa, mutta sen jälkeen niistä ei enää saa mitään lisäarvoa. Kyllä näitä testiin pitää ottaa, mutta luultavasti tulevat light tank companyn jatkeena.
Sumppi Ry
Salon Kortti-, Lauta- ja Miniatyyripelaajat
http://sumpinmukana.blogspot.fi/

Avatar
Guardsman
Viestit: 2033
Liittynyt: Ti 21.01.2003 18:49
Paikkakunta: Salo
Viesti:

Re: FoW 4th editio

Viesti Kirjoittaja Guardsman »

Löytyisikö perjantaille pelikaveria? Voimme pelata Salossa tai Turussa, pistemäärä 1515 niin pääsee testaamaan turnauskokoonpanoa.
Our navigators consider it highly probable that they'll end up here.

Armeija projektit

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Salo [Sumppi]”