Ilmoitus: Lomalta paluu+Tulevia tapahtumia

Salon peliporukka.

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Avatar
GhaZz
Viestit: 491
Liittynyt: Su 10.08.2003 10:55
Paikkakunta: Paimio

Ilmoitus: Lomalta paluu+Tulevia tapahtumia

Viesti Kirjoittaja GhaZz »

Tervehdys Kerholaiset!

Se alkaa kesälomat olla kohta lusittu ja syyskauden avaus hyvin lähellä. Tarkoitus on starta homma käyntiin perinteisessä Plaza Back to School tapahtumassa, joka on 18-19.8

Aikeena olis mennä lauantaina 19.8 paikalle, esitelemään meidän toimintaa ja buffaamaan tulevaa Lasten Lautapelipäivää. Tähän olisi hyvä tuottaa flyereita joita voisi jakaa, tämän lisäksi olisi hyvä tehdä mainosjuliste tulevasta tapahtumasta siihen A-standiin, joka muistuittaisi tulevasta tapahtumasta.

Ottaisiko joku mainoksen/flyerien suunnitelusta/valmistuksesta kopin?

Vetovastuu Lautapelipäivästä on Mikko&Mikko(Smigi&Maurgrim) akselilla. Päivämäärä varmistuu lähipäivinä kun Mikot saavat päivämäärän yhteisen päivän päätettyä, mutta tarkoituksena olisi että tapahtuma sijoittuisi joko syysloman alkuun tai loppuun. Mukaan pyydetään tietysti vanhat tutu BR, Suomalainen, Seuris ja MLL.

Marraskuussa olisi tarkoitus järjestää perinteinen Sumpin viikonloppu pelailu. Mukaan on kutsuttu myös koko Comboudin Crew ja heitä pitäisi paikalle raahautua sankoin joukoin. Tarkoituksena olisi myös ottaa Conan revanssi ja harjoitella striimausta/videointia noin yleensä, mahdollisia tulevaisuuden juttuja varten. Otan tästä tapahtumasta taas vetovuoron itselleni takaisin. Päivämäärä saadaan varmistettua kun Vilho palailee takaisin Seurikselle ja ilmoittelen kun saan päivämäärän tietooni. Ainiin meinasi unohtua olisko nyt halukkaita siihen yöpelailuun, jos sinua kiinnostaa ilmoittele siitä tapahtuman omaan aiheeseen.
Sumppi Ry
Salon Kortti-, Lauta- ja Miniatyyripelaajat
http://sumpinmukana.blogspot.fi/

smigi
Viestit: 391
Liittynyt: Pe 28.10.2011 19:28
Paikkakunta: Salo

Re: Ilmoitus: Lomalta paluu+Tulevia tapahtumia

Viesti Kirjoittaja smigi »

Mää en tällä tietoa ehdi Back to Schooliin, mutta koitan ehtiä tuomaan vähän maastoa sitä ennen kerholle, jos vaikka ensi viikolla joku haluaisi tulla vastapeluriksi Batmanniin tai johonkin muuhun/muihin peleihin.

Mulle ei myöskään sovi missään nimessä toi syyslomaviikon jälkimmäinen lauantai eli 21.10.
Sumppi Ry
Salon Kortti-, Lauta- ja Miniatyyripelaajat

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Salo [Sumppi]”