Sivu 1/1

Ilmoitus: Kerhopaikan muutto -> Leikkilä

Lähetetty: Ti 07.11.2017 21:29
Kirjoittaja smigi
Tuli vähän yllättäen niin meille kuin vartijallekkin että kakkoskerroksen pelitila on oltava huomenna tyhjänä. Onneksi oli sen verran porukkaa paikalla että saatiin tavarat muutettua ja jatkossa pelataan taas Leikkilässä.

Siellä sermien takana on meille tän hetken toimintaan ihan riittävä tila ja aina pelien ajaksi saadaan sermejä vetää sen verran sivuun että ihmiset näkee meidän pelaavan siellä. Lopuksi sermit tietysti taas takaisin eteen. Tästä johdosta esimerkiksi pöytä ja tuolirullakot saavat olla, siististi laitettuna tosin, ihan siinä sermien takana eikä niitä tarvitse varastoon viedä.

Bonuksena tietty vielä että paluu Leikkilään tarkoittaa jälleen parempia virikkeitä nuoremmalle polvelle :)

Re: Ilmoitus: Kerhopaikan muutto -> Leikkilä

Lähetetty: Ke 08.11.2017 10:10
Kirjoittaja GhaZz
Kiitos kaikille talkoolaisille! Plaza pahoitteli tapahtunutta

Re: Ilmoitus: Kerhopaikan muutto -> Leikkilä

Lähetetty: Su 14.01.2018 13:44
Kirjoittaja JuhoL
HUOM!

Leikkilän tilat on muutettu äänestystiloiksi, eli pelaaminen siirtyy mahdollisesti cubuksen viereisiin tiloihin. Äänestysaikahan on 17.-23.1. Laitan tarkempia tietoja myöhemmin.

Re: Ilmoitus: Kerhopaikan muutto -> Leikkilä

Lähetetty: Su 14.01.2018 23:48
Kirjoittaja JuhoL
Tosiaan, nyt äänestysten ajan on mahdollista jatkaa pelailuja Cubuksen viereisessä tyhjässä liiketilassa. Pelasimme Simon kanssa siellä tänään 9th Agea ja saimme luvan jättää sinne valkoisen muovilaatikollisen maastoa ja pelipöydän. Tuli vähän puskista tämäkin asia, mutta onneksi jotku tilat järjestyivät kuitenkin.