Sivu 1/2

Esittelykierros

Lähetetty: To 15.01.2009 21:01
Kirjoittaja mvp
Toivon, että jokainen joka äänensä kuuluville haluaa, voisi inahtaa tähän ketjuun tervehdyksen, niin tiedämme, keitä meitä täällä oikein on. Voit kertoa nimesi, ikäsi ja asuinpaikkakuntasi (esimerkiksi Salo, Halikko, Perniö, Somero, mitä näitä täällä nyt onkaan) ja mitä pelejä pelaat. Tai pelkkä "hei" on hyvä myös.

Olen Mikko, 27, asun Halikon keskustassa. Miniatyyripelejä olen harrastanut vuodesta 1998. Tänä talvena olen pelannut ainoastaan Warhammer Fantasyä, mutta olen kiinnostunut kokeilemaan uusia tuttavuuksia. Tällä hetkellä maalauksessa on DBA-armeija, olisin erittäin iloisesti yllättynyt, jos lähikunnista löytyisi joku muu tätä peliä harrastava. Kaikki muutkin kontaktit ovat erittäin tervetulleita!

Re: Esittelykierros

Lähetetty: To 15.01.2009 22:08
Kirjoittaja Gene Steeler
Moro!

Olen yli kolmekymppinen salolainen ja olen pelannut figupelejä rogue trader 40k:sta alkaen.
Nykyään pelaan kerran viikossa parin kaverin kanssa Fantasy Battlea. Pääarmeijani ovat kääpiöt ja vampyyrit, myös kaaosta, empireä ja tomb kingsejä löytyy.
Kerään aktiivisesti ja pelaan myös Heavy Gear Blitziä.
Armeijoita löytyy myös 40k:hon ja Confrontationiin, mutta niitä en harrasta aktiivisesti juuri nyt...
Olen myös kiinnostunut uusista peleistä, varsinkin kevyemmistä, kuten Uncharted seas.

Fantasy Battleen voi heittää haasteita :)

--
Samuli

Re: Esittelykierros

Lähetetty: Pe 16.01.2009 00:00
Kirjoittaja Lord Mikke
Hei!
Olen Miika, 18, asun Salossa, Palometsän porukoilla. Figuilun pariin olen tullut n. vuoden 2000 tienoilla ja olen pelannut suurta osaa kaikista armeijoista, vaikka niitä on tullutkin vuosien varrella paljon vaihdettua. Nyt joukot ovat vakiintuneet, ja omistan laskutavasta riippuen 5-6 fantasy Battlen armeijaa ja yhden 40k:n armeijan. Myös Memoir 44:n ja Wings of Warin kaltaiset lautapelit lämmittävät sydäntä. Muista peleistä bilis on kivaa, jos sellainen kerhotilasta sattuu löytymään.
Confrontationiin joskus tutustuin, mutta kiinnostus loppui aika lyhyeen. Warmachinea on hyllyssä melko tarkkaan 500 pojoa, ja voin sitäkin pahimpaan hätään pelata, vaikka faba onkin nyt se joka eniten tekisi terää.

Juuh, mullekin saa heittää haasteita ;)

----
Mikke kiittää ja kuittaa

Re: Esittelykierros

Lähetetty: Pe 16.01.2009 17:56
Kirjoittaja Runelord Ginit
Hello!

Vilhoksi minua on tupattu kutsumaan koko pienen elämäni ajan, joka tähän mennessä on ennättänyt kierrollaan 27 ikävuoteen saakka. Alunalkujaan olen Halikosta lähtöisin, ja nyt vuodenvaihteessa suoritimme perheen kanssa paluumuuton kotikonnuille laskeutuen Saloon Lukkarinmäelle asustelemaan. Kaikenlainen pelailu on aina aktivoinut aivojeni mielihyväkeskusta ja figupuolella tämä on johtanut pääsääntöisesti viimesenä kymmenenä vuotena Fantasy Battlen suuntaan, mistä löytyisi muutama armeija maalailtuna, ja sitten vaihtelevasti kaikkea muuta enemmän tahi vähemmän vaiheessa kuten asiaan kuuluu. Muitakin pelejä on tullut kokeiltua, ja innostusta kyllä löytyy kokeilla, mutta useimmiten perhe, työ ja muu elämä tuppaa haittaavan tätä harrastamista aika lailla...

Pelailemisiin
- Ginit

Re: Esittelykierros

Lähetetty: Pe 16.01.2009 18:10
Kirjoittaja attor
Morjee. Siistii että saatiin oma alue

Nimi on Matias ja figuilua on tullut harrastettua vuodesta 98 asti. Ikää tällä hetkellä 23. Ihanassa Ollikalassa asustelen ja noksulla oon töissä. Alunperin oon Lietolainen mutta tossa pari vuotta sitten muutin opiskelujen takia Saloon ja innostus opiskeluun laantui puolessa vuodessa, sen seurauksen olen nyt puoltoista vuotta nokialla jumittanut. Aika hiljainen vuosi on ollut tässä alle muuten figuilujen suhteen, muutamaa turnausta lukuunottamatta, joten kyllä kiinnostais taas saada jotain aikaiseksi. Ykköspeli on ollut jo pari kolme vuotta warmachine, joten gwn pelit on olleet vähän paitsiossa. Mutta tosiaan Masiinaan löytyy kolme isohkoa armeijaa. Fabaan Bretonnia, mistä on noin 1000 pisteen edestä koottuna, loput sitten korkkaamattomina laatikoissa. Sitten on skavenit ja beastmanit mitkä molemmat odottelee oikeastaan uusia kirjoja. 40kn puolelta löytyy eldarit ja black templarit. Eldarit on juuri ja juuri koottu. Black Templarit taas on täysin maalattu, tosin varsin huonossa kunnossa koska niillä on useampaan kymmeneen turnaukseen osallistuttu ja kuljetus ei oo kauhean huolellista ollut. 4x4 Pelipöytä löytyy mutta se on täysin WIP kunnossa. 40kn vitos edikasta ei juuri käsitystä ole vielä, mutta sääntökirja oisi tulossa postissa. Sellaisen kuvan sain että peli on parempi kuin edellisessä edikassa, mutta skenut on täysin pelikelvottomia.

Mut, Jes pelailu kyllä kiinnostaisi.

Re: Esittelykierros

Lähetetty: Pe 16.01.2009 18:43
Kirjoittaja Warma
Moi.

Nimi on Ville, ikää jotain 24 vuotta ja Salossa tullut asusteltua muutama vuosi. Figuja jossain muodossa tullut harrastettua 90-luvun puolvälin tienoilta. Viimeaikoina pelailu tosiaan pelipaikan katoamisen jälkeen ollut olematonta. Warmachine taitaa olla se meikäläisen pääpeli, mutta jotain Warhammereitakin löytyy, mutta ei mitään ajantasalla olevaa. Warmachinea löytyy sitten Khadoria ja Cryxiä.

Tosiaan turnaukset ei ole mun juttu, mutta kyl jotain kasuaalista pelailua vois taas harrastaa. Katotaan miten lähtee homma käyntiin.

Re: Esittelykierros

Lähetetty: La 17.01.2009 11:46
Kirjoittaja Nontimetis
Moikka,

Olen Teemu ja ikää jotain siinä 26v paikkeilla. Miniatyyrejä olen harrastanut peräti pari kuukautta ja harrastus lähti käyntiin Miikan kautta ja lähinnä maalaamisesta, mutta nyt kun säännöt alkavat olla tutumpia on tuota muutama peli tullut pelattuakin (hyvin huonolla menestyksellä).
Tällähetkellä ainoa valmis armeija on Ogre Kingdoms jota on jonkun 3000pt edestä. Warriors of Chaos kesken ja Orcs & Goblins vielä pahemmin kesken.
Peleistä sen verran, että hauskuus on mielestäni äärettömästi parempaa kun voittaminen, joten en tule ikinä tekemään ensimmäistäkään armylistiä joka käryäisi pahasti juustolta.
Elikkäs pelataan ja pidetään hauskaa.

Re: Esittelykierros

Lähetetty: La 17.01.2009 11:54
Kirjoittaja Blood Empire
Moro!

Olen yli 3-kymppinen salolainen(luetaan halikkolainen), pelaillut 40000:sta ja battlea tuolta vuosituhannen vaihteesta saakka, nykyään pelaan vain battlea...noin kerran viikossa tuo Gene Steelerin kanssa. Skavenit, dogs of warit ja örkit löytyvät hyllystä, pelikokemusta on muistakin.

Tommi

Re: Esittelykierros

Lähetetty: Su 18.01.2009 21:19
Kirjoittaja Zere
Jahas, ilmoittelen itsestäni myös tänne.

Elikäs olisi kiinnostusta sinne Saloon päin kun tämän hetkiset pelipaikat on vähän vähissä jne.

ja faktaa... 24 vuotta, mies, varattu, armeijana bretonnia(riittävästi figuja, mutta liian vähän maaleissa) ja myös joku tuhat pistettä undeadia warmasteriin. FB tuli aloitettua joskus 5 edikan aikaan (lue ~10v sitten) ja siitä lähtien armeijana on aina ollut bretonnia. Innostuin välissä warmastereita keräämään, mutta totesin pelaajien vähyyden. Ja viimeisin innostus tuli kun bretonnia sai uuden kirjan tuossa -04 tjsp ja tuli ostettua kokonaan uudet figut. Siitä lähtien on sitten tullut pelailtua säännöllisen epäsäännöllisesti Humppilassa ja Jokioisilla päin. Myös 40k kiinnostaisi, mutta en aloita ennen kuin bretit näyttää siedettäviltä ja tuo IG saa uuden kirjansa.

Re: Esittelykierros

Lähetetty: To 22.01.2009 17:22
Kirjoittaja TheMuumio
Edit: Jaahas, muutellaas tätä.

Eli muutettu:
Njoo, eli...
Tomas, 19, Salo (Maaliskuun loppuun asti Rauma). Aloitusaika kai 2003 joulu? Kuitenkin hieman ennen kuin 40k:n nelosedikka julkaistiin.
Armeijat:
WHFB: Hautakunkut ja Kaamoskäävät, Empire... Tauolla
40K: Orks, Space Wolves, D-Hunterit ... Tauolla

Mordheim: Possessed, Black Dwarfs (BTB), Marauders (BTB), Black Orcs (Nemesis Crown), Ostland Mercs. ja iso kasa muita

Pelikokemusta enemmän nyt Mortikasta ja sitäkin pelattu kotitekoisilla kompeilla jotka kehittyivät vuoden sisällä aika paljon. Osa pöllittiin muualta, osa tehtiin itse. Nyt ovat näköjään osittain levinneet muillekin.

Vanhaa:
Pelikokemus lähinnä kavereita vastaan, toiselta saan turpiini ja toista voitan jatkuvasti - peleissä en varmaan koskaan ota tosissani ja saatan unohtaa unittejakin koko pelin ajaksi (Miika muistaa +300 pojon Oglah Khanin wolffipojut) Myös listat ovat usein aika kiinnostavia ja lähinnä otetaan fiiliksellä mikä näyttää/tuntuu hyvältä ei mitkä ovat tehokkaita.

Re: Esittelykierros

Lähetetty: To 22.01.2009 17:57
Kirjoittaja Lord Mikke
The Mummy kirjoitti:Pelikokemus lähinnä kavereita vastaan, toiselta saan turpiini ja toista voitan aina - peleissä en varmaan koskaan ota tosissani ja saatan unohtaa unittejakin koko pelin ajaksi (Miika muistaa +300 pojon Oglah Khanin wolffipojut)

Heh, muistanpa hyvinkin. Vaikka ovatkin gobboja, niin uskon että peli olisi mennyt joksenkin eri suuntaan jos 20 tuollaista olisi lähtenyt rymyämään, kun ammuntaa ja magiaa ei ollut nimeksikään. Toisaalta, olisi sen Exalted Daemoninkin voinut laittaa muualle. Kuka tietää? Vähän huono juttu kuitenkin.

Myös listat ovat usein aika kiinnostavia ja lähinnä otetaan fiiliksellä mikä näyttää/tuntuu hyvältä ei mitkä ovat tehokkaita.

Ton olen kans huomannu, olet luultavasti maailman ainoa ihminen joka laittoi viime kaaoskirjan aikoihin Nurglen Lordille Daemon Swordin... Mutta hei, kerhoon teen sitten fiilistelylistoja kans ;).

Re: Esittelykierros

Lähetetty: To 22.01.2009 18:38
Kirjoittaja Rutabaga
Jes! Hienoa että joku otti asian ajaakseen.

Simo, -84
Figuilun määrä on melkein ollut suoraan verrannollinen Salon aktiivisuuteen sillä saralla. Että jospas taas alkaisi duunaamaan seuraavia:
Faba, 40k, Warmachine&Hordes, Mordheim ja myös Blood Bowl löytyy, ja löytyypä myös suuri kiinnostus täysin uusiin peleihin.

Että jospas sinne alkaisisin taas valumaan täältä Paimiosta.

Re: Esittelykierros

Lähetetty: Pe 23.01.2009 13:46
Kirjoittaja BigSofty
No täytyyhän sitä itsekkin esittäytyä.

Eli Sami kohta 27v, Salossa majailen. Itseäni kiinostaavat kaikki mahdolliset pelit, lähinnä lautapelit sekä WoW TCG. Figuiluun olen hieman päässyt tutustumaan WoW minien myötä joita tuosta laatikollinen löytyy. Toki kokeilen mielelläni kaikkea mahdollista ja jos joltain löytyy pari armeijaa eikä muuta vastusta ole, voin toki olla harjoitusvastustajana. Säännöistä ei tosin ole hajua, mutta olen nopea oppimaan.

TCG kokoelmistani löytyy WoW:in lisäksi DoomTrooppereita, James Bondia, jokunen Star Wars kortti ja onpa muutama paketti Lord of the Ringsiäkin kertynyt. Lisäksi satunnainen erä muita, mukaanlukien eräs jääkiekko peli, jonka ohjeet olis kiva jostain löytää.. nimeäkään en sille kyllä muista.

Lautapeliestä kiinostus on moninaista ja hyllystä löytyy mm. Carcassonne kaikkine mausteineen sekä Memoir 44.

T: Sami

Re: Esittelykierros

Lähetetty: Pe 23.01.2009 14:08
Kirjoittaja StarSol
Olen 28 vuotias Petri Salosta. Peteksi mua yleensä haukutaan.
Pelaan tällä hetkellä pääsääntöisesti WOW TCG ja WOW mini pelejä. Omistan tosin Faba ja 40k armeijoita. (Dwarfs, tyranids) Pelailen myös lautapelejä mielelläni, vaikkei nyt olekaan tullut pelailtua paljoa. Pyöritin tuossa aikaisemmin lemonin, Vorondan ja lord demonin kanssa SSMP:tä useamman vuoden.

Enpä oikeen osaa tällaisiin kirjoitella mitään, joten jääköön tähän :P

Re: Esittelykierros

Lähetetty: Ti 27.01.2009 13:07
Kirjoittaja Maurgrim
Jaaha. No mä olen Mikko, 26, Salosta nykyään. Figuilua harrastanu nyt sitten semmoisen pienen ajanjakson jonka pituus on noin 13 vuotta eli -96 olen aloitellut tätä leikkiä. Peleistä pääpaino tällä hetkellä on jälleen kerran siirtynyt 40K:n puolelle, mutta intoa löytyy myös Mordheimiin ja Fabaan. Ja toki lautapelitkin ovat erittäin mukavia (varsinkin Carcassonne ja Battlelore). Lisäksi ajoittain tulee pelattua KeRPpiä ja figupeleistä vielä inquisitor ja Blood Bowl ovat jokseenkin tuttuja.

Armeijoita meikäläiseltä löytyy seuraavasti
40K:
Space Marines n. 9000-11000 pongoa riippuen juustokuorrutuksen määrästä
Sisters Of Battle/Witch Hunters n 2000 pongoa riippuen kans vähän kaikesta
Faba:
Örkei tai pikemminki gobboja on semmonen joku 1000 pongoa, tosin melkein kaikki maalaamattomia
Empireen löytyy n. 2000 pisteen pappamobiili armeija

Mortikkaan sitten saakin noista fabaukkeleista kasaan jos jotakin ihmisjengiä vaikka kuinka ja paljon.

Re: Esittelykierros

Lähetetty: Ti 10.02.2009 17:20
Kirjoittaja Nyarlothotep
Tässä ei lue mitään.

Re: Esittelykierros

Lähetetty: Ti 10.02.2009 20:31
Kirjoittaja BigSofty
En usko, että olet kenenkään mielestä liian nuori. On vain mukava nähdä "nuoriakin" meidän vanhojen kääkkien joukossa.

Ainakin oma tarkoitukseni olisikin tulevaisuudessa saada myös nuorempaa väkeä liikkeelle seurapelien pariin (lue pois televisioiden ja tietokoneen näyttöjen edestä.) Eli ehdottomasti seuraavaan tapaamiseen mukaan ja veljet ja kaverit mukaan.
:D

Re: Esittelykierros

Lähetetty: Ti 10.02.2009 22:46
Kirjoittaja TheMuumio
Nyarlothotep kirjoitti:Moro!
Olen ehkä liian nuori teidän mielestä (15-v.)
On nuorempiakin nähty ja itsekin nuorempana olin pelaamassa, joten tervetuloa vaan pelaamaan.

Re: Esittelykierros

Lähetetty: Ke 11.02.2009 09:51
Kirjoittaja mvp
Nyarlothotep kirjoitti:Olen ehkä liian nuori teidän mielestä (15-v.)
Kaikki ovat tervetulleita ottamaan osaa kerhon toimintaan, kunhan ikää on sen verran että näkee mitä siellä pöydällä oikein tapahtuu. Sama toimii myös sitten toisinpäin, nyt vanhimmat ilmoittautuneet taitavat olla aloittelevia kolmekymppisiä, mikä ei ole ikä eikä mikään. Gary Gygax kuoli 70-vuotiaana peliharrastajana.
Nyarlothotep kirjoitti:Edit: Muuten, veljeni ja muutama muukin ovat kiinnostuneita pelaamaan
Kaikki mukaan vaan! Toistaiseksi isompia pelitiloja vielä etsiskellään, mutta seurailkaa kerhon kehitystä täällä keskustelualueella.

Re: Esittelykierros

Lähetetty: Ke 04.03.2009 19:42
Kirjoittaja FieldMedic
Antti, Salo, 27, normipeleistä noin 1000-1500pts armejoita. Lisäksi runsaasti bitsejä ja häröprojekteja. Pääasiallinen peli tällä hetkellä MTG. Figuilu jokseenkin tauolla, tästä pitää huolen 2 mukulaa ja kolmivuorotyö märynummella.

(Vieläkin) valmis lahjoittamaan aimo satsin kortteja MTG:n reenaamista varten.